A AntonisTz AVClub Enthusiast 16 November 2019 967 Today at 13:03 #6,081 Λάκης said: Υπαρχουν ηδη. Click to expand... Τα Novasports League 1/2/3;
Λάκης AVClub Fanatic 26 September 2007 15,330 Είμαι παντού Today at 13:15 #6,082 AntonisTz said: Τα Novasports League 1/2/3; Click to expand... Ναι, δεν νομιζω να κανω τοσο λαθος χθες που εβλεπα τσου λου τα ''πηρε'' το ματι μου. Θα ξανακοιταξω σημερα το βραδυ για σιγουρα.
AntonisTz said: Τα Novasports League 1/2/3; Click to expand... Ναι, δεν νομιζω να κανω τοσο λαθος χθες που εβλεπα τσου λου τα ''πηρε'' το ματι μου. Θα ξανακοιταξω σημερα το βραδυ για σιγουρα.
leo06 Supreme Member 14 October 2007 7,073 Πάτρα Today at 13:17 #6,083 Λάκης said: Ναι, δεν νομιζω να κανω τοσο λαθος χθες που εβλεπα τσου λου τα ''πηρε'' το ματι μου. Θα ξανακοιταξω σημερα το βραδυ για σιγουρα. Click to expand... Δεν υπάρχουν τέτοια κανάλια, μόνο τα extra. Ονομασία league έχουν τα magenta sport όχι τα nova sport Reactions: ANAGNPANA
Λάκης said: Ναι, δεν νομιζω να κανω τοσο λαθος χθες που εβλεπα τσου λου τα ''πηρε'' το ματι μου. Θα ξανακοιταξω σημερα το βραδυ για σιγουρα. Click to expand... Δεν υπάρχουν τέτοια κανάλια, μόνο τα extra. Ονομασία league έχουν τα magenta sport όχι τα nova sport
A ANAGNPANA New member 21 December 2024 71 Today at 13:19 #6,084 leo06 said: Δεν υπάρχουν τέτοια κανάλια, μόνο τα extra. Ονομασία league έχουν τα magenta sport όχι τα nova sport Click to expand... Συμφωνώ κάποιοι τα έχουν μπερδέψει MAGENTA LEAGE 1 2 3 4 υπάρχουν μόνο τα οποία μπήκαν και στην NOVA η NOVA δεν θα βάλει άλλα δικά της
leo06 said: Δεν υπάρχουν τέτοια κανάλια, μόνο τα extra. Ονομασία league έχουν τα magenta sport όχι τα nova sport Click to expand... Συμφωνώ κάποιοι τα έχουν μπερδέψει MAGENTA LEAGE 1 2 3 4 υπάρχουν μόνο τα οποία μπήκαν και στην NOVA η NOVA δεν θα βάλει άλλα δικά της
Λάκης AVClub Fanatic 26 September 2007 15,330 Είμαι παντού Today at 13:19 #6,085 leo06 said: Δεν υπάρχουν τέτοια κανάλια, μόνο τα extra. Ονομασία league έχουν τα magenta sport όχι τα nova sport Click to expand... Το Σ/Κ πού ειδα το παιχνιδι του Βολου; Στο νοβα δεν ηταν;
leo06 said: Δεν υπάρχουν τέτοια κανάλια, μόνο τα extra. Ονομασία league έχουν τα magenta sport όχι τα nova sport Click to expand... Το Σ/Κ πού ειδα το παιχνιδι του Βολου; Στο νοβα δεν ηταν;
leo06 Supreme Member 14 October 2007 7,073 Πάτρα 57 minutes ago #6,086 Λάκης said: Το Σ/Κ πού ειδα το παιχνιδι του Βολου; Στο νοβα δεν ηταν; Click to expand... Ναι, αλλά δεν υπάρχουν κανάλια με ονομασία league στη nova. Δεν θυμάμαι, μήπως ήταν στο prime?
Λάκης said: Το Σ/Κ πού ειδα το παιχνιδι του Βολου; Στο νοβα δεν ηταν; Click to expand... Ναι, αλλά δεν υπάρχουν κανάλια με ονομασία league στη nova. Δεν θυμάμαι, μήπως ήταν στο prime?
F fotis246 Super Moderator Staff member 26 October 2012 3,058 11 minutes ago #6,087 Ο αγώνας Βόλος - Ολυμπιακός μεταδόθηκε από την COSMOTE TV. Η Magenta TV έχει προσθέσει κανάλια League (Percapita), η Nova όχι ακόμη (αναμένεται να το κάνει και αυτή πάντως).
Ο αγώνας Βόλος - Ολυμπιακός μεταδόθηκε από την COSMOTE TV. Η Magenta TV έχει προσθέσει κανάλια League (Percapita), η Nova όχι ακόμη (αναμένεται να το κάνει και αυτή πάντως).