Απορίες για κανάλια που μπορεί να δει κάποιος για drerambox

Δημήτρης Αντωνόγλου

AVClub Addicted Member
17 June 2006
2,493
Χίος
Γεια σας. Είμαι αρχάριος στα δορυφορικά και σκέφτομαι να αγοράσω τον 800άρη dreambox.Όρεξη για διάβασμα και γνώσεις υπολογιστών έχω, οπότε λέω να το τολμήσω.

Καταρχάς θα ήθελα να ρωτήσω τι κανάλια HD μπορώ να πιάσω.Ανεξαρτήτως περιεχομένου.

Εκτός από τα Hd με ενδιαφέρουν μουσικά, αθλητικά, ντοκιμαντερ και ταινίες (τα 2 τελευταία σε αγγλόφωνα ή με αγγλικούς υπότιτλους).Εννοώ κανάλια που μπορεί να τα παρακολουθήσει κανείς χωρίς να ξέρει ρώσικα ή ρουμάνικα. Όχι για ζάπινγκ.

Επίσης τη διάμετρο πιάτο προτείνετε για να δω από Χίο αυτά τα κανάλια.

Μπορώ να δω Nova από το δέκτη;

Ευχαριστώ

επειδή ξεκίνησες με το είμαι αρχάριος πέρα από την όρεξη που διαθέτεις ο δέκτης αυτός συνιστάτε για έμπειρους χρήστες η τουλάχιστον για άτομα που είναι τουλάχιστον ένα χρόνο στην μεγάλη παρέα της δορυφορικής τηλεόρασης:bebored::bebored:

Απάντηση: Re: Απορίες για κανάλια που μπορεί να δει κάποιος για drerambox

επειδή ξεκίνησες με το είμαι αρχάριος πέρα από την όρεξη που διαθέτεις ο δέκτης αυτός συνιστάτε για έμπειρους χρήστες η τουλάχιστον για άτομα που είναι τουλάχιστον ένα χρόνο στην μεγάλη παρέα της δορυφορικής τηλεόρασης:bebored::bebored:

Έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο;

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για κανάλια που μπορεί να δει κάποιος για drerambox

Έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο;

Οι δέκτες είναι πάρα πολλοί και τα κριτήρια πολλά εγώ για hd θέαση έχω επιλέξει όπως βλέπεις και στην υπογραφή μου Ναnno xx 9500 hd
Είναι θα έλεγα ένας ακριβός δέκτης για τα δεδομένα τα δικά μου πάντα και τα μεγάλα όπλα του είναι ποιότητα εικόνας ,συνεργασία με cams(μοντουλες),κίνηση μοτέρ ,10000 καναλια,και το βασικότερο δεν κολλάει ποτέ.
Βέβαια θα ακούσεις και άλλες απόψεις από αλλά παιδία και εύχομαι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει:ernaehrung004:

Γεια σας. Είμαι αρχάριος στα δορυφορικά και σκέφτομαι να αγοράσω τον 800άρη dreambox.Όρεξη για διάβασμα και γνώσεις υπολογιστών έχω, οπότε λέω να το τολμήσω.

Καταρχάς θα ήθελα να ρωτήσω τι κανάλια HD μπορώ να πιάσω.Ανεξαρτήτως περιεχομένου.

Εκτός από τα Hd με ενδιαφέρουν μουσικά, αθλητικά, ντοκιμαντερ και ταινίες (τα 2 τελευταία σε αγγλόφωνα ή με αγγλικούς υπότιτλους).Εννοώ κανάλια που μπορεί να τα παρακολουθήσει κανείς χωρίς να ξέρει ρώσικα ή ρουμάνικα. Όχι για ζάπινγκ.

Επίσης τη διάμετρο πιάτο προτείνετε για να δω από Χίο αυτά τα κανάλια.

Μπορώ να δω Nova από το δέκτη;

Ευχαριστώ

Για να πετυχεις αυτην την ποικιλια καναλιων που αναζητας θα πρεπει να κανεις μια εγκατασταση με μοτερ.
Πιστευω οτι με 1,20μ. κατοπτρο θα εχεις μια αξιοπρεπη ληψη των περισσοτερων καναλιων.Με αυτη τη διαμετρο κατοπτρου θα αποφυγεις επιπλεον εξοδα positioner,βασης και κοπο εγκαταστασης μιας και θα χρησιμοποιησεις ενα απλο μοτερ.

Μετα επεται και η επιλογη δεκτη που πρεπει να σκεφτεις πολυ.
Οι Dreambox παρουσιαζουν καποια προβληματα με την κινηση του μοτερ και με το ανοιγμα της επισημης καρτας Νοβα που θες να χρησιμοποιησεις.