Απορίες για NOVA

Πως γίνεται να δείχνει η νόβα την ταινία Έρωτας αλά καταλανικά που είναι της Universal ; Τα δικαιώματα αυτά δεν τα έχει η κοσμοτε ;
Και το Green book ειναι της universal αλλα το εδειξε πρωτη η νοβα γιατι στην Ελλαδα τα δικαιωματα τα εχει η σπεντζος φιλμ

Πρόσεξα ότι το Eurosport έχει πρωταθλημα Νορβηγίας. Άραγε η Nova θα ξαναβάλει κανένα από τα μικρότερα πρωταθληματα τη νέα σεζόν?

Καλησπέρα παλιά νομίζω υπήρχε κάποιο πάσο 10 για να παρακολουθήσεις κάποιον αγώνα χωρίς να έχεις Nova τίποτα...
Αυτό πλέον ισχύει; γίνεται;
Αν θέλω να δω ολυμπιακό η αεκ παράδειγμα

Καλησπέρα παλιά νομίζω υπήρχε κάποιο πάσο 10 για να παρακολουθήσεις κάποιον αγώνα χωρίς να έχεις Nova τίποτα...
Αυτό πλέον ισχύει; γίνεται;
Αν θέλω να δω ολυμπιακό η αεκ παράδειγμα
Δυστυχώς αυτό δεν ισχύει πλέον. Έχουν πάει βήματα πίσω σε αυτό το θέμα.

Καλησπέρα.

Έκανα αίτηση μετακόμισης έχοντας πριν vdsl, και με ενημέρωσαν οτι στη νέα περιοχή έχει μόνο Adsl.

Θα μπορούσα για το λόγο αυτό να σπάσω το συμβόλαιο μου χωρίς να πληρώσω ρήτρα; Γνωρίζουμε; Έχω 3play full pack

Κάτοχος 3play εντός συμβολαίου...Μετακόμιση τέλος Αυγούστου σε νέα περιοχή η οποία δεν έχει γραμμή Forthnet.. επικοινώνησα με Nova και μου το είπαν αλλά είπαν ότι δεν θα υπάρχει τέλος διακοπής και να πάω σε ένα κατάστημα για να το επιβεβαιώσω για τη γραμμή.. Να τους εμπιστευτώ ή θα τρέχω; Έχει συμβεί σε κάποιον να μετακομίσει; Τι χρειάζεται να κάνω για να διακοπεί η γραμμή που έχω τώρα; Ευχαριστώ πολύ..

Κάτοχος 3play εντός συμβολαίου...Μετακόμιση τέλος Αυγούστου σε νέα περιοχή η οποία δεν έχει γραμμή Forthnet.. επικοινώνησα με Nova και μου το είπαν αλλά είπαν ότι δεν θα υπάρχει τέλος διακοπής και να πάω σε ένα κατάστημα για να το επιβεβαιώσω για τη γραμμή.. Να τους εμπιστευτώ ή θα τρέχω; Έχει συμβεί σε κάποιον να μετακομίσει; Τι χρειάζεται να κάνω για να διακοπεί η γραμμή που έχω τώρα; Ευχαριστώ πολύ..
Δηλαδή απλά θες να κλείσεις τη γραμμή ή να τη μεταφέρεις; Ακόμα και αν μετακομίσεις δεν θα στο πρότεινα εκτός και αν αλλάζεις νομό. Απλά ο επόμενος που θα μείνει στο σπίτι θα πρέπει να πληρώσει 80 ευρώ για νέα γραμμή.

Να τη μεταφέρω.... αλλά στο νέο σπίτι δεν έχει δίκτυο Forthnet Nova....

Έχει ανακοινώσει τίποτα η Νόβα σχετικά με το nova go άμα θα είναι και smart tv tv boxes όπως η νέα εφαρμογή της κοσμοτε ή θα είναι μόνο το novaflix για smartbox και smart tv?

Είναι λογικό να δείχνει τόσα λίγα;
Δεν ξέρω παντως πιστευω οτι από τώρα και περα θα δείχνει 4 τη φορά συν 1 από Β κατηγορία. Θα μπορουσε να δείχνει κι ένα επιπλέον από Ολλανδία

Τραγικό ρε παιδιά μόνο 3

Όταν λες πως έχεις ένα πρωταθλημα σαν παροχος, πρεπεινα έχεις τουλάχιστον 4 σταθερά κάθε αγωνιστική. Τώρα το να έχεις πρωταθληματα όπως Σουηδικο και Αυστριακό ή MLS , με 1 παιχνιδι για να λες οτι έχεις τα δικαιώματα, μου φαίνεται αστείο.

Έχεις δίκιο. Τέτοιες συμφωνίες έκλεινε το Action-24. Στη Nova ακροβατούν μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Στο ποδόσφαιρο με ενάμιση πρωτάθλημα (ιταλικό και μισό γαλλικό) συν το εγχώριο,πλην ΠΑΟ & ΠΑΟΚ, δεν είναι και ιδανική η κατάσταση.
Επίσης μεγάλο το κενό και σε κανάλι εγκληματολογίας κάτι που σε Cosmote και Vodafone βρίσκεις.

Γιατί να μην δίνεται η δυνατότητα αλλαγής του PIN του αποκωδικοποιητή ή της επαναφοράς του έστω, μέσα από το my account;