Απορίες για Cosmote TV

Kαλημέρα. Με ενδιαφέρει το ott της Cosmote. Απο συσκευές έχω στην μια τηλεόραση Nvidia Sheild, στην άλλη ενα Xiaomi Box , και το κινητό μου. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο εξοπλισμός που θα μου παραχωρήσουν, θα τον κρατήσω μεν αλλά σε συρτάρι. Με ενδιαφέρει όμως να μπουν οι κωδικοί και στις 3 συσκευες αυτές.
Μπαίνουν η έχω κάποια δέσμευση?
Μέχρι εφτά συσκευές μπορείς να περασεις στην κόσμοτε με 2 ταυτόχρονες θεάσεις πέρα από το box της

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Μέχρι εφτά συσκευές μπορείς να περασεις στην κόσμοτε με 2 ταυτόχρονες θεάσεις πέρα από το box της
Eυχαριστώ.
Οι επτά συσκευές έχουν καποιο περιορισμό? Πχ να είναι ξερω γω 5 φορητές και δύο smart tv ή είναι επτά όλες μαζί ανεξαρτήτως τύπου?

Last edited:
  • Like
Reactions: Stratos19
Eυχαριστώ.
Οι επτά συσκευές έχουν καποιο περιορισμό? Πχ να είναι ξερω γω 5 φορητές και δύο smart tv ή είναι επτά όλες μαζί ανεξαρτήτου τύπου?
Όχι δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός όπως στην νόβα σε αυτό το κομμάτι

Eυχαριστώ.
Οι επτά συσκευές έχουν καποιο περιορισμό? Πχ να είναι ξερω γω 5 φορητές και δύο smart tv ή είναι επτά όλες μαζί ανεξαρτήτου τύπου?
Ανεξαρτητωϛ τυπου ειναι. Διατηρω μια επιφυλαξη αν πρεπει η μια να πηγη να ειναι το μποξ που δινουν η ο δορυφορικοϛ δεκτηϛ.

Στα προγραμματα Cosmote tv full και sports
Συνεχιζουν να γραφουν "Ταυτοχρονη θέαση σε 3 συσκευες 1 για αθλητικα"

Στα προγραμματα μαζι με Dp εχει γινει η αλλαγη και γραφουν "Ταυτοχρονη θεαση σε 3 συσκευες 2 αθλητικά "

Ειναι δυνατον να μην το εχουν διορθωσει ακομα και να το γραφουν λαθος για γα σκετα tv full-sports? Μηδεν σοβαροτης

Ανεξαρτητωϛ τυπου ειναι. Διατηρω μια επιφυλαξη αν πρεπει η μια να πηγη να ειναι το μποξ που δινουν η ο δορυφορικοϛ δεκτηϛ.
Τουλάχιστον ως προς το ΟΤΤ, δεν χρειάζεται η μία πηγή να είναι το box της cosmote.

Τουλάχιστον ως προς το ΟΤΤ, δεν χρειάζεται η μία πηγή να είναι το box της cosmote.
Δορυφορικο εχω και βλεπω απο το πιατο και μια ακομα συσκευη. Δεν εχω δοκιμασει αλλο συνδυασμο για αυτο εγραψα με επιφυλαξη.

• Like
Reactions: Stratos19
Πρακτικά με δορυφορικό δίνουν μια οττ συσκευή δηλαδή δεν γίνεται να δείτε από 2 streaming συσκευές ταυτόχρονα. Για αυτό και το extra πακέτο συσκευών στο δορυφορικο. Στο ott ήταν 5 ευρώ αλλά το έκαναν δωρεάν συν 2 συσκευές δηλαδή.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: Paris2018
Και εγω που το εχω δωρεαν, δεν ασχολουμαι καθολου.
Να φανταστείς είχα πάει Κύπρο και έβλεπαν κάτι γνωστοί μου φόρμουλα μέσω cytavision και ένιωθα άρχοντας μετά από χρόνια να δω αξιοπρεπώς έναν αγώνα και μάλιστα και ο σπικερ ήταν πολύ καλός. Μακάρι να δώσει τη φόρμουλα ο Αντ1 στο μέλλον να δούμε αξιοπρεπώς έναν αγώνα.

Να φανταστείς είχα πάει Κύπρο και έβλεπαν κάτι γνωστοί μου φόρμουλα μέσω cytavision και ένιωθα άρχοντας μετά από χρόνια να δω αξιοπρεπώς έναν αγώνα και μάλιστα και ο σπικερ ήταν πολύ καλός. Μακάρι να δώσει τη φόρμουλα ο Αντ1 στο μέλλον να δούμε αξιοπρεπώς έναν αγώνα.
Δεν την ειχε η cosmote παλια; Η κανω λαθος;

Δεν την ειχε η cosmote παλια; Η κανω λαθος;
Ναι από τότε έχω να δω είχα βάλει κάποια στιγμή Αντ1+ να δω και οριακά ανέβασα μυωπία, το ίδιο έπαθα με το κοπα Αμέρικα.. ειδικά εκεί ήταν σαν παράνομο stream

Ναι από τότε έχω να δω είχα βάλει κάποια στιγμή Αντ1+ να δω και οριακά ανέβασα μυωπία, το ίδιο έπαθα με το κοπα Αμέρικα.. ειδικά εκεί ήταν σαν παράνομο stream
Πολυ φοβαμαι οτι ετσι θα δειχνει και τα καναλια της cosmote... Σαν το κοπα αμερικα.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Πολυ φοβαμαι οτι ετσι θα δειχνει και τα καναλια της cosmote... Σαν το κοπα αμερικα.
Παλιά τους τέχνη κόσκινο 😂 εγώ προσωπικά αφού έχω τόσο Cosmote tv όσο και nova δεν θα βάλω και Αντ1+

Τι εχει να κερδισει η cosmote απο αυτην την συμφωνια; (εαν ισχυει).

Δηλαδή θα τους ανοίγει τα 10 κανάλια cosmote ΜΟΝΟ κάθε Πέμπτη;; Κατάλαβα καλά;

Δέκα κανάλια... τι να πρωτοπαρακολουθήσεις σε μία ημέρα! Προσοχή στο overdose οι συνδρομητές του ΑΝΤ+ :LOL: