Απορίες για NOVA

οκ! τότε θα το ελέγχω μερικές φορές και αν υπάρξει ξανά πρόβλημα θα το δούμε.

Για το θέμα του epg,πολύ σημαντικό είναι να μην κλείνει ο δέκτης...

Επίσης,κάτι που ισχύει όχι μόνο τώρα,αλλά και με το firmware που είχε ο δέκτης πριν περάσει με την αναβάθμιση στο νέο μενού...Μιλάμε πάντα για τον 831...Αν μετά από σάρωση ή άνοιγμα του δέκτη (εφόσον πριν ήταν stand by) παρατηρήσουμε ότι δεν έρχεται πλήρες το epg,ο γρηγορότερος τρόπος για να επανέλθει σωστά είναι το βγάλσιμο του καλωδίου ρεύματος και τοποθέτηση ξανά πίσω στον δέκτη.Το epg επανέρχεται πλήρες,σχεδόν άμεσα.

Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

Eρωτησεις φιλου:

Υπάρχει 3play. Mπορεί να κάνει αίτηση διακοπής μόνο για τη nova και να μείνει μόνο με τηλέφωνο στη forthnet;
Ποια η διαδικασία και συνηθως τις τιμές παίρνει.
Στο δέκτη χάνει και τις ταινίες που έχει αποθηκεύσει στο pvr;
Και αν στο μέλλον ξανασυνδεθεί επανέρχονται;

Ευχαριστώ

Μπορει να μεινει μονο με τηλεφωνο (ελπιζω να εννοεις και ιντερνετ). Εφοσον δεν υπαρχει δεσμευση, μπορει οποιαδηποτε στιγμη να διακοψει το 3play. Θα πρεπει να κανει νεο συμβολαιο μονο για τηλεφωνια. Μπορει να το κανει και τηλεφωνικά νομίζω, αλλα καλυτερα σε ενα υποκαταστημα, για να δωθουν οι υπογραφες του νεου συμβολαιου αμεσα. Μεσω τηλεφωνου, θα παρει και δελεαστικη προσφορα παραμονης. 25 ευρω κοστιζει η σκετη τηλεφωνια.
Δε θα μπορει να εχει προσβαση στις εγγραφές του, όμως θα επανελθουν εαν επανενεργοποιησει τον ιδιο λογαριασμό χρηστη με το ιδιο πακετο που εχει τωρα. Αν μου επιτραπει ενα σχολιο, δε νομιζω πως αξιζει η σκετη τηλεφωνια. Προφανως ο φιλος σου εχει τον pvr ο οποιος ειναι ενας αξιολογος δεκτης. Το βασικο 3play κοστιζει 5 ευρω παραπανω και ετσι μπορει να εχει και τα αρκετα καναλια του βασικου πακετου αλλα και τις εγγραφες του (εκτος των ταινιων ή αθλητικων εγγραφων).

Εμένα μου είχαν προτείνει να κρατήσω το κομμάτι τηλεφωνία και ίντερνετ με 20,90 μετά από αίτηση φορητότητας στον ΟΤΕ.

Έχει καταφερει κανείς να δουλέψει ικανοποιητικά την επιλογή pause/rewind κτλ με εξωτερικό usb;;Έχω δοκιμάσει πάνω από 10 διαφορετικά στικακια με πιο πρόσφατο ένα 64 αρι που δέχεται και εγγραφές αλλά εξακολουθεί να κολλάει ,να χάνετε ο ήχος και να σπάει ή εικόνα σε μη live περιεχόμενο κτλ κτλ. Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει σωστά ή άδικα παιδευομαι; Όχι τίποτα άλλο,έχουν και ελειψη σε pvr δέκτες και είναι η μόνη εναλλακτική. Pace 831, τελευταίο update.

Επειδή αναφέρεσαι σε "μη live περιεχόμενο",αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι μιλάς για λειτουργία εγγραφών.Στην περίπτωση αυτή,η ενδεδειγμένη λύση είναι η χρήση εξωτερικού σκληρού(και όχι usb stick) δίσκου,με τοποθετημένο στη usb θύρα του δέκτη ένα hub με εξωτερική τροφοδοσία.Αν ακολουθήσεις αυτό,η λειτουργία θα είναι άψογη!

Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

Επειδή αναφέρεσαι σε "μη live περιεχόμενο",αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι μιλάς για λειτουργία εγγραφών.Στην περίπτωση αυτή,η ενδεδειγμένη λύση είναι η χρήση εξωτερικού σκληρού(και όχι usb stick) δίσκου,με τοποθετημένο στη usb θύρα του δέκτη ένα hub με εξωτερική τροφοδοσία.Αν ακολουθήσεις αυτό,η λειτουργία θα είναι άψογη!
Θα το δοκιμασω .thanks.

