Απορίες για NOVA

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για NOVA

Κράτα και κάνα screenshot καλού κακού...ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.

Έχω κρατήσει,, αλλά εδώ δεν ξέρω πως να ανεβάσω την φώτο

Σιγά ρε παιδιά, πιάσατε τον παππά από τα .......

Είναι προφανές ότι είναι η περυσινή καταχώρηση και δεν έχει αλλάξει ακόμα. Τι απάτη και κουραφέξαλα; Αλλού είναι οι απάτες, στις τηλεφωνικές πωλήσεις όπου διαφήμιζαν ισπανικό πρωτάθλημα - το είχαν και σίγουρο!

Η αθλητική σεζόν έχει αλλάξει, οπότε είναι απάτη.

Δηλαδή και μετά από 2 χρόνια αν το έχουν αφήσει έτσι, θα λέμε ότι δεν έχουν αλλάξει την καταχώρηση?

Και αυτό με το ισπανικό, προφανώς είναι απάτη.

Αν εχω home cinema και καλωδιο hdmi ο ηχος που δινουν τα novacinema hd ειναι οπως ενα bluray disc?

Δηλαδή τι περιμέμουν.?? Να κάνουν ανανέωση κόσμος ο οποίος δεν γνωρίζει οτι έχει αλλάξει στέγη η 2 αυτές διοργανώσεις

Σε όλα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας υπάρχει διαφήμιση του ΟΤΕ για τα νέα αθλητικά δρώμενα στην πλατφόρμα του.
Όλος ο κόσμος το ξέρει 1 χρόνο σχεδόν τώρα.

Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

Σε όλα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας υπάρχει διαφήμιση του ΟΤΕ για τα νέα αθλητικά δρώμενα στην πλατφόρμα του.

Συμφωνώ σε αυτό που λές.. κι όμως υπάρχει κόσμος που δεν το ξέρει. Μίλαγα με γνωστό μου, πριν 1 μήνα και όταν του είπα οτι τα πήρε ο οτε με ρώταγε αν είμαι σίγουρος

λογικο ειναι να το βαλουν πληρωσανε το ποσο τους σε αυτα τα καναλια και το παιζουν να το μαθουν ολοι μερικα ατομα σε χωρια και αλλου δεν το ξερουν καν .... και το παιζουν λιγες μερες πριν ξεκινησει το ουεφα τουλαχιστον ενα μηνα γιατι τα προκριματικα μερικα τα εκτος των ελληνικων ομαδων μπορει να δειξει ενα νοβα ... παντως του παναθηναικου του τσαπιον λικ το πηρε ο οτε

Συμφωνώ σε αυτό που λές.. κι όμως υπάρχει κόσμος που δεν το ξέρει. Μίλαγα με γνωστό μου, πριν 1 μήνα και όταν του είπα οτι τα πήρε ο οτε με ρώταγε αν είμαι σίγουρος

Πάντως ο κόσμος που δεν το ξέρει και από την στιγμή που δεν το έχει διαβάσει από όλα τα αθλητικά site που υπάρχουν και μπαίνουμε όλοι, θα το δει στο site της nova?

Κανώ την πιο χαζή απορία ερώτηση που υπάρχει.. novasport5 γιατί δεν έχει?? Και απο το 4 πάει 6 ?????