Απορίες για NOVA

Καλησπερα σαν νεος στην ομαδα εχω μια απορια σε περιπτωση που ο Μαρινακης παρει την νοβα υπαρχει πιθανοτητα να βγει ο περιορισμος για σουπερλιγκ και ευρολιγκα και να βγαλει και η νοβα δικο της box οπως η wind

Ειρωνικά σχόλια δεν γίνονται αποδεκτά στο πλαίσιο της συζήτησης. Διαγράφηκε ένα ποστ.

Ειρωνικά σχόλια δεν γίνονται αποδεκτά στο πλαίσιο της συζήτησης. Διαγράφηκε ένα ποστ.
Σου φάνηκε για ειρωνικό;;
Σε τέτοιες ερωτήσεις υπάρχουν οι ανάλογες απαντήσεις. Είναι ερώτηση αυτή το τι θα κάνει κάποιος εάν και εφόσον και δεν ξέρω και εγώ τι; Μπορεί και να την πάρει και να την κλείσει. Εάν η ερώτηση σου φάνηκε σωστή, τότε να σεβαστείς και την απάντηση μου.
Η απαντηση μου είναι και η άποψή μου και την επαναλαμβάνω. Θα βγάλει και δωρεάν διαρκείας για όσους έχουν νόβα.
Που βλέπεις την ειρωνία σε αυτήν την άποψη δηλαδή.

Στάλθηκε από τον πλανήτη Nibiru χρησιμοποιώντας πένα..!

Είναι το πρώτο ποστ του χρήστη με μια εύλογη απορία για μη γνώστη. Δεν υπάρχει σωστή και λάθος ερώτηση, δεν υπάρχει χαζή ερώτηση. Υπάρχει όμως ειρωνική απάντηση και είναι αυτή που έδωσες. Δεν θα κάνουμε debate για τα αυτονόητα, θεώρησε το παρόν ως προειδοποίηση, δεν θα επανέλθουμε.

Ως προς απάντηση στον φίλο stratos19 τώρα, εάν και εφόσον πραγματοποιηθεί και όταν αποκτήσει πλειοψηφικό πακέτο μετοχών, θα μπορέσει εν συνεχεία να διορίσει μέσω του ΔΣ την διοίκηση που επιθυμεί, συνεπώς και να κάνει όποιες αλλαγές θελήσει. Ωστόσο, το να φτάσουμε σε αυτό το στάδιο είναι αβέβαιο επί της αρχής, συνεπώς ας αναμείνουμε λίγο.

Το ότι δεν το έσβησες δεύτερη φορά το εκλαμβάνω ότι σέβεσαι την απάντηση μου και δεν την παίρνεις σαν ειρωνία όπως πολύ σωστά πράττεις.
Άρα δεν υπάρχει καμία προειδοποίηση προς εμένα. Και δεν είπα ότι υπάρχουν χαζές ερωτήσεις κλπ. Αυτά είναι λόγια δικά σου οπότε μην θεωρείς εσύ ότι ήταν χαζή ή δεν ξέρω και εγώ τι η ερώτηση που έκανε ο άνθρωπος.
Και φυσικά δεν θα επανέλθουμε μετά και από το ποστ μου αυτο εκτός και αν το θελήσεις.

Στάλθηκε από τον πλανήτη Nibiru χρησιμοποιώντας πένα..!

Απάντηση: Re: Απορίες για NOVA

Είναι το πρώτο ποστ του χρήστη με μια εύλογη απορία για μη γνώστη. Δεν υπάρχει σωστή και λάθος ερώτηση, δεν υπάρχει χαζή ερώτηση. Υπάρχει όμως ειρωνική απάντηση και είναι αυτή που έδωσες. Δεν θα κάνουμε debate για τα αυτονόητα, θεώρησε το παρόν ως προειδοποίηση, δεν θα επανέλθουμε.

Ως προς απάντηση στον φίλο stratos19 τώρα, εάν και εφόσον πραγματοποιηθεί και όταν αποκτήσει πλειοψηφικό πακέτο μετοχών, θα μπορέσει εν συνεχεία να διορίσει μέσω του ΔΣ την διοίκηση που επιθυμεί, συνεπώς και να κάνει όποιες αλλαγές θελήσει. Ωστόσο, το να φτάσουμε σε αυτό το στάδιο είναι αβέβαιο επί της αρχής, συνεπώς ας αναμείνουμε λίγο.

Ευχαριστω πολυ για την πληροφορηση ελπιζω να τον βγαλει αυτο τον περιορισμο

Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στον δεκτή ίσως έχει κολλήσει κάτι.
Επίσης το 1ον όπως το τονίζεις έπρεπε να το διευκρινίζεις από το πρώτο ποστ σου για να το γνωρίζουμε έτσι ώστε να σε κατευθύνουμε να δεις μήπως είναι κόλλημα του δεκτή από την αρχή, μάγοι δεν είμαστε ακόμη τουλάχιστον!
Σε ευχαριστώ πολύ. Όντως, με την επαναφορά δούλεψε!

Οσα ρουτερ εχει η νοβα , κανενα δεν εχει dual band? Γιατι ο ανταγωνισμος τα δινει ακομα και με vdsl.

εχω ενεργοποιημενη την παγια εντολη μεσω πιστωτικης για τον δωρεαν μηνα και την δωρεαν αντικατασταση εξοπλισμου. παλαιοτερα εξοφλουσα τον λογαριασμο μεσω του site παρολο που ειχα την παγια και ετσι εχασα τον δωρεαν μηνα. υπαρχει περιπτωση να πεισω την nova να με αφηνει να εξοφλω τον λογαριασμο μου και να κρατησω τα προνομια? με βολευει η εηοφληση με την εκδοση του λογαριασμου

Το my zen tv, είναι χωρίς υπότιτλους. Θα αποκτήσει στο μέλλον;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οτι ταινιες εχει διανομη η Spentzos Film τις δειχνει πρωτη η νοβα?
Το green book αν και ειναι της universal το εδειξε πρωτη η νοβα.

Το έδειξε ήδη στον ΟΤΕ αν δεν κάνω λάθος.

Με την discovery τι θα γίνει μετά το 6μηνο που λήγει τώρα...

Απάντηση: Re: Απορίες για NOVA

Τελικά θα δούμε iptv από νόβα;
Ποιο το πλεονέκτημα; Η έλλειψη εγκαταστασης κεραίας; Γιατί αν κρίνω από τις streaming υπηρεσίες που χρησιμοποιώ δεν θα ήθελα να δεσμευω bandwidth από την χρήση ίντερνετ ούτε από μια βλάβη στην τηλεφωνική γραμμή να μην έχω ούτε tv .

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για NOVA

Ποιο το πλεονέκτημα; Η έλλειψη εγκαταστασης κεραίας; Γιατί αν κρίνω από τις streaming υπηρεσίες που χρησιμοποιώ δεν θα ήθελα να δεσμευω bandwidth από την χρήση ίντερνετ ούτε από μια βλάβη στην τηλεφωνική γραμμή να μην έχω ούτε tv .
Δεν χρειάζεσαι πιάτο βολεύει ειδικά αν φτιάξουν και υπηρεσίες ott