καλησπερα , μερικες σε αγωνες μπασκετ που εχει παραληλη συνδεση δεν βαζει το χρονο που απολυπεται εχει μονο το σκορ , αυτο εαν γινοτανε να βαζαν και το χρονο

Παιδιά μια ερώτηση. Σημερα συνδεθηκα στον Οτε γραμμή και δορυφορικό. Την Νόβα θα την κλείσουν μόνοι τους οταν περάσει ο μήνας που είναι πληρωμένος ή πρέπει να πάρω εγώ τηλέφωνο να διακοπεί? Γνωρίζει κάποιος?

Παιδιά μια ερώτηση. Σημερα συνδεθηκα στον Οτε γραμμή και δορυφορικό. Την Νόβα θα την κλείσουν μόνοι τους οταν περάσει ο μήνας που είναι πληρωμένος ή πρέπει να πάρω εγώ τηλέφωνο να διακοπεί? Γνωρίζει κάποιος?

καλησπερα , να τους παρεις τηλεφωνο και να τους πεις οτι θελω να κανω διακοπη , θα σου βγαλουν εκαθαριστικο λογαριασμο , στης 29 / 02 θα γινει διακοπη μολις κλεινει ο μηνας

Καλησπέρα, υπάρχει κάποια δυνατότητα multiview στο πακέτο της Nova και ποιά είναι ακριβώς; Ιδανικά, είναι δυνατό να έχω 2 αποκωδικοποιητές και 2 διαφορετικές κάρτες με την προυπόθεση οτι δε δουλεύουν ταυτόχρονα;

Η δυνατότητα multiview υπάρχει στο πακέτο της nova και διατίθεται σε όποιον συνδρομητή το επιθυμεί. Προϋπόθεση είναι να υπάρχουν δυο ανεξάρτητοι δέκτες συνδεμένοι με το δορυφορικό πιάτο και με ένα καλώδιο ομοαξονικό (κεραίας) μεταξύ τους για να μπόρεση να λειτουργήσει σωστά η υπηρεσία. Οι δέκτες είναι ανεξάρτητοι ο ένας με τον άλλον και μπορεί ο κάθε ένας στο σπίτι να παρακολουθεί ότι θέλει στον κάθε δέκτη.

Η δυνατότητα multiview υπάρχει στο πακέτο της nova και διατίθεται σε όποιον συνδρομητή το επιθυμεί. Προϋπόθεση είναι να υπάρχουν δυο ανεξάρτητοι δέκτες συνδεμένοι με το δορυφορικό πιάτο και με ένα καλώδιο ομοαξονικό (κεραίας) μεταξύ τους για να μπόρεση να λειτουργήσει σωστά η υπηρεσία. Οι δέκτες είναι ανεξάρτητοι ο ένας με τον άλλον και μπορεί ο κάθε ένας στο σπίτι να παρακολουθεί ότι θέλει στον κάθε δέκτη.

Ok, αρα δυο καρτες κ δυο δεκτες δεν γινεται χωρις φυσικη συνδεση μεταξυ τους λοιπόν, ευχαριστώ.

Μπαίνοντας στο my account της νοβας >τεχνικές ρυθμίσεις υπάρχει η επιλογή 3 Αναβάθμιση εξοπλισμού Nova.

Πατάω το κουμπάκι βγαίνει το αίτημα επιβεβαίωσης ότι εσταλει επιτυχώς το σήμα αλλά ο δέκτης δεν ανταποκρίνεται.

Η έκδοση μου είναι 65/2.0.0.41

Συνήθως όταν εμφανίζεται το κουτάκι άμεσης αναβάθμισης συνήθως έχει βγει νέα έκδοση.
Καμία ιδέα;

Συνήθως όταν εμφανίζεται το κουτάκι άμεσης αναβάθμισης συνήθως έχει βγει νέα έκδοση.
Καμία ιδέα;
Τι εννοείς με αυτό? Αν εννοείς ότι σου είπε ότι εσταλει το αίτημα επιτυχώς αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει καινούργια αναβάθμιση.

Ποιά είναι η τελευταία έκδοση ; Εγώ έχω μείνει στην 53/1.0.4.17 στον Pace 831.Στο μενού δεν βγάζει οτι υπάρχει κάποια αναβάθμιση.

Η τελευταία είναι η 65/2.0.0.41 δεν μπορείς να τι κατεβάσεις απο το μενού του δέκτη, μπορείς αν έχεις κάνει εγγραφή στο my account της Forthnet ή εναλλακτικά με ένα τηλέφωνο στο 18345 απο το τεχνικό τμήμα ζητάς να στην στείλουν αυτοί στον δέκτη σου.