Απορίες για Cosmote TV

Ερωτηση... η Mazenta, τιϛ υπολοιπεϛ χωρεϛ, συμπεριλαμβανει τα 2 καναλια Eurosports?
Ναι σε όλες, από Γερμανία μέχρι τα Σκόπια. Σε όλα τα Magenta TV είναι τα Eurosport μέσα.
Σε πολλά Magenta δίνουν επίσης και το HBO Max μαζί που έχει και επιπλέον ροές Eurosport.

• Love
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Το Γερμανικό Magenta έχει αυτά τα πακέτα
1786257787472.png
Αν θες magenta sports που έχουν λίγες -γνωστές σε εμάς- διοργανώσεις πληρώνεις έξτρα.

1786257877284.png

Αν θες περισσότερα αθλητικά πληρώνεις το Megasport
1786257980442.png

Ναι σε όλες, από Γερμανία μέχρι τα Σκόπια. Σε όλα τα Magenta TV είναι τα Eurosport μέσα.
Σε πολλά Magenta δίνουν επίσης και το HBO Max μαζί που έχει και επιπλέον ροές Eurosport.
Αντε... επιτελουϛ!! ( Θελω να νομιζω, δηλαδη... )

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά . Βλέπω ότι υπάρχει το κανάλι Cosmote Sport Start , έχει κανονικο πρόγραμμα , αλλά ενώ έχω το Full Pack , είναι κλειδωμένο και λέει ότι δεν διατίθεται στο πακέτο μου . Το βράδυ βλέπω ότι έχει ένα πορτογαλικό ματς , να υποθέσω ότι θα ανοίξει εκείνη την ώρα ; Τι συμβαίνει με αυτό το κανάλι ;

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά . Βλέπω ότι υπάρχει το κανάλι Cosmote Sport Start , έχει κανονικο πρόγραμμα , αλλά ενώ έχω το Full Pack , είναι κλειδωμένο και λέει ότι δεν διατίθεται στο πακέτο μου . Το βράδυ βλέπω ότι έχει ένα πορτογαλικό ματς , να υποθέσω ότι θα ανοίξει εκείνη την ώρα ; Τι συμβαίνει με αυτό το κανάλι ;
Εμενα δεν το βγάζει καν στο streaming app

Αν πας εκεί που λέει κανάλια και ξετικαρεις εκεί που λέει << η συνδρομή μου >> εμφανίζεται , αλλά με λουκέτο .
Δεν θα δείξει αυτόν τον αγώνα και σε άλλο κανάλι? Αν όχι είναι ρητή παράβαση του συμβολαίου μας, γιατί εμείς πληρώνουμε να τα έχουμε όλα όχι τα μισά

Εχεις δίκιο , το δείχνει και στο Cosmote Sport 2 . Άρα το start είναι ένα κανάλι που δείχνει επιλεγμένο υλικό από τα υπόλοιπα sport channels , για κάποια πακέτα υποδεέστερα του full pack .

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Εχεις δίκιο , το δείχνει και στο Cosmote Sport 2 . Άρα το start είναι ένα κανάλι που δείχνει επιλεγμένο υλικό από τα υπόλοιπα sport channels , για κάποια πακέτα υποδεέστερα του full pack .
Ναι το κάνουν δώρο σε όσους βάζουν τώρα οπτική ίνα πχ