Τότε κάνε καλύτερη διαπραγμάτευση γιατί είναι καθόλου καλή η τιμή. Εγώ πλήρωνα 39,90 για 3play full pack με VDSL. Ζήτα καλύτερη προσφορά.Δε καταλαβαίνω την αντιπαράθεση έκανα upload τον λογαριασμό το πρόγραμμά μου είναι 43 το μήνα 24αρα adsl και το cinema+ μαζι και με το on demand, ΔΕΝ περιλαμβάνει ούτε αθλητικά και προφανώς ούτε και ερωτικά.
Fox, warner, Sony και από σειρές της HBOΜήπως ξέρει κανεις ποια studio έχει η nova (πρώτη και δεύτερη προβολή, όχι μόνο αποκλειστικότητες) ?
Γενικά βλέπω ότι έχει γίνει πάρα πολύ φτωχό το κομμάτι ταινίες ή ιδέα μου είναι;
Από όσο ξέρω στις ταινίες κανείς από τους δύο δεν έχει αποκλειστικά συμβόλαια με studio. Μόνο στις σειρές.Fox, warner, Sony και από σειρές της HBO
Ναι. Τα στοιχεία σου θα παραχωρηθούν σε εισπρακτική εταιρεία. Καλύτερα μη μπλέξεις γιατί είναι μεγάλη φασαρία.Ερώτηση: Αν κάνω φορητότητα στην Cosmote για σταθερό και ίντερνετ και είμαι μέσα στο συμβόλαιο της Nova και δεν πληρώσω το τέλος διακοπής όταν έρθει ο εκκαθαριστικός θα με κυνηγήσουν; Αν δεν το πληρώσω θα έχω θέμα; Ευχαριστώ πολύ..
Διάβασε το συμβόλαιο σου. Αναφέρει την ρήτρα αποδέσμευσης.Έχω nova 3 play full pack στα 43,29, αν κάνω αίτημα διακοπής ξέρετε ποσο είναι η ποινή;
Έχω ακόμα 12 μήνες για να τελειώσει το συμβόλαιο μου.
Ναι μόνο που θα τα πληρώσεις θες δε θες. Δεν ήταν πρόβλημα της Nova αυτό και αυτό το διάστημα είχες κανονικά υπηρεσίες ADSL. Δεν γλιτώνεις έτσι απλά.#Mankon7 237 και αν έχεις VDSL +100 ... Έτσι μου είπαν και μένα....εγώ θα φύγω και αύριο θα κάνω φορητότητα στην Cosmote.... Και ας βάλουν όσα τέλη διακοπής θέλουν...δεν πληρώνω τίποτα... έχω κάνει αίτηση για αναβάθμιση σε VDSL εδώ και τρεις μήνες και με γράφουν..... και κάθε φορά διαφορετική δικαιολογία... Μακριάάά...
Μπα... Είναι μικρό το ποσό για να τον κυνηγήσουν δικαστικά . Ακόμη και αν πάει σε εισπρακτική , που θα είναι πολύ επιμονη , ούτε αυτοί θα τον πάνε μεμονωμένα στα δικαστήρια . Το θέμα ειναι ότι αν κάνουν κάποια κίνηση ομαδική τότε την έκατσε .Ναι μόνο που θα τα πληρώσεις θες δε θες. Δεν ήταν πρόβλημα της Nova αυτό και αυτό το διάστημα είχες κανονικά υπηρεσίες ADSL. Δεν γλιτώνεις έτσι απλά.
Σε συγγενικό μου πρόσωπο η εισπρακτική για χρέος περίπου 220 ευρώ έστειλε εξώδικο και τον έσυραν στα δικαστήρια. Οπότε προσωπικά δεν μπορώ να συμβουλεύσω κάποιον να μη το πληρώσει. Φυσικά και σε βάζουν σε μαύρη λίστα που τη βλέπουν όλοι οι πάροχοι. Και μετά δε βγαίνεις βέβαια.Μπα... Είναι μικρό το ποσό για να τον κυνηγήσουν δικαστικά . Ακόμη και αν πάει σε εισπρακτική , που θα είναι πολύ επιμονη , ούτε αυτοί θα τον πάνε μεμονωμένα στα δικαστήρια . Το θέμα ειναι ότι αν κάνουν κάποια κίνηση ομαδική τότε την έκατσε .
Αυτό που συμβαίνει είναι να μπει σε ειδική λίστα που έχουν οι εταιρείες το Αφμ του και να μην μπορεί να κάνει ξανά σύνδεση επειδή θα είναι αφερεγγυος. Συνήθως οι εισπρακτικές κάνουν κάποιο διακανονισμό . Πχ να πληρώσει 120 και να διαγραφεί το χρέος του . Στην λίστα όμως θα υπάρχει και μετα θα είναι στην κρίση της εταιρείας ανάλογα το χρέος που είχε αν θα του κάνει συμβόλαιο .
Προσωπικά όμως ξέρω ότι για ποσά κάτω των 300 δεν υπάρχει θέμα ακόμη και αν δεν έχει τακτοποιηθεί το χρέος ...
Και τί περίμενες να σου πουν; Λες και θα κυνηγήσουν εκείνους η εισπρακτική εταιρεία. Αν θες να το ρισκάρεις κάντο. Πέρα από το αφμ θα μπει και το επώνυμο σου σε μαύρη λίστα. Οπότε σύζυγος αποκλείεται. Αν φύγεις από το νέο σου πάροχο θα έχεις πρόβλημα.Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως είτε διακόψω την πρώτη μέρα του συμβολαίου ή την τελευταία το ποσό είναι το ίδιο.
Βέβαια από άλλη εταιρεία με συμβούλευσαν να μην το πληρώσω και αν ποτέ αποφασίσω να επιστρέψω στην nova να τι κάνω με άλλο αφμ (συζύγου, γονιών)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.