Απορίες για NOVA

Μεσω nova go δεν είχε replay TV σε κάποια κανάλια doc; νομίζω γυρνουσες μέχρι 7 μέρες πίσω.

Ερωτηση: Γνωριζει κανεις αν τον Novabox 3001HD θα πρέπει να τον αφηνουμε συνέχεια ανοιχτό (στο on δλδ) ή θα πρέπει να τον κλεινουμε? Υπάρχει λόγος που ρωτω..

Εγώ τον έχω στην αναμονή, κόκκινο λαμπάκι δηλαδή και δεν έχω θέμα, ας μας πει κάποιος που τον έχει όλη μέρα ανοιχτό αν αντιμετωπίζει κάτι, αν και νομίζω πως πάλι δεν υπάρχει θέμα

Γενικά δεν ενδεικνυται να τον εχουμε σε αναμονη γιατι σκαλώνει το epg και μπορει ενδεχομενως να χασει προγραμματισμένες εγγραφές. Αν δε σε απασχολεί κατι τετοιο, μπορείς να τον βαζεις στην αναμονη. Παντως ουτε και εγώ τον εχω σβησει στιγμή χρονια χωρις ουτε να υπερθερμανθεί, ουτε να δημιουργήσει θεμα.

Το ρώτησα γιατί: Αν τον αφήνω κλειστό (σταντ μπαι) και τον ανοίγω πχ ανα 2 μέρες, μου βγαζει το error (Μηνυμα Ε30-4). Και απο το support και ο τεχνικός που ηρθε για ένα προβλημα στην κεραια μου παν πως αυτο το error το βγαζει γιατι θ'ελει κάποια ώρα (συνηθως μισό με ενα λεπτό) για την κάρτα να "ξανακατεβασει" τα κλειδιά (μέσω δορυφόρου). Ρωτώ λοιπόν γιατί αυτό μου φαινεται κουφό (πχ στον ΟΤΕ που χω δεν συμβαινει)..

Θα πας από το menu στις ρυθμίσεις θα βρεις τις περιβαλλοντολογικές και θα επιλέξεις (Ποτέ) και (Αναμονή).

@csmoustakas αυτο εχω απ την αρχη. Αλλά καθε 1-2 μερες μου πετα το ερρορ. Ετσι πρπει να γινεται ή υπάρχει καποιο πρόβλημα?

Εγώ το έχω χρόνια αυτό το πρόβλημα. Απλά το αφήνω 1-2 λεπτά και βρίσκει σήμα μετά από λίγο...

Χμμ μαλιστα. Πάντως απο το support εδώ μου παν πως ειναι φυσιολογικό και πως η κάρτα "ξανακατεβαζει" τα κλειδιά (μέσω δορυφόρου). Ειναι πάντως εκνευριστικό..

Εγω που τον εχω αναμονη και μετα απο 3 μερες να τον ανοιξω δεν αντιμετωπιζω καποιο θεμα

Yπάρχει περίπτωση να ειναι ελατωματικη παρτιδα των δεκτών? Το lnb ειναι αυτό της μάνας του πάντως. Επίσης τα χω σε ενα πιατο με 2 lnb για ΟΤΕ, ΝΟΒΑ..

Περιεργο πάντως, στον ΟΤΕ δεν μου το χει κάνει ποτε...:tdown: