Απορίες για NOVA

Ποιο είναι το σωστό βύσμα για το δορυφορικό καλώδιο της εγκατάστασης nova;

https://www.e-shop.gr/cn-72-connector-f-gia-rg-6-p-PER.807866
https://www.e-shop.gr/cn-67c-connector-f-gia-rg-58-p-PER.911814

Σ'ευχαριστώ πολύ! Αν στο μέλλον θέλω να αλλάξω και το LNB γιατί από την πολύ σκουριά κάποια στιγμή θα τα παίξει κι αυτό... πιο από τα twin LNB να πάρω από αυτά του eshop? δεν κάνω διαφήμηση στο μαγαζί απλά είναι ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλω κάτι εδώ που μένω...
https://www.e-shop.gr/ixos-eikona-d...y=%C4%CF%D1%D5%D6%CF%D1%C9%CA%C1&filter-729=1

Σ'ευχαριστώ πολύ! Αν στο μέλλον θέλω να αλλάξω και το LNB γιατί από την πολύ σκουριά κάποια στιγμή θα τα παίξει κι αυτό... πιο από τα twin LNB να πάρω από αυτά του eshop? δεν κάνω διαφήμηση στο μαγαζί απλά είναι ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλω κάτι εδώ που μένω...
https://www.e-shop.gr/ixos-eikona-d...y=%C4%CF%D1%D5%D6%CF%D1%C9%CA%C1&filter-729=1

Δεν με κατάλαβες φίλε μου, ερώτηση έκανα, γιατί το κάθε βύσμα προορίζεται για διαφορετική αντίσταση, αλλά δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό!

Ρε παιδιά πείτε μου λίγο τι γίνετε, Εκανα αίτηση Νόβα, έχω ήδη εγκατάσταση οτε με 80αρι πιάτο, από το τηλέφωνο μου είπαν ότι η εγκατάσταση θα γίνει στο ήδη υπάρχον πιάτο και θα χρεωθώ 5 ευρώ το ματάκι μονο. Με παίρνει τηλέφωνο ο εγκαταστάτης και μου λέει ότι ο μονος τρόπος είναι να βάλει δεύτερο πιάτο διπλα στο άλλο, και ότι αυτός είναι ο μονος τρόπος και από τη Νοβά μου λέγανε βλακείες. Αν λέει δεν βάλω δεύτερο πιάτο τότε δεν έρχεται να κάνει την εγκατάσταση. Tου λέω ότι έχω εγώ πιάτο δεύτερο να μην φέρει, όχι λέει θα σου φέρω εγώ. Είναι τώρα σοβαρά πράγματα αυτά?

εγώ έχω nova και otetv ταυτόχρονα με 1 πιάτο και 2 ματάκια.....απο το πιάτο φτάνουν στους αποκωδ/τες 2 καλώδια και όλα είναι ok!

Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

Ρε παιδιά πείτε μου λίγο τι γίνετε, Εκανα αίτηση Νόβα, έχω ήδη εγκατάσταση οτε με 80αρι πιάτο, από το τηλέφωνο μου είπαν ότι η εγκατάσταση θα γίνει στο ήδη υπάρχον πιάτο και θα χρεωθώ 5 ευρώ το ματάκι μονο. Με παίρνει τηλέφωνο ο εγκαταστάτης και μου λέει ότι ο μονος τρόπος είναι να βάλει δεύτερο πιάτο διπλα στο άλλο, και ότι αυτός είναι ο μονος τρόπος και από τη Νοβά μου λέγανε βλακείες. Αν λέει δεν βάλω δεύτερο πιάτο τότε δεν έρχεται να κάνει την εγκατάσταση. Tου λέω ότι έχω εγώ πιάτο δεύτερο να μην φέρει, όχι λέει θα σου φέρω εγώ. Είναι τώρα σοβαρά πράγματα αυτά?

Έτσι είναι αν έρθει θα πρέπει να σου εγκαταστήσει τον εξοπλισμό της Nova στον παλιό δεν παρεμβαίνει εκτός αν χαρτζιλικώσεις.

