Απορίες για Cosmote TV

Δηλαδή θα τους ανοίγει τα 10 κανάλια cosmote ΜΟΝΟ κάθε Πέμπτη;; Κατάλαβα καλά;

Δέκα κανάλια... τι να πρωτοπαρακολουθήσεις σε μία ημέρα! Προσοχή στο overdose οι συνδρομητές του ΑΝΤ+ :LOL:
Η συμφωνία για τα αθλητικά κανάλια της. Συνολικά. Άρα είναι αντίστοιχη συμφωνία με την eon.

• Like
Reactions: Stratos19
Η συμφωνία για τα αθλητικά κανάλια της. Συνολικά. Άρα είναι αντίστοιχη συμφωνία με την eon.
Ναι, και η EON τα αθλητικά τα έχει μόνο την Πέμπτη, σωστά. Αφού είναι ίδια συμφωνία.

Αυτη την απορια εχω και εγω...
Βρε, έχει να πάρει... Κα μυθοπλασία... Και μαχητικά... Και μηχανοκίνητα...!
Το θέμα είναι ότι μέχρι στιγμής, δεν έχει γραφτεί Τ Ι Π Ο Τ Α... για το τι, κι αν... θα πάρει!

• Like
Reactions: billys13
Θα εχουν απαντηθει οι αποριες μου στο συνολο των σελιδων, αλλα ας ρωτησω....

Μπορω με κοσμοτε tv μεσω ιντερνετ...
1. να βλεπει ο πατερας μου στην Ελλαδα απο το box κι εγω απο εφαρμογη στο εξωτερικο και οι δυο στην τηλεοραση ταυτοχρονα ?
2. μπορουμε να βλεπουμε ταυτοχρονα το ιδιο αθλητικο καναλι ?

• Like
Θα εχουν απαντηθει οι αποριες μου στο συνολο των σελιδων, αλλα ας ρωτησω....

Μπορω με κοσμοτε tv μεσω ιντερνετ...
1. να βλεπει ο πατερας μου στην Ελλαδα απο το box κι εγω απο εφαρμογη στο εξωτερικο και οι δυο στην τηλεοραση ταυτοχρονα ?
2. μπορουμε να βλεπουμε ταυτοχρονα το ιδιο αθλητικο καναλι ?
Ναι μπορείς υπό τον όρο ότι είναι εντός ευρωπαϊκής Ένωσης (δοκιμασμένο σε δίκτυο στην Ολλανδία και την Κύπρο). Στο δεύτερο εγώ προσωπικά μπορώ να δω αθλητικά σε 2 συσκευές ταυτόχρονα

Το ιδιο καναλι ?
Ναι είτε είναι Cosmote sport είτε Novasport το δοκίμασα την ώρα που έβλεπα τη Γαλατασαράι με τη Γιουνγκ Μπόις χθες το έβαλα και στο κινητό, και το είχα δοκιμάσει και όταν έπαιζε η Μπράιτον με τη Γιουνάιτεντ. Μπορείς να δεις 3 προγράμματα ταυτόχρονα αλλά αθλητικά είναι 2 ταυτόχρονα

Δηλαδή θα είναι διαθέσιμα τα κανάλια, 7 ημέρες την εβδομάδα; Κι αν ναι, γιατί διαφημίζουν επίμονα μόνο το ΚΑΘΕ Πέμπτη;;

• Like
Δηλαδή θα είναι διαθέσιμα τα κανάλια, 7 ημέρες την εβδομάδα; Κι αν ναι, γιατί διαφημίζουν επίμονα μόνο το ΚΑΘΕ Πέμπτη;;
Κάθε Πέμπτη θα ανοίγουν από ότι κατάλαβα καμία άλλη μέρα. Αυτό το 15 Σεπτεμβρίου που λένε θα είναι για αγορά πακέτου λογικά. Αλλά μόνο τις Πέμπτες θα είναι ανοιχτά

Παιδιά δεν νομίζω πως θα είναι ανοιχτά συνέχεια, άλλωστε γράφει πως θα βλέπουν τους ευρωπαικούς αγώνες. Αν ήταν συνέχεια δεν θα το τόνιζε ή θα έκανε νύξη και για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Αποκλείεται με ένα δεκάρικο το μήνα να έχει και ελληνικό πρωτάθλημα και ευρωπαικά πρωταθλήματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό. Και πάλι κουτσουρεμένο είναι. Εφόσον αφορά μόνο ευρωπαικούς αγώνες, τότε θα έπρεπε (κανονικά) να ανοίξει και τα ματς της Τετάρτης.

Παιδιά δεν νομίζω πως θα είναι ανοιχτά συνέχεια, άλλωστε γράφει πως θα βλέπουν τους ευρωπαικούς αγώνες. Αν ήταν συνέχεια δεν θα το τόνιζε ή θα έκανε νύξη και για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Αποκλείεται με ένα δεκάρικο το μήνα να έχει και ελληνικό πρωτάθλημα και ευρωπαικά πρωταθλήματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό. Και πάλι κουτσουρεμένο είναι. Εφόσον αφορά μόνο ευρωπαικούς αγώνες, τότε θα έπρεπε (κανονικά) να ανοίξει και τα ματς της Τετάρτης.
Πάντως εγώ σε ένα site διάβασα ότι θα έχει όλο το περιεχόμενο και κατονόμασε κιόλας το nba και κάποια άλλα αθλητικά της κόσμοτε

Πάντως εγώ σε ένα site διάβασα ότι θα έχει όλο το περιεχόμενο και κατονόμασε κιόλας το nba και κάποια άλλα αθλητικά της κόσμοτε
Ας γραψω κι εγω τι εχω καταλαβει... Λοιπον, τις Πεμπτες θα " ανοιγουν " τα 9 sport + highlights... Με ολο το προγραμμα της ημερας!
Δεν ξερω...
Α) Αν θα ισχυει καθε Πεμπτη.
Β) Τι ωρα θα " ανοιγουν ", και θα " κλεινουν ".

Ας γραψω κι εγω τι εχω καταλαβει... Λοιπον, τις Πεμπτες θα " ανοιγουν " τα 9 sport + highlights... Με ολο το προγραμμα της ημερας!
Δεν ξερω...
Α) Αν θα ισχυει καθε Πεμπτη.
Β) Τι ωρα θα " ανοιγουν ", και θα " κλεινουν ".
Λογικα θα είναι αργά τα χαράματα της Πέμπτης το άνοιγμα για να προλάβουν σε περίπτωση παράτασης να δουν οι τηλεθεατές

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