- 1 September 2016
- 14
Καλησπερα ειμαι νεος στο φορουμ και χρειαζομε μερικες απαντησεις απο ειδικους που ξερουν το αθλημα για να ξερω τι συμβαινει... Πριν 3 μερες αγορασα μια lg 32lf5610 η οποια ειχε backlight bleeding σε αρκετα μεγαλο βαθμο με αποτελεσμα σε σκοτινες σκηνες η ακομα και οταν αλλαζες καναλι ηταν αντιληπτο και ενοχλητικο. Εφοσον η τηλεοραση ειναι καινουργια και εχει κανονικα εγγυηση επικοινωνησα με το καταστημα και μου ειπαν να επικοινωνησω με την αντιπροσωπεια οπως και εκανα. Πηγα στην αντιπροσωπια και αφου κανανε ελεγχο οντως διαπιστωσαν οτι υπηρχε backlight bleeding και μου ειπαν θα βαλουν νεο πανελ. Και τωρα οι αποριες:
1) Εφοσον η τηελοραση εχει προβλημα δε δικαιουμαι αντικατασταση με καινουργια ιδιου μοντελου?
2) Τη τηλεοραση την πηγα μονος στην αντιπροσωπεια δε θα επρεπε να την πανε απο το μαγαζι που την αγορασα?
3) Το πανελ που θα μπει θα ειναι του ιδιου μοντελου και ιδιων χαρακτηριστικων και οχι καποιου αλλου με κατωτερα χαρακτηριστικα?
4) Εφοσον το αντικαταστησουν (το πανελ) η εγγυηση θα συνεχισει να ισχυει κανονικα?
Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις απλα θελω να ενημερωθω επι του θεματος
1) Εφοσον η τηελοραση εχει προβλημα δε δικαιουμαι αντικατασταση με καινουργια ιδιου μοντελου?
2) Τη τηλεοραση την πηγα μονος στην αντιπροσωπεια δε θα επρεπε να την πανε απο το μαγαζι που την αγορασα?
3) Το πανελ που θα μπει θα ειναι του ιδιου μοντελου και ιδιων χαρακτηριστικων και οχι καποιου αλλου με κατωτερα χαρακτηριστικα?
4) Εφοσον το αντικαταστησουν (το πανελ) η εγγυηση θα συνεχισει να ισχυει κανονικα?
Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις απλα θελω να ενημερωθω επι του θεματος