Απορίες για NOVA

Σε ερώτηση μου σήμερα στη ΝΟΒΑ για την υπηρεσία multiview μου είπαν :

"Ωστόσο στην παρούσα περίοδο δεν είναι εφικτή η ενεργοποίηση της υπηρεσίας , καθώς αναβαθμίζονται τα μοντέλα αποκωδικοποιητών και δεν υποστηρίζουν ακόμα τεχνικά την υπηρεσία"
Το ίδιο μου είχαν πει από τον Απρίλιο όταν τους ρώτησα και εγώ για το multiview. Ναι μεν έχω δωρεάν multiview λόγω της συνδρομής που έχω στη Nova, αλλά δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί οι νέοι δέκτες δεν το υποστηρίζουν και δεν έχουν απόθεμα παλιούς δέκτες...

Είναι η ιδέα μου ή μήπως έχει κοπεί ο πεντακάναλος ήχος από τα κανάλια Novasports μετά την αναβάθμιση όλων των καναλιών σε HD; Ο ενισχυτής μου δείχνει ότι παίρνει Dolby Digital αλλά από τα πίσω ηχεία δεν ακούγεται τίποτα.

Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

ρε παιδια να ρωτησω κατι.δε ξερω σε ποιο θεμα να γραψω το προβλημα μου.μου εχει ερεθει στο λογαριασμο μια χρεωση για κληση σε ενα νουμερο 00009011405666.εκεινη τη μερα δεν ητανε κανενας σπιτι αφου ειμασταν ολοι δουλεια.απο τη οωα poy milhsa moy eipan οτι η κληση εχει γινει.εχει κανεις ιδεα τι μπορει ναναι αυτο το νουμερο;

Πόσες μέρες παίρνει για φορητότητα απο ΟΤΕ σε νόβα για 2play;εχω κάνει αίτηση απο 8/11 και ακόμα τίποτα .απο της 14/11 ειναι κολλημένο σε : Η αίτηση σας βρίσκεται σε εξέλιξη. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά έχουν παραληφθεί και βρίσκονται στην διαδικασία ελέγχου.ειναι φυσιολογικό ;πήρα την περασμένη Παρασκευή και μου λέει κάνουμε έλεγχο .

Sent from my iPad using Tapatalk

Δεν αφορά την Nova αυτό αλλά εδώ και μισό μήνα αντιμετωπίζω θέμα με τις πάγιες εντολές πληρωμής του λογαριασμού μέσω πιστωτικής Eurobank.Έχω στείλει μήνυμα στο support απλά θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος με το ίδιο πρόβλημα.Υπάρχει συστημικό πρόβλημα της Eurobank με τις πάγιες εντολές.

Ισχύει οτι ετοιμάζει 4play με κινητή τηλεφωνια;

Για να γίνει αυτό πρέπει υποχρεωτικά να συνεργαστεί η να εξαγοραστεί από μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Παλιά υπήρχαν επαφές με Vodafone και wind τελικά όμως δεν προχώρησε κάτι. Φήμες λένε τώρα ότι κάτι γίνεται πάλι με την Vodafone, ειδωμεν.

Δεν ξερω σε ποια ενοτητα να το γραψω και το αναφερω εδω ,προσπαθω να συνδεθω απο το κινητο στο myacount nova και δεν συνδεεται ,μου βγαζει παντα λαθος κωδικος ,απο pc συνδεομαι κανονικα ,εσεις εχετε καποιο θεμα πανω σε αυτο;

Last edited by a moderator:
Το μονο που μπορω να φανταστω ειναι η κωδικοποιηση χαρακτηρων που χρησιμοποιει το κινητο. Η μηπως ο πρωτος χαρακτηρας να μπαινει καταλαθος κεφαλαιος;

Last edited:
Παίδες ακριβώς το ίδιο συνέβη σ εμένα το καλοκαίρι.
Έκανα τα πάντα έως και επικοινωνία με το support χωρίς λύση.

Όπως ακριβώς ήρθε το πρόβλημα έτσι και έφυγε, αφού την επομένη έμπαινε κανονικά.
Από pc κανένα πρόβλημα από το κινητό δεν .......

Για την ιστορία Samsung Galaxy S5

ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις ,samsung s6 εχω και δοκιμασα 2-3 browsers με το ιδιο αποτελεσμα ,εννοειτε πως το πρωτο γραμμα του κωδικου προσεχω και βλεπω αν το καταχωρει κεφαλαια η μικρα, αν καποιος βρει την λυση ας το αναφερει εδω

Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό μέρος για να κάνω το ερώτημα - αν όχι, ας μεταφερθεί
Η αύξηση της τελικής τιμής στη συνδρομή του 3ple play, λόγω του από 1-1 επιβληθέντος νέου τέλους, συνιστά λόγο για διακοπή χωρίς την υποχρέωση καταβολής του πέναλτι;
Ανανέωσα τον Οκτώβριο, αλλά βλέπω ότι πλέον οι προσφορές είναι 10 /μήνα χαμηλότερες και κάπου αισθάνομαι ότι με πιάσανε κορόιδο...συν το ότι άλλαξαν προς τα κάτω οι δικές μου απολαβές
Μπορώ να την κανω "αναίμακτα";

...
Η αύξηση της τελικής τιμής στη συνδρομή του 3ple play, λόγω του από 1-1 επιβληθέντος νέου τέλους, συνιστά λόγο για διακοπή χωρίς την υποχρέωση καταβολής του πέναλτι;
...
Μπορώ να την κανω "αναίμακτα";

δυστυχώς όχι! γιατί δεν έχει αλλάξει τίποτα από μέρους της εταιρίας. Δεν σου ανέβασε αυτή την αξία της συνδρομής, απλά το κράτος έβαλε 2 τέλη τα οποία τα εισπράττουν (και του αποδίδουν) οι εταιρείες συνδρομητικής+τηλεφωνίας. Παράπονα στο Υπουργείο Οικονομικών για τα 2 τέλη.

Το Media Player είναι συνδεδεμένο με Ethernet, δεν ξέρω τι να πω. Μέτρησα και την ταχύτητα του modem, κλειδώνει στα 12-14 mbps.... Η απόσταση από το κέντρο γράφει 1586μ.

Δεν με ενδιαφέρει το Cinema φίλε μου, με κανένα 5-6 αν μου προσθέσουν στο υπάρχον πρόγραμμα μου το VDSL, είμαι ΟΚ.... Όχι όμως να το προσθέσω το VDSL στην κανονική τιμή των 10 όπως είναι για όλους.... Γαιδουριά

From my Redmi Note 2 via Tapatalk