Απορίες για Cosmote TV

Αυτή είναι η μία όψη και είναι απολύτως Σεβαστη. Απο την άλλη όμως δεν αναρωτιέσαι γιατί, αν το ελληνικό προϊόν είναι τόσο καλό στο γήπεδο δεν υπήρχε ψυχή; Για εμένα αυτό που κάνει την PL και τα άλλα ξένα πρωταθλήματα να ξεχωρίζουν δεν είναι μόνο τα θεαματικά σκορ. Είναι η ατμόσφαιρα, τα ωραία και γεμάτα γήπεδα, η τηλεοπτική κάλυψη, με λίγα λόγια όλο το πακέτο. Σ αυτά πάσχει το ελληνικό. Αλλά οκ το τι αρέσει στον καθένα είναι υποκειμενικό ζήτημα
δεν υποτιμω τα ξενα αλλα το χουμε εντελως ξεφτιλισει το ελληνικο.το χτεσινο ματς δεν ειχε σε τιποτα να ζηλεψει απο ματς ξενο.ναι η ατμοσφαιρα και το αδειο γηπεδο ειναι ενα θεμα.εγω μιλαω ως μπαλα μπαλα.
σιγουρα οι ξενοι θα μας απαξιωσουν αλλα και μεις οι ιδιοι μην απαξιωνουμε συνεχεια το δικο μας πρωταθλημα.
αρκετα με τους σωτηρακοπουλους που γεννηθηκαν στο ντονκαστερ της αγγλιας και μας εχουνε ζαλισει λες και ειναι φυσιολογικο να ασχολεισαι με αγγλικη ομαδα και οχι με ελληνικη

Κάτσε ρε φίλε δηλαδή το έλεγες σοβαρά το προηγούμενο; Νόμιζα ότι τρολαρεις 😂 και ακόμα σίγουρος δεν είμαι.

• Haha
Reactions: chrispe
δεν υποτιμω τα ξενα αλλα το χουμε εντελως ξεφτιλισει το ελληνικο.το χτεσινο ματς δεν ειχε σε τιποτα να ζηλεψει απο ματς ξενο.ναι η ατμοσφαιρα και το αδειο γηπεδο ειναι ενα θεμα.εγω μιλαω ως μπαλα μπαλα.
σιγουρα οι ξενοι θα μας απαξιωσουν αλλα και μεις οι ιδιοι μην απαξιωνουμε συνεχεια το δικο μας πρωταθλημα.
αρκετα με τους σωτηρακοπουλους που γεννηθηκαν στο ντονκαστερ της αγγλιας και μας εχουνε ζαλισει λες και ειναι φυσιολογικο να ασχολεισαι με αγγλικη ομαδα και οχι με ελληνικη
Βέβαια σε αυτό παίζει ρόλο ότι όλοι μεγαλώσαμε βλέποντας και αγγλικό ποδόσφαιρο πέρα από το δικό μας και πάντα πέρα από μια ελληνική υποστηρίζαμε και μια αγγλική συν ότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει πέσει στα τάρταρα με τα στημένα και τους παράγοντες τα τελευταία χρόνια

• Like
Reactions: Scorpio15
Αυτην την εποχη με 30+ βαθμους λιγο δυσκολο να βαλουν αγωνες πριν τις 8
Οποτε λογικο να ειναι ολα σχεδον μαζι
Τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσαν να κάνουν το εξής : Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από 2 αγώνες στις 8 και στις 10 και ένας τη Δευτέρα στις 10. Αν σέβονταν όντως τους συνδρομητές θα έβρισκαν λύση

Καλησπέρα.
Έχω μια απορία.
Στο πακέτο το δορυφορικό sports pack παρέχονται επιπλέον το cinema3 καθώς και το fox life kai fox.
Αυτά δεν παρέχονται στο πακέτο sports pack της cosmote tv ott android box.
Γιατί το έχουνε κάνει αυτό?

• Sad
Reactions: panathas1985
Η Γερμανια σημερα εχει 5 απο τους 6 αγωνες ιδια ωρα

Ναι, αλλά τα δείχνει η ίδια πλατφόρμα
Μία πλατφόρμα =μια συνδρομή

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το θεμα που αναφερθηκε πανω ηταν η δυσκολια στο να παρακολουθησει καποιος τους αγωνες λογω ιδιας ωρας

Και με 1 συνδρομη το αποτελεσμα ιδιο ειναι

Το θεμα που αναφερθηκε πανω ηταν η δυσκολια στο να παρακολουθησει καποιος τους αγωνες λογω ιδιας ωρας

Και με 1 συνδρομη το αποτελεσμα ιδιο ειναι

Ναι, απλά το θέμα ήταν πιο πάνω ότι οι 2 πλατφόρμες στην Ελλάδα δεν μπορούν να συννενοηθουν
Σε όλη την Ευρώπη τα πιο πολλά ματς γίνονται την ίδια ωρα( Γαλλία,Αγγλία,Ιταλία...)απλά εκεί είναι μια η πλατφόρμα
Άρα πληρώνεις και βλέπεις οποίο θες
Εδώ πληρώνεις 2 συνδρομές για να βλέπεις οποίο θες
Αυτό είναι το διαφορετικό στο Ελλαδισταν

Sent from my iPhone using Tapatalk

Βέβαια σε αυτό παίζει ρόλο ότι όλοι μεγαλώσαμε βλέποντας και αγγλικό ποδόσφαιρο πέρα από το δικό μας και πάντα πέρα από μια ελληνική υποστηρίζαμε και μια αγγλική συν ότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει πέσει στα τάρταρα με τα στημένα και τους παράγοντες τα τελευταία χρόνια
Διαφωνώ μαζί σου.
Μεγαλώσαμε και με ιταλικό πρωτάθλημα.

Το ότι μας έχουν ζαλίσει με το αγγλικό, που πραγματικά είναι ωραίο, παίζει ρόλο και οι διαφημίσεις για nova,cosmote,sportfm με ανακυκλώσιμες ειδήσεις, νέα για την Γουότφορντ (Λαμία) η την ομάδα του Μαρινάκη(Λεβαδειακός)

• Like
Reactions: karras
μη αποδεκτή συμπεριφορά
Ενω περυσι το χειμωνα με τα κρυα δεν τα βαζανε μαζι; Αδιόρθωτοι είναι.
Κανενας σεβασμος στον καταναλωτη.

Η Αγγλικη τηλεοραση σταματα να διχνει PREMIER και θα δειχνει ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ πρωταθλημα...

Σταματήστε τις ειρωνίες γιατί θα μας αναγκάσετε να μοιράσουμε πακέτα διακοπών...

Ο καθείς προτιμά ότι προτιμά, δεν ειρωνευόμαστε για τις απόψεις του άλλου.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Καλημέρα. Εκάνα νεα σύνδεση χτές για cosmote tv και μου έδωσαν ενα ανακατασκευασμένο kaonmedia Ns110h. Ακόμα αυτο δίνουν; Το έχει στο πατρίκο μου και ο πατέρας μου απο εποχές OTE tv. Και γιατί μου έδωσαν ανακατασκευασμένο; Η αίτηση εγινε απο Γερμανό.

Παιδια 2 ερωτησεις…Εχω δορυφορικο
1) εχω τον αποκωδικοποιητη με σκληρο δισκο που κανει και εγγραφες και πληρωνω αυτα τα 3-4€ εξτρα καθε μηνα.Σκεφτομαι να το κοψω αλλα μαλλον θα μου δωσουν ξανα τον αλλον αποκωδικοποιητη χωρις σκληρο σωστα;;Πως γινεται η διαδικασια ξερει κανεις;;;
2)Τελικα 31/8 θα κοπει το replay TV ειναι σιγουρο;;Οποτε δεν χρειαζεται να συνδεεται με εθερνετ ο αποκωδικοποιητης;;

Καλημέρα για το 1 δεν ξέρω πιθανόν να τον πάς πίσω και να σου δώσουν άλλον για το 2 ναι θα κοπεί οπότε δεν θα χρειάζεται ίντερνετ

• Like
Reactions: Totti10
Καλησπέρα μέτα απο νεα σύνδεση δορυφορικό cosmote tv τσέκαρα το πιάτο και δουλέυει δωστα ολες οι σύχνοτητες τις cosmote ενω οταν πάω να κάνω την ενεργοποίηση του αποκωδικοποιητή δεν "κλειδώνει ο αναμεταδοτης"

Παιδιά μια ερώτηση : Αν κάνω μετάβαση από δορυφορικό σε ott θα το κόψουν τελείως μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία; Η θα κόψουν μόνο το δορυφορο αλλά για λίγες μέρες θα μπορώ να βλέπω μονο μέσω της δωρεάν υπηρεσίας στο δικό μου box μέχρι να ολοκληρωθεί η μετάβαση; Ξέρει κανείς;

Παιδιά μια ερώτηση : Αν κάνω μετάβαση από δορυφορικό σε ott θα το κόψουν τελείως μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία; Η θα κόψουν μόνο το δορυφορο αλλά για λίγες μέρες θα μπορώ να βλέπω μονο μέσω της δωρεάν υπηρεσίας στο δικό μου box μέχρι να ολοκληρωθεί η μετάβαση; Ξέρει κανείς;
Για ποιο λόγο να κάνεις μετάβαση σε ΟΤΤ αφού τώρα τα έχεις και τα δύο και ταυτόχρονα;;

Γιατί το δορυφορικό της cosmote το έχω από συνδέσει και έχω βάλει στη θέση του το πιάτο και το δεκτή της Nova. Βλέπω έτσι και αλλιώς cosmote μόνο από τη streaming υπηρεσία που μπορεί κάποια στιγμή να την κόψουν αφού παρέχεται ως δωρεαν υπηρεσία. Στην παρούσα φάση φαίνεται απίθανο αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ευχαριστώ πάντως