Απορίες για NOVA

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Είμαι συνδρομητής σ
Την Nova με star pack. Εδώ και 3 μέρες βλέπω τα cinema χωρίς να έχω κάνει κάποια ενεργοποίηση... Τα έχουν δώσει σε όλους λόγω εορτών?

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Είμαι συνδρομητής σ
Την Nova με star pack. Εδώ και 3 μέρες βλέπω τα cinema χωρίς να έχω κάνει κάποια ενεργοποίηση... Τα έχουν δώσει σε όλους λόγω εορτών?

Τα έχουν δώσει σε κάποιους για τις γιορτές στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας πιθανολογώ. Όχι σε όλους πάντως (σε εμένα ας πούμε δεν έχουν ανοίξει)

Ούτε σε εμένα άνοιξαν φέτος. Πέρυσι μου τα είχαν ανοίξει, όμως επειδή έβαζα κωδικό για να ανοίξει το κανάλι Novasport1 μέσω της προσφοράς του Πρώτου Θέματος, κάθε Κυριακή που έληγε ο κωδικός κλείδωνε, εκτός από το NovaSport1, και τα κανάλια NovaCinema και έπρηζα κάθε εβδομάδα τα παιδιά του support ώστε να μου τα ξανανοίξουν!!! :2thumb22sup:

Συνήθως σε αυτούς που ανοίγουν τα κανάλια στέλνουν μήνυμα είτε μέσω του αποκωδικοποιητή, είτε μέσω μηνύματος στο κινητό.

Ξερει κανεις ποσο ειναι τα επαγγελματικα συμβολαια? Πηγα στο χωριο για Χριστουγεννα και εκει που και τα τρια καφενεια/καφετεριες ειχαν νοβα τωρα δεν εχει κανενα! Τα εκοψαν ολοι! Ενας που ειχε και ΟΤΕ κρατησε τον ΟΤΕ παροτι δεν εχει το πρωταθλημα! Κατι ακουσα για 160! τον μηνα αλλα δεν ξερω ακριβως!

Εξαρτάται η τιμή από τον αριθμό καθισμάτων που αναγράφεται στην άδεια του καταστήματος.
Ενδεικτικά,για άδεια που περιλαμβάνει μέχρι 40 καθίσματα,η συνδρομή είναι περίπου 167 ευρώ.Το αναφέρω με μια μικρή επιφύλαξη.

Κλειδωσε το FOX Sports? Πλεον μου το βγαζει κωδικοποιημενο!! Τεραστιο φαουλ αν εγινε!

Last edited by a moderator:
Εγώ έχω τα novasports και το βλέπω κανονικά, αλλά ενώ το μενού λέει FOX SPORTSHD το λογότυπο του καναλιού τώρα λεει FOX SPORTS σκέτο. Τι γίνεται; είναι μόνο για τώρα έτσι; ή πήγε περίπατο γενικά το HD; έχω ενεργοποιημένα τα HD κανονικά.

στο αμερικα φιλοι μου δεν ξερουν τι ειναι sd!τα πιο πολλα hd ειναι γιαυτο δεν γινεται και διαχορισμος στο λογοτυπο!

@bykrie σε ευχαριστώ Νικόλα, δεν έβλεπα αυτό το κανάλι και το λογότυπο με ξένισε λιγάκι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

@lusio77 σε ευχαριστώ και σένα φίλε για την ενημέρωση.

Κλειδωσε το FOX Sports? Πλεον μου το βγαζει κωδικοποιημενο!! Τεραστιο φαουλ αν εγινε!

OK τωρα βλεπω και εγω, αλλα πριν δεν ηταν δικο μου προβλημα, Νοβασπορτς 1 εβλεπα κανονικα...

Ξερει κανεις ποσο ειναι τα επαγγελματικα συμβολαια?
Το φθηνότερο είναι 170 . Είναι απαράδεκτη η τιμολογιακή πολιτική της nova στα επαγγελματικά συμβόλαια και θα ήταν σωστό κάθε περίπτωση (ειδικά η περιοχή στην οποία βρίσκεται ο επαγγελματικός χώρος) να εξετάζεται διαφορετικά.

Φανταζομαι οτι εχουν καταλαβει αλλο το καφενειο με 40 καρεκλες σε ενα χωριο με 5 θαμωνες και μισο ευρω τον καφε και αλλο 40 στο Κολωνακι... Η'´μηπως δεν τους περναει απο το μυαλο??

Αν δωσω παγια εντολη να πληρωνω λογαριασμο 25 ευρω γλιτωνω 2 ευρω το μηνα; Αξιζει; Αν λεμε τωρα θελω να κοψω τη νοβα κοβω κ την παγια εντολη ετσι;

Αν δωσω παγια εντολη να πληρωνω λογαριασμο 25 ευρω γλιτωνω 2 ευρω το μηνα; Αξιζει; Αν λεμε τωρα θελω να κοψω τη νοβα κοβω κ την παγια εντολη ετσι;

Αν πληρώνεις με πιστωτική έχεις, μετά από ένα χρόνο, ένα μήνα δώρο (τον 13ο). Αυτή συμφέρει περισσότερο αν ο λογαριασμός είναι μεγάλος και σου βγαίνει αναλογικά το μήνα μεγαλύτερη έκπτωση. Βέβαια αν σκοπεύεις να μείνεις καιρό στη ΝΟΒΑ, γιατί σου την δίνει ανά χρόνο.

Δεν εχω πιστωτικη
Με μια απλη εντολη απο την καρτα μισθοδοσιας μου πχ γινεται; Η εκπτ με ενδιαφερει, μου ειπαν οτι ειναι 4 τοις εκατο αρα θα γλιτωνω 2 στα 25

Σχεδον οποιοσδηποτε λογαριασμος μπορει να χρησιμοποιηθει για παγια εντολη, δεν απαιτειται πιστωτικη. Η παγια εντολη χρησιμοποιουνταν παλαιοτερα και για να παρει καποιος τα HD δωρεαν. Δες το αν δεν το εχεις κανει ηδη.

Απάντηση: Re: Απορίες για NOVA

Δεν εχω πιστωτικη
Με μια απλη εντολη απο την καρτα μισθοδοσιας μου πχ γινεται; Η εκπτ με ενδιαφερει, μου ειπαν οτι ειναι 4 τοις εκατο αρα θα γλιτωνω 2 στα 25
Στο ποσό που αναφέρεις,η έκπτωση είναι 1 ευρώ και όχι 2.