Απορίες για Cosmote TV

σε ευχαριστω δεν το ξερα , μονο του πετυχα σημερα κανω προεπιλογη στην εικονα και ζουμ το κανα γεμισε ολη η οθονη αλλα καπως φενεται περιεργο .
Δες το καλύτερα όπως είναι γιατί έτσι όπως το έχεις κάνει έχει κόψει πολύ κάδρο

Δεν είναι τις Cosmote.
Ειναι το reform που έγινε από τον Snyder. Το ήθελε σε κάδρο 4:3 όχι 16:9. Επομένως δεν μπορεις να κάνεις κάτι γιατί έτσι είναι "γυρισμενη"
Θα μας χαζέψουν οι σκηνοθέτες. 🤣🤣

Για να εξυπηρετήσει το IMAX format έγινε αυτό... λες και έχουμε πολλά ανοικτά σινεμά ή πολλούς με προβολείς IMAX :D

• Like
Reactions: DOOM_NX
Για να εξυπηρετήσει το IMAX format έγινε αυτό... λες και έχουμε πολλά ανοικτά σινεμά ή πολλούς με προβολείς IMAX :D
Το γνωρίζω, απλά στο home video καταλήγουμε με πεταμένα pixel κάθε φορά. Μόνο τα TV shows μας δίνουν και frames και pixels τελικά...

• Haha
Reactions: billpeppas
Το γνωρίζω, απλά στο home video καταλήγουμε με πεταμένα pixel κάθε φορά. Μόνο τα TV shows μας δίνουν και frames και pixels τελικά...

Αφού δεν κάθονται να συμφωνήσουν σε ένα καταραμένο φορμά τόσα χρόνια, δυστυχώς έτσι θα τον... τρώμε ( τον screen estate :D ) :D

• Haha
Reactions: DOOM_NX
Εχω κανει νεα 50αρα συνδεση η οποια επι 2 μηνες δεν ειχε θεμα και τις τεκευταιες 2 εβδομαδες πεφτει στα 20 ή ακομα και 17. Ηρθε ο τεχνικος της Cosmote και απεφανθει ως συνηθως οτι φταιει η εσωτερικη καλωδιωση καθως εξω απο το σπιτι φθανουν κανονικα 50. Εχω και συναγερμο συνδεδεμενο στο τηλεφωνο. Να κοιταξω μονο τον συναγερμο, να.παω αρων των αρων για αλλαγη καλωδιωσης ή να αλλαξω παροχο;;;;

Αν είδες ότι όντως έξω από το σπίτι φτάνει 50, δες τι μπορεί να άλλαξε μέσα στο σπίτι και να σου έπεσε έτσι η ταχύτητα.

Το μονο που αλλαξε ειναι οτι συνδεσα τον συναγερνο με το τηλεφωνο. Εβγαλα την γραμμη απο τον συναγερμο εχω 47 τωρα αλλα θελει παρακολουθηση διοτι το ιδιο συνεβαινε και πριν και μετα ξαφνικα επεφτε

Μετά από 8 μήνες περίπου απουσίας από το σπίτι, τώρα που ανοίγω τον αποκωδικοποιητή εμφανίζει μήνυμα
Κωδικός σφάλματος 4.

Attachments

• 20210405_221747.jpg
    20210405_221747.jpg
    2.5 MB · Views: 65
Μετά από 8 μήνες περίπου απουσίας από το σπίτι, τώρα που ανοίγω τον αποκωδικοποιητή εμφανίζει μήνυμα
Κωδικός σφάλματος 4.
Μου εχει τύχει και εμένα, εάν δεν ανοίξει μόνο του, καλείς δωρεάν 13788 και με το που μιλήσεις με εκπρόσωπο στο ανοίγει άμεσα.

Μου εχει τύχει και εμένα, εάν δεν ανοίξει μόνο του, καλείς δωρεάν 13788 και με το που μιλήσεις με εκπρόσωπο στο ανοίγει άμεσα.
Ευχαριστώ.
Μου είπε ήθελε ενεργοποίηση κάρτας μου, την έκανε άμεσα.

Να ρωτήσω κάτι... Έχω Cosmote TV Cinema Pack OTT. Με το κανάλι FOX τι παίζει; Η γυναίκα μου παρακολουθεί το Grey's Anatomy, και ενώ έχουν βγει στον αέρα 10 επεισόδια της 17ης season, το Cosmote TV έχει μόνο μέχρι το 6ο, το οποίο βγήκε τον Δεκέμβριο του 2020. Έχει γίνει καμιά αλλαγή στην συμφωνία Cosmote / FOX;

Να ρωτήσω κάτι... Έχω Cosmote TV Cinema Pack OTT. Με το κανάλι FOX τι παίζει; Η γυναίκα μου παρακολουθεί το Grey's Anatomy, και ενώ έχουν βγει στον αέρα 10 επεισόδια της 17ης season, το Cosmote TV έχει μόνο μέχρι το 6ο, το οποίο βγήκε τον Δεκέμβριο του 2020. Έχει γίνει καμιά αλλαγή στην συμφωνία Cosmote / FOX;
Και στους Simpsons είναι πίσω 🤔

Για να εμφανιστούν στο fox play και στο on demand, πρέπει πρώτα να προβληθούν. Ανάλογα με τον προγραμματισμό των καναλιών fox, μπορεί ένα επεισόδιο να βγει στην Αμερική πχ αλλά στην Ελλάδα να ερθει ακόμα και 2 μήνες μετά. Αναγκαστικά υπομονή.
Αλλιώς δεν έχει αλλάξει κάτι στη συμφωνία, συνεχίζουν να προσθέτουν κανονικά το περιεχόμενο στο fox play.

Καλησπέρα μια ερώτηση τώρα έχω cosmote tv δορυφορικό κσι βλέπω ταυτόχρονα και σε ένα box αν αγοράσω έξτρα πακέτο θα βλέπω ταυτόχρονα και σε άλλο box ?

Αν αγοράσεις το πακέτο έξτρα συσκευών, τότε θα μπορείς να βλέπεις και σε δεύτερη συσκευή μέσω της εφαρμογής, άρα ναι. Ομως πρόσεχε, αθλητικά θα μπορείς να βλέπεις από τον δορυφορικό αποκωδικοποιητή και από μια άλλη συσκευή κάθε φορά, όχι και από τις 3 ταυτόχρονα.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Θέλω να ρωτήσω το εξής για όσους έχουν μόνο το cosmote sports pack (και όχι το full pack). Στην υπηρεσία cosmote tv plus υπάρχουν οι ταινίες και οι σειρές;

Έχω δορυφορικό ΟΤΕ TV ,με το πακέτο των extra καναλιών θα μπορώε να βλέπω σε ακόμα 2 tv box η smart tv τα αθλητικά η μόνο σε ένα ακόμα όπως τώρα;