Απορίες για NOVA

Μπορείς σε παρακαλώ να μας δώσεις μια εικονα απο στοιχεια του ρουτερ; Επιπλέον σε ποια περιοχή είσαι;

Υπάρχει κάτι που σκέφτομαι, αν είσαι σε περιοχή που ενεργοποιήθηκε το vectoring, όλοι οι εναλλακτικοί πάροχοι υποχρεωτικά πρέπει να δώσουν VoIP.

ανανεωσα στης 25/10 για 21.70 το μηνα για αθλητικο πακετο μονο.. βγηκε ο λογαριασμος στα 103,40 και οπως ειπαν ειναι λαθος Και θα πιστωθει σε επομενο λογαριασμο.. εγω αδυνατουμε να προπληρωσω 103 ευρω και δεν περασε ουτε μηνας.. μπορω να διακοψω?

υπαρχει ηχογραφημενη κληση που ειπαμε για 21.70 τον μηνα και οχι για προπληρωμες κλπ..

τι λετε? γιατι αληθεια δεν προκειται να ξαναβαλω με αυτα που κανουν..

Όταν σου έρχεται ο πρώτος λογαριασμός, έχει τις μέρες που έχεις ενεργοποιηθεί πριν την έκδοση του λογαριασμού αυτού ως αναδρομικά τέλη συν ένα μήνα. 103 ευρώ με 21 ευρώ πάγιο προφανώς και έχει γίνει κάποιο λάθος. Εκτός και εάν είναι δίμηνος ο λογαριασμός που ισχύει ότι και στον ΟΤΕ που στον πρώτο λογαριασμό μπορεί να πληρώσεις μέχρι και 4 μήνες ανάλογα το πως θα βγει ο κύκλος πληρωμής.

ανανεωσα στης 25/10 για 21.70 το μηνα για αθλητικο πακετο μονο.. βγηκε ο λογαριασμος στα 103,40 και οπως ειπαν ειναι λαθος Και θα πιστωθει σε επομενο λογαριασμο.. εγω αδυνατουμε να προπληρωσω 103 ευρω και δεν περασε ουτε μηνας.. μπορω να διακοψω?

υπαρχει ηχογραφημενη κληση που ειπαμε για 21.70 τον μηνα και οχι για προπληρωμες κλπ..

τι λετε? γιατι αληθεια δεν προκειται να ξαναβαλω με αυτα που κανουν..

Προφανώς σε χρέωσε το σύστημα με την κανονική τιμή του σπορτπακ και όχι με την συμφωνημένη
Έχει συμβεί και σε μένα
Γράψε στο support να σου δώσουν λύση στο πρόβλημα σου και συμφώνησε να πληρώσεις ένα μέρος
αν δεν σου φτιάξουν άμμεσα την σωστή τιμη

τους ειπα και η απαντηση ειναι θα πιστωθει στο επομενο λογαριασμο εγω δεν εχω χρηματα να δωσω μπροστα θελω να δώσω οτι συμφωνησαμε

Εσύ απλά πλήρωσε αυτά που έχετε συμφωνήσει και τίποτα άλλο. Αν το κάνεις μέσω internet banking βαλε τον κωδικό λογαριασμού και κατέθεσε 21.70, αλλιώς πήγαινε στο κατάστημα Nova και πάλι με τον ίδιο κωδικό λογαριασμού πλήρωσε 21.70

Μπορείς σε παρακαλώ να μας δώσεις μια εικονα απο στοιχεια του ρουτερ; Επιπλέον σε ποια περιοχή είσαι;

Υπάρχει κάτι που σκέφτομαι, αν είσαι σε περιοχή που ενεργοποιήθηκε το vectoring, όλοι οι εναλλακτικοί πάροχοι υποχρεωτικά πρέπει να δώσουν VoIP.

Η περιοχή είναι Νέα Φιλαδέλφεια...για στοιχεία του ρουτερ δεν ξέω ακριβώς τι εννοείς
ZXHN H168N
Modulation Type VDSL2
Actual Rate(Up/Down) 4996/39413 kbps
Attainable Rate(Up/Down) 22971/57788 kbps
Noise Margin(Up/Down) 21.7/9.8 dB
Line Attenuation(Up/Down) 4.5/17.8 dB
Output Power(Up/Down) 5/9.8 dBm
Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved
Interleave Depth(Up/Down) 1/2048
Interleave Delay(Up/Down) 0/9 ms
INP(Up/Down) 0/1.5 symbols
Profile 17a
LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM
CRC Errors(Up/Down) 6/1978
FEC Errors(Up/Down) 0/15033
HEC Errors(Up/Down) 0/0
Showtime Start 24 h 32 min 40 s

εμενα ενεργοποηθηκε το vectoring πριν 2 μερες αλλα δεν εχω αλλαξει σε voip.αν με αλλαζανε σε voip δε θα 0ρεπε να συνδεσω το τηλεφωνο στο router?η εχει αλλαξει κατι και εχω μεινει πισω?

Μου έκανε εντύπωση που λόγο βροχής
όλα τα κανάλια δεν είχαν σήμα το Eurosport δούλευε απροβλημάτιστα.

Η περιοχή είναι Νέα Φιλαδέλφεια...για στοιχεία του ρουτερ δεν ξέω ακριβώς τι εννοείς
ZXHN H168N
Modulation Type VDSL2
Actual Rate(Up/Down) 4996/39413 kbps
Attainable Rate(Up/Down) 22971/57788 kbps
Noise Margin(Up/Down) 21.7/9.8 dB
Line Attenuation(Up/Down) 4.5/17.8 dB
Output Power(Up/Down) 5/9.8 dBm
Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved
Interleave Depth(Up/Down) 1/2048
Interleave Delay(Up/Down) 0/9 ms
INP(Up/Down) 0/1.5 symbols
Profile 17a
LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM
CRC Errors(Up/Down) 6/1978
FEC Errors(Up/Down) 0/15033
HEC Errors(Up/Down) 0/0
Showtime Start 24 h 32 min 40 s

Κάνε ένα restart, θα κουμπώσει στα 50 ιδανικά.

Όχι, στην επιλογή Εξυπηρέτηση και υποστήριξη, Τεχνικές ρυθμίσεις, Τεχνικές ρυθμίσεις τηλεόρασης έχω την επιλογή 3. Αναβάθμιση εξοπλισμού Nova

Τώρα με την εξαγορά της fox από την disney ξέρει κανείς τι θα γινει με τα δικαιώματα; Δεν θα αντέξω κι άλλη κινηματογραφική απώλεια από την nova :(