Απορίες για NOVA

Δε καταλαβαίνω την αντιπαράθεση έκανα upload τον λογαριασμό το πρόγραμμά μου είναι 43 το μήνα 24αρα adsl και το cinema+ μαζι και με το on demand, ΔΕΝ περιλαμβάνει ούτε αθλητικά και προφανώς ούτε και ερωτικά.

Last edited by a moderator:
Δε καταλαβαίνω την αντιπαράθεση έκανα upload τον λογαριασμό το πρόγραμμά μου είναι 43 το μήνα 24αρα adsl και το cinema+ μαζι και με το on demand, ΔΕΝ περιλαμβάνει ούτε αθλητικά και προφανώς ούτε και ερωτικά.
Τότε κάνε καλύτερη διαπραγμάτευση γιατί είναι καθόλου καλή η τιμή. Εγώ πλήρωνα 39,90 για 3play full pack με VDSL. Ζήτα καλύτερη προσφορά.

Last edited by a moderator:
Μήπως ξέρει κανεις ποια studio έχει η nova (πρώτη και δεύτερη προβολή, όχι μόνο αποκλειστικότητες) ?
Γενικά βλέπω ότι έχει γίνει πάρα πολύ φτωχό το κομμάτι ταινίες ή ιδέα μου είναι;

Μήπως ξέρει κανεις ποια studio έχει η nova (πρώτη και δεύτερη προβολή, όχι μόνο αποκλειστικότητες) ?
Γενικά βλέπω ότι έχει γίνει πάρα πολύ φτωχό το κομμάτι ταινίες ή ιδέα μου είναι;
Fox, warner, Sony και από σειρές της HBO

Έχει η νόβα τα δικά studio παίζει της ταινίες τον πρώτο χρόνο και στο δεύτερο χρόνο της βάζει η cosmote και το αντίστροφο. Γενικά μετα από έμπειρα αν βλέπεις σειρές πολλές καμία πλατφόρμα δεν κάνει οι ταινίες πολλές επαναλήψεις

Η νοβα εχει συνεργασια και με ελληνικες εταιριες διανομης. Αρα καποιες ταινιες ισως παιξουν στην νοβα πρωτα οπως το Green book που ειναι της universal.

Ευχαριστώ.. παλία έχω την εντύπωση ότι είχε περισσότερες πρεμιέρες ανά μήνα, πιο γρήγορα ταινίες μετα από προβολή στο σινεμά, και πιο "πιασάρικες" ταινίες.

Μάλλον δεν είναι 100% το κατάλληλο νήμα, αλλά μια σχέση, την έχει:
Μπορώ από το ίδιο δορυφορικό καλώδιο να έχω σήμα και στη nova και στο δορυφορικό δέκτη της τηλεόρασης στην οποία την έχω συνδεδεμένη;
Γιατί, απλά με ένα "Τ", δεν γίνεται...Θα πρέπει να έχω κλειστό το δέκτη της nova και στις περιβαλλοντικές να επιλέξω απενεργοποίηση αντί για αδρανοποίηση, ή θα είναι αρκετό να τον συντονίσω σε επίγειο ψηφιακό; Ή μόνη επιλογή είναι να ξεκουμπώνω το καλώδιο από το δέκτη της nova;

Ερώτηση: Αν κάνω φορητότητα στην Cosmote για σταθερό και ίντερνετ και είμαι μέσα στο συμβόλαιο της Nova και δεν πληρώσω το τέλος διακοπής όταν έρθει ο εκκαθαριστικός θα με κυνηγήσουν; Αν δεν το πληρώσω θα έχω θέμα; Ευχαριστώ πολύ..

Ερώτηση: Αν κάνω φορητότητα στην Cosmote για σταθερό και ίντερνετ και είμαι μέσα στο συμβόλαιο της Nova και δεν πληρώσω το τέλος διακοπής όταν έρθει ο εκκαθαριστικός θα με κυνηγήσουν; Αν δεν το πληρώσω θα έχω θέμα; Ευχαριστώ πολύ..
Ναι. Τα στοιχεία σου θα παραχωρηθούν σε εισπρακτική εταιρεία. Καλύτερα μη μπλέξεις γιατί είναι μεγάλη φασαρία.

Έχω nova 3 play full pack στα 43,29, αν κάνω αίτημα διακοπής ξέρετε ποσο είναι η ποινή;
Έχω ακόμα 12 μήνες για να τελειώσει το συμβόλαιο μου.

Έχω nova 3 play full pack στα 43,29, αν κάνω αίτημα διακοπής ξέρετε ποσο είναι η ποινή;
Έχω ακόμα 12 μήνες για να τελειώσει το συμβόλαιο μου.
Διάβασε το συμβόλαιο σου. Αναφέρει την ρήτρα αποδέσμευσης.

#Mankon7 237 και αν έχεις VDSL +100 ... Έτσι μου είπαν και μένα....εγώ θα φύγω και αύριο θα κάνω φορητότητα στην Cosmote.... Και ας βάλουν όσα τέλη διακοπής θέλουν...δεν πληρώνω τίποτα... έχω κάνει αίτηση για αναβάθμιση σε VDSL εδώ και τρεις μήνες και με γράφουν..... και κάθε φορά διαφορετική δικαιολογία... Μακριάάά...

