Απορίες για NOVA

κανονικα πρεπει να γινει κατηγορια life style στις θεσεις 70Χ και να παει εκει το Ε

Τι εγινε με τον αλφα????

Μου αρέσει που κάποιοι στην επαρχία πήραν το πακέτο για Freeview και τώρα δεν θα βλέπουν ένα από τα 5 πανελλαδικά. Μεγάλο φάουλ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φαντάζομαι πως θα βρεθεί μια λύση. Ένα μεγάλο μέρος των συνδρομητών χρησιμοποιούσε και συνεχίζει να χρησιμοποιεί τη nova ως τη μοναδική πρόσβαση σε τηλεοπτικό περιεχόμενο λόγω αδυναμίας λήψης των επίγειων καναλιών.

Απλη λυση: περνας ενα νομο που υποχρεωνει τη Νοβα (και οποια νοβα) να μεταδιδει δωρεαν τα ελευθερα καναλια πανελλαδικης εμβελειας. Υπαρχει ηδη στην Αγγλια οπου εβλεπα χωρις συνδρομη στο Sky ολα τα ελευθερα καναλια

Δεν γίνεται κάτι τέτοιο μιας και διαπραγματεύονται ξεχωριστά συμβάσεις με τα συνδρομητικά. Στην Αγγλία υπάρχει το Freeview και το Freesat που και τα δύο επιτρέπουν την ελεύθερη πρόσβαση σε συγκεκριμένα κανάλια, τελείως διαφορετικό νομικό πλαίσιο, δεν έχουμε κάτι αντίστοιχο.

Η λύση που επιλέχθηκε για την Ελλάδα είναι μιας μορφής freesat με επιδοτούμενο εξοπλισμό από την πολιτεία που χρησιμοποιεί τις υποδομές των 2 συνδρομητικών μπουκέτων. Φαντάζομαι πως έγινε μας και η μίσθωση χωρητικότητας κλπ κρίθηκε ασύμφωρη για τη πληθυσμιακή κάλυψη που πρέπει να επιτύχει.

Νομίζω πρέπει να γίνει παρέμβαση από το αρμόδιο υπουργείο.Η nova τσίμπησε αρκετά χρήματα για να προσφέρει απρόσκοπτα τα ελεύθερα κανάλια σε ακριτικές περιοχές.

Μα καλά είναι δυνατόν; Θα πληρώνουμε 50αρες και δεν θα έχουμε τα επίγεια; Εγώ στο υπνοδωμάτιο πχ δεν έχω κανονική κεραία και βλέπω μόνο μέσω Nova. Πάνε καλά;

Ξέρουμε πότε λήγει η συνεργασία με τη Discovery;

Aυτα λιγο πολυ ειναι μυστικα
το μονο που βρηκα ηταν οτι προσθεσε το showcase το μαρτιο του 11 νομιζω η τευταια προσθηκη απο discovery ,τα υπολοιπα της υπηρχαν.αναλογα τι ανανεωσεις εχει κανει συνηθως ειναι 2 η 3 ετων (?) και λογικα καποια στιγμη θα προεβη σε ολικη ανανεωση του πακετου καναλιων απο την disc και οχι μεμονομενα.αλλα και παλι δεν μπορουμε να ξερουμε τι ισχυει και τι συμφωνουν .
δεν ειναι σε θεση η νοβα να χασει αλλα καναλια και δεν ευχεται κανεις μας να συμβει κοντρα σαν αυτη που ειδαμε με disc και cosmote tv
δεν θυμαμαι αν ειχε ανακοινωσει και τις ανανεωσεις καποια στιγμη.

εχω την αισθηση οτι ειναι 2χρονες οι ανανεωσεις

το 2017 δεν ακουστηκε να εχει κανει ανανεωση αρα μαλλον ειχε κανει το 2016

το 2018 λογικα θα ειναι ετος ληξης και ισως ανανεωσης.

εχω την αισθηση οτι ειναι 2χρονες οι ανανεωσεις

το 2017 δεν ακουστηκε να εχει κανει ανανεωση αρα μαλλον ειχε κανει το 2016

το 2018 λογικα θα ειναι ετος ληξης και ισως ανανεωσης.

Και φυσικά θα δούμε τι θα ζητήσουν, μιας και η νοβα δεν έχει λεφτά...

Αν συνδεθει η κεραια < Digea > στον 3001 δεκτη, μπορω να γραψω μια εκπομπη απο τον alpha tv "επιγεια" στον εξωτερικο σκληρο δισκο και να βλεπω ενα προγραμμα στο novacinema 1 απο το δορυφορικο πιατο ταυτοχρονα?

Αν συνδεθει η κεραια < Digea > στον 3001 δεκτη, μπορω να γραψω μια εκπομπη απο τον alpha tv "επιγεια" στον εξωτερικο σκληρο δισκο και να βλεπω ενα προγραμμα στο novacinema 1 απο το δορυφορικο πιατο ταυτοχρονα?

μπορεις

Συνέδεσα λοιπόν την κεραια digea στον δεκτη 3001. Γλίτωνω απο την μια εναλλαγή απο HDMI σε TV αλλα τώρα δεν παίζει στα επίγεια εκτός απο την Ερτ HD κανενα αλλο HD κανάλι ενω στην TV Samsung δεν ειχα Ουτε σπάσιμο ακομα και αν άνοιγαν οι ουρανοί.
Καμια ιδεα κάποιος;

Κάνε μια επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων και στην αρχή της εγκατάστασης επέλεξε αναζήτηση δορυφορικής και επίγειας μαζί.

Κάνε μια επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων και στην αρχή της εγκατάστασης επέλεξε αναζήτηση δορυφορικής και επίγειας μαζί.

Αυτα ακριβώς έκανα πριν γράψω.
Παιζει μονο ερτ hd και τπτ αλλο απο hd

Last edited: