Απορίες για NOVA

Καλημερα ξερουμε μεχρι ποτε θα μεινουν ενεργα τα καναλια cinema σε οσους δεν τα εχουν στο πακετο συνδρομης τους;

Καλή χρονιά σε όλους. Διάβασα σε ένα post ότι κάποιος φίλος έχει Nova 5001 PVR. Ισχύει κάτι τέτοιο?

[FONT=&quot]Διατίθεται [/FONT]προς το παρόν ως αντικατάσταση δέκτη για προβληματικούς PVR 865 και δεν είναι διαθέσιμος για όλους τους συνδρομητές.

υπαρχει κανενα ανδεχομενο για replay tv?μεγαλο πληγμα για μενα υστερα απο το ποσο...καλοεμαθα στον οτε

Όντως είναι μια έλλειψη και πρέπει η , νέα ιδιοκτησία της νοβα, όταν υπάρξει, να το δει.Πάντως οι ταινίες ανεβαίνουν στο ondemand.

Το πρωτο άσχημο οταν έρχεσαι απο οτε σε νοβα ειναι το replay tv που ειναι οντως μεγαλο πλήγμα. Αλλα στο τελος με εναν σκληρο δισκο το "παλευεις"

Το πρωτο άσχημο οταν έρχεσαι απο οτε σε νοβα ειναι το replay tv που ειναι οντως μεγαλο πλήγμα. Αλλα στο τελος με εναν σκληρο δισκο το "παλευεις"
Ένας λόγος που πέρασα Cosmote tv ήταν το replay το οποίο χρησιμοποιούμε πάρα πολύ σαν οικογένεια. Μόνο σε μερικά κανάλια πλέον βάζω εγγραφή. Τελικά όλο και ποιο πολύ τεμπελιάζουμε

Ευχαριστώ πολύ. Περιμένω εδώ και καιρό την αναβάθμιση των 865 και φως δεν βλέπω. Έχω πιέσει να μάθω χωρίς αποτέλεσμα. Ξέρει κανείς πέρα από τα τυπικά τι γίνεται με αυτό το θέμα? Προφανώς είμαι κάτοχος PVR 865 και θέλω να έχω κι εγώ επιτέλους το On demand μέσω δικτύου. 'Ίσως οφείλεται στις επερχόμενες αλλαγές που ακούγονται αλλά το θεωρώ κρίμα κι άδικο να έχεις την υπηρεσία στον μικρούλη 831 και να μην μπορείς στον 865.

Αν επιτρέπεται το ερώτημα, ποιές είναι οι επερχόμενες αλλαγές που ακούγονται; Αν μιλάς για το ιδιοκτησιακό OK, αλλιώς τα αυτιά μου δεν έχουν πιάσει κάτι.

Στα κανάλια discovery εκεί που λέει το πρόγραμμα έχει βγει η Αθήνα και έχει cet και eet. Άλλαξαν την version του καναλιού μάλλον. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό

Στις ώρες που αναφέρει για τα προγράμματα. Δεν έχει την Αθήνα πλέον αλλά CET και ΕΕΤ

Το ξέρω. Αλλά δεν ήταν έτσι. Λέω για τυχόν αλλαγές από την discovery στην Ελλάδα κλπ

Αφαιρεί το άλφα; Απο 1/2 στη θέση 109 θα μπει το e entertainment. Το άλφα θα εκπέμπει μονο επιγεια.
υπαρχει σχετική ενημέρωση.

Last edited:
Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

Βάλτε τουλάχιστον το Κόντρα από την θέση 852
ΤΙ μου κοτσάρετε το E entertainment εκει