#Mankon7 237 και αν έχεις VDSL +100 ... Έτσι μου είπαν και μένα....εγώ θα φύγω και αύριο θα κάνω φορητότητα στην Cosmote.... Και ας βάλουν όσα τέλη διακοπής θέλουν...δεν πληρώνω τίποτα... έχω κάνει αίτηση για αναβάθμιση σε VDSL εδώ και τρεις μήνες και με γράφουν..... και κάθε φορά διαφορετική δικαιολογία... Μακριάάά...
Ναι μόνο που θα τα πληρώσεις θες δε θες. Δεν ήταν πρόβλημα της Nova αυτό και αυτό το διάστημα είχες κανονικά υπηρεσίες ADSL. Δεν γλιτώνεις έτσι απλά.

Ναι μόνο που θα τα πληρώσεις θες δε θες. Δεν ήταν πρόβλημα της Nova αυτό και αυτό το διάστημα είχες κανονικά υπηρεσίες ADSL. Δεν γλιτώνεις έτσι απλά.
Μπα... Είναι μικρό το ποσό για να τον κυνηγήσουν δικαστικά . Ακόμη και αν πάει σε εισπρακτική , που θα είναι πολύ επιμονη , ούτε αυτοί θα τον πάνε μεμονωμένα στα δικαστήρια . Το θέμα ειναι ότι αν κάνουν κάποια κίνηση ομαδική τότε την έκατσε .

Αυτό που συμβαίνει είναι να μπει σε ειδική λίστα που έχουν οι εταιρείες το Αφμ του και να μην μπορεί να κάνει ξανά σύνδεση επειδή θα είναι αφερεγγυος. Συνήθως οι εισπρακτικές κάνουν κάποιο διακανονισμό . Πχ να πληρώσει 120 και να διαγραφεί το χρέος του . Στην λίστα όμως θα υπάρχει και μετα θα είναι στην κρίση της εταιρείας ανάλογα το χρέος που είχε αν θα του κάνει συμβόλαιο .
Προσωπικά όμως ξέρω ότι για ποσά κάτω των 300 δεν υπάρχει θέμα ακόμη και αν δεν έχει τακτοποιηθεί το χρέος ...

Μπα... Είναι μικρό το ποσό για να τον κυνηγήσουν δικαστικά . Ακόμη και αν πάει σε εισπρακτική , που θα είναι πολύ επιμονη , ούτε αυτοί θα τον πάνε μεμονωμένα στα δικαστήρια . Το θέμα ειναι ότι αν κάνουν κάποια κίνηση ομαδική τότε την έκατσε .

Αυτό που συμβαίνει είναι να μπει σε ειδική λίστα που έχουν οι εταιρείες το Αφμ του και να μην μπορεί να κάνει ξανά σύνδεση επειδή θα είναι αφερεγγυος. Συνήθως οι εισπρακτικές κάνουν κάποιο διακανονισμό . Πχ να πληρώσει 120 και να διαγραφεί το χρέος του . Στην λίστα όμως θα υπάρχει και μετα θα είναι στην κρίση της εταιρείας ανάλογα το χρέος που είχε αν θα του κάνει συμβόλαιο .
Προσωπικά όμως ξέρω ότι για ποσά κάτω των 300 δεν υπάρχει θέμα ακόμη και αν δεν έχει τακτοποιηθεί το χρέος ...
Σε συγγενικό μου πρόσωπο η εισπρακτική για χρέος περίπου 220 ευρώ έστειλε εξώδικο και τον έσυραν στα δικαστήρια. Οπότε προσωπικά δεν μπορώ να συμβουλεύσω κάποιον να μη το πληρώσει. Φυσικά και σε βάζουν σε μαύρη λίστα που τη βλέπουν όλοι οι πάροχοι. Και μετά δε βγαίνεις βέβαια.

Αν κάνεις διακοπή σου στέλνουν το ποσό που χρωστάς; γιατί εγώ έκανα μου είπαν 88 αλλά ακόμα, δεν το έστειλαν

Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως είτε διακόψω την πρώτη μέρα του συμβολαίου ή την τελευταία το ποσό είναι το ίδιο.
Βέβαια από άλλη εταιρεία με συμβούλευσαν να μην το πληρώσω και αν ποτέ αποφασίσω να επιστρέψω στην nova να τι κάνω με άλλο αφμ (συζύγου, γονιών)

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως είτε διακόψω την πρώτη μέρα του συμβολαίου ή την τελευταία το ποσό είναι το ίδιο.
Βέβαια από άλλη εταιρεία με συμβούλευσαν να μην το πληρώσω και αν ποτέ αποφασίσω να επιστρέψω στην nova να τι κάνω με άλλο αφμ (συζύγου, γονιών)
Και τί περίμενες να σου πουν; Λες και θα κυνηγήσουν εκείνους η εισπρακτική εταιρεία. Αν θες να το ρισκάρεις κάντο. Πέρα από το αφμ θα μπει και το επώνυμο σου σε μαύρη λίστα. Οπότε σύζυγος αποκλείεται. Αν φύγεις από το νέο σου πάροχο θα έχεις πρόβλημα.