Mπήκε τελικά δεύτερο πιάτο, τέλος πάντων, χαλάλι τους, αλλα το σωστό είναι να τηρούνται τα συμφωνηθέντα

εγώ έχω nova και otetv ταυτόχρονα με 1 πιάτο και 2 ματάκια.....απο το πιάτο φτάνουν στους αποκωδ/τες 2 καλώδια και όλα είναι ok!

Έτσι Ε?Κι εμένα ο τεχνικός της nova μου είχε πει ότι ήθελε ξεχωριστό πιάτο από του ΟΤΕ.

Έτσι, για να γίνουμε και εμείς σαν τις Αραβικές χώρες, όπου κάθε μπαλκόνι και 2 δορυφορικά κάτοπτρα.
Είχαμε το δάσος των κεραιών στην Αθήνα, τώρα που μαζεύτηκε λίγο αυτό θα έχουμε τα λιβάδια των κατόπτρων.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απορίες για NOVA

Έτσι Ε?Κι εμένα ο τεχνικός της nova μου είχε πει ότι ήθελε ξεχωριστό πιάτο από του ΟΤΕ.

ειναι σε ποιον τεχνικο θα πεσεις

"Με το Nova GO μπορείς να βλέπεις όπου κι αν βρίσκεσαι, σε κάθε συσκευή (laptop, tablet ή smartphone) μέσω οποιασδήποτε Wi-Fi ή ενσύρματης σύνδεσης:
Live TV με 23 live κανάλια της Nova
On Demand επιλεγμένο περιεχόμενο της βασικής σου συνδρομής
Catch Up TV με επιλεγμένα προγράμματα, μέχρι και 7 ημέρες μετά την ημερομηνία της προβολής τους" Αυτό ρε παιδιά ισχύει ή μας δουλεύει το site....;; Μήπως κάτι κάνω λάθος εγώ.....;;

Ρε παιδιά κάτι άσχετο, το τελευταίο καιρό δεν πιάνω το Eurosport 1 HD. Το απλό το πιάνω, έχω κάνει καμία δεκαριά φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι τίποτα. Ξέρει κανείς κάτι

Last edited by a moderator:
Ρε παιδιά κάτι άσχετο, το τελευταίο καιρό δεν πιάνω το Eurosport 1 HD. Το απλό το πιάνω, έχω κάνει καμία δεκαριά φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι τίποτα. Ξέρει κανείς κάτι
Αλλαξε θέσης...112 είναι

Απάντηση: Re: Απορίες για NOVA

Γνωρίζω ότι έχει αλλάξει θέση, στην οθόνη όμως με βγάζει ότι δεν έχω σήμα ελέγξτε τη καλωδίωση και μπλα μπλα. Σήμα 0%, ισχύς 0% τώρα τι κανω?

Yπήρχε ένα τρικ παλιά, αλλα δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, το άφηνες σε κάποιο κανάλι (δεν θυμάμαι σε πιο) για κάποια δευτερόλεπτα και επανέρχoταν το eyrosport

Ξσφνικσα μου έβγαλε κάρτα με ενημερωτικό μήνυμα ότι είναι άκυρη η πρόσβαση της καρτας.Εβγαλα και ξαναεβαλα την κάρτα από τη μερια5που είναι τα βέλη αλλά το μήνυμα βγαίνει το ίδιο. Τι γίνεται τώρα,εξακολουθώ να κάνω το ίδιο μέχρι να φτιάξει.

βγάλε την κάρτα και σκούπισε την με πανάκι απο γυαλιά. βάλε την κάρτα και βγάλε τον δέκτη από το ρευμα για 3-4 λεπτά.

Έχει γραφτεί πολλές φορές, να έχει μαζευτεί σκόνη πάνω στην κάρτα. Κάνε ότι λέει πιο πάνω, καθώς και να φυσήξεις μέσα στην εσοχή που μπαίνει η κάρτα, όταν θα την έχεις αφαιρέσει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk