Καλημέρα παιδιά.
Έχω ένα πρόβλημα με το LG RH188H HDD DVD recorder. Μετά από 8μηνη καθημερινή και πολύωρη χρήση βέβαια, και ελπίζω να μην είναι αυτό το πρόβλημα.
Ας υποθέσουμε ότι έχουμε 3 titles στον σκληρό δίσκο. Τα ενώνουμε και μετά με την επιλογή "Μίξη" επιχειρούμε να τα περάσουμε σε DVD.
Mέχρι τη περασμένη εβδομάδα αυτό μου λειτουργούσε κανονικότατα, φυσικά η εγγραφή γινόταν σε φυσικό χρόνο και όχι με την επιλογή "fast" που υπάρχει στις αμοντάριστες εγγραφές.
Τώρα όμως έχω πρόβλημα! Mετά τη "μίξη" και όταν βλέπω την εγγραφή στο δισκάκι, παρατηρώ ότι στο ενωμένο αποτέλεσμα, στο σημείο που ξεκινάει κανονικά το 3ο κομμάτι (στο ίδιο πλέον title), υπάρχει πρόβλημα στον ήχο και συγκεκριμένα πάει με καθυστέρηση από την εικόνα.
Έχω σχεδόν φουλάρει τον σκληρό δίσκο -έχω 10 ώρες ελεύθερες για εγγραφή-. Μπορεί να φταίει αυτό;
Πάντως δεν είναι θέμα μάρκας δίσκων γιατί δοκίμασα με verbatim και creation και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα στο ίδιο χρονικό σημείο.
Όταν βλέπω το μονταρισμένο αποτέλεσμα στον σκληρό δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.
Τη στιγμή που περνάω το μονταρισμένο αποτέλεσμα από το σκληρό στο DVD και στο κάτω μέρος της οθόνης εμφανίζεται η μπάρα με το ποσοστό % που έχει αντιγραφεί το title, εκεί που ξεκινάει το 3ο κομμάτι δεν υπάρχει πρόβλημα συγχρονισμού εικόνας και ήχου ΑΛΛΑ υπάρχουν διακοπές στον ήχο για δέκατα του δευτερολέπτου.
Eπίσης να πω ότι αυτό το πρόβλημα δεν γίνεται όταν μοντάρω ένα title (κόβω τις διαφημίσεις). Μόνο όταν ενώνω 2/3/4 titles σε 1 και μετά τα περνάω σε dvd.
Είναι κάτι που λύνεται ή τα έπαιξε;