Το εχεις δοκιμασει με Turbo X; Ή γνωριζεις καποιον που να το εχει δοκιμασει;Θα μπορείς κανονικά.
Εγώ έχω δύο turbo-x τηλεοράσεις. Μια 43αρα και μια 65αρα και σε καμία από τις δύο δεν εμφανίζει το app της cosmote tv. Ξέρει κανείς άλλο τρόπο να μπει;
Αν είναι Android TV, θα έπρεπε να εμφανίζεται.Εγώ έχω δύο turbo-x τηλεοράσεις. Μια 43αρα και μια 65αρα και σε καμία από τις δύο δεν εμφανίζει το app της cosmote tv. Ξέρει κανείς άλλο τρόπο να μπει;
Εγώ έχω δύο turbo-x τηλεοράσεις. Μια 43αρα και μια 65αρα και σε καμία από τις δύο δεν εμφανίζει το app της cosmote tv. Ξέρει κανείς άλλο τρόπο να μπει;
Η καλύτερη και πιο εύκολη (χωρίς unroot και ψάξιμο για* rom κτλπ) λύση αυτή τη στιγμή για cosmote ott είναι το Xiamo MI box S?
Ή έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο;
Δεν είναι τις Cosmote.Σημερα ενοικιασα την ταινια Zack Snyder's Justice League σε μορφη HD , η τηλεοραση μου ειναι 53 ιντσων samsung Qled 2019 μοντελο , το βαζω να παιξει παιζει μια χαρα αλλα δεν διχνει ολη η οθονη δειχνει ενα τετραγωνο καπως δεν γεμιζει ολη την οθονη , ενω σε αλλα καναλια η ταινιες απο το cosmote androd box που εχω γεμιζει ολη η οθονη , πως γινεται να παιξει σε ολη την οθονη ;
Δεν είναι τις Cosmote.
Ειναι το reform που έγινε από τον Snyder. Το ήθελε σε κάδρο 4:3 όχι 16:9. Επομένως δεν μπορεις να κάνεις κάτι γιατί έτσι είναι "γυρισμενη"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.