stergiozse
New member
- 13 November 2014
- 41
Θεσσαλονικη εισαι;
ωραιο ακουγεται πως το συνδεω στο 831 ? πως μπορω να το παρω και εγω ? εφοσον εχω multiview δικαιουμαι δυο ? εχει καποιο κοστος ?
ευχαρηστω και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις
Πήρα και εγώ το στικάκι της ψηφιακής, όμως η ταλαιπωρία που θα υποστείτε θα είναι μεγάλη.
Πρώτον θα χρειαστεί να κάνετε σάρωση. Εκτός του ότι η σάρωση των ψηφιακών συχνοτήτων γίνεται με πάρα πολύ αργό ρυθμό, συγχρόνως γίνεται και σάρωση και των δορυφορικών συχνοτήτων. Δεν υπάρχει ξεχωριστή σάρωση για τα ψηφιακά κανάλια. Γενικά δεν υπάρχει καμία επιλογή ρυθμίσεων μέσα στο μενού του δέκτη.
Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον τα μισά δορυφορικά κανάλια δεν θα εμφανιστούν μετά τη σάρωση. Ακόμα και το κολπάκι που κάνουμε με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν θα σταθεί αρκετό για να επαναφερθούν όλα τα δορυφορικά κανάλια.
Θα πρέπει να γίνει καμιά 20σαριά φορές κανονικές σαρώσεις μέχρι κάποια στιγμή να εμφανιστούν τα περισσότερα δορυφορικά κανάλια, σε καμία περίπτωση μην περιμένετε να εμφανιστούν «όλα» τα δορυφορικά.
Όμως, αν τα καταφέρετε θα γλυτώσετε αυτή την εναλλαγή από τα ψηφιακά στα δορυφορικά και την αλλαγή τηλεχειριστηρίου κάθε φορά που θα θέλετε να παρακολουθήσετε ψηφιακά κανάλια.
Να κάνω και μια ερώτηση...θέλω να φύγω από νοβα αλλα είμαι με συμβόλαιο για ακόμα ένα εξάμηνο περίπου. Αν το σπάσω για να πάω ΟΤΕ πληρώνω κάτι;
Να κάνω και μια ερώτηση...θέλω να φύγω από νοβα αλλα είμαι με συμβόλαιο για ακόμα ένα εξάμηνο περίπου. Αν το σπάσω για να πάω ΟΤΕ πληρώνω κάτι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.