Απορίες για NOVA

Δεν φεύγεις τότε, απλά αλλάζεις πακέτο. Και να έχουν την πολιτική που ανέφερες, εσύ γιατί να εμπίπτεις;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν θέλουν αν δεν θέλουν αυτοί χάνουν

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα στην παρέα , δύο απορίες,
1ον σε τι τιμή μπορούμε να βρούμε το 2 play ; μ ενδιαφέρει Ιντερνέτ 24 αρι και απεριόριστα σταθερά,
2ον 3 play με αθλητικά χωρίς τα cinema σε τι τιμή μπορούμε να κινηθούμε;
Απλά λέω ποιες είναι οι χαμηλότερες τιμές που έχουν παίξει για να δω πως να κινηθώ , τώρα έχω 3 play με πακέτο tv αθλητικά + cinema

Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

Καλησπέρα στην παρέα , δύο απορίες,
1ον σε τι τιμή μπορούμε να βρούμε το 2 play ; μ ενδιαφέρει Ιντερνέτ 24 αρι και απεριόριστα σταθερά,
2ον 3 play με αθλητικά χωρίς τα cinema σε τι τιμή μπορούμε να κινηθούμε;
Απλά λέω ποιες είναι οι χαμηλότερες τιμές που έχουν παίξει για να δω πως να κινηθώ , τώρα έχω 3 play με πακέτο tv αθλητικά + cinema
Πρόσφατα (πριν 2 μήνες περίπου) έβαλα 2 play με 24άρι ίντερνετ, απεριόριστα σταθερά και απεριόριστα κινητά με τελική τιμή 19.90' το μήνα και δέσμευση για 2 χρόνια.
Όμως η προσφορά αυτή παίζει λόγω φορητότητας από άλλο πάροχο.
Από τη στιγμή που είσαι ήδη συνδρομητής και θέλεις να υποβαθμίσεις την υπηρεσία σου, δεν νομίζω να σου κάνουν ανάλογη προσφορά.

3 play με αθλητικά χωρίς τα cinema νομίζω ότι παίζει κάπου στα 41.73, αν θυμάμαι καλά! Ας σου γράψει όμως και κάποιος άλλος που να γνωρίζει με βεβαιότητα για να διασταυρώσεις τα δεδομένα.

Edit είδη έχω κάνει μια έρευνα αγοράς και μπορώ να έχω 2play με 19 ευρώ σε άλλη εταιρεία, τώρα αν δεν μπορεί η Νόβα να κάνει τέτοια προσφορά , κανένα πρόβλημα

Έβαλα το μεσημέρι novasports 1 στο λαπτοπ.Μετά απο 2 -3 ωρες έβαλα το ίδιο κανάλι στην τηλεόραση κι μου έβγαλε μήνυμα προσωρινού κλειδώματος. Έκανα 2 φορές επανεκκίνηση στον αποκωδικοποιητή αλλά το μήνυμα παρέμεινε και για να μη χάσω το ματς που είχε αρχίσει, το ξαναεβαλα στο λαπτοπ. Τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση? Ήθελα να το δω στην τηλεόραση.

Έβαλα το μεσημέρι novasports 1 στο λαπτοπ.Μετά απο 2 -3 ωρες έβαλα το ίδιο κανάλι στην τηλεόραση κι μου έβγαλε μήνυμα προσωρινού κλειδώματος. Έκανα 2 φορές επανεκκίνηση στον αποκωδικοποιητή αλλά το μήνυμα παρέμεινε και για να μη χάσω το ματς που είχε αρχίσει, το ξαναεβαλα στο λαπτοπ. Τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση? Ήθελα να το δω στην τηλεόραση.

Άκυρο.Υποθέτω επρεπε να αλλάξω τη ρύθμιση στη διαχείριση θέασης.

Άκυρο.Υποθέτω επρεπε να αλλάξω τη ρύθμιση στη διαχείριση θέασης.
Αν δεν είσαι σε δίκτυο nova δεν μπορείς να δεις ταυτόχρονα και από τις 2 πηγές παιχνίδια της Superleague και Euroleague.
Οπότε, εφόσον ήθελες να δεις το ματσάκι από την τηλεόραση, έπρεπε μέσα από τη διαχείριση θέασης να ορίσεις το δορυφορικό δέκτη ως πρωταρχική πηγή.

Edit είδη έχω κάνει μια έρευνα αγοράς και μπορώ να έχω 2play με 19 ευρώ σε άλλη εταιρεία, τώρα αν δεν μπορεί η Νόβα να κάνει τέτοια προσφορά , κανένα πρόβλημα
Αξίζει να τονίσω ότι η προσφορά που πήρα με τα 19.90' περιλαμβάνει και απεριόριστες κλήσεις προς κινητά, κάτι που δεν δίνει κανένας άλλος πάροχος!
Στα 19 ευρώ που βρήκες από άλλη εταιρεία, είτε δεν έχει καθόλου κλήσεις προς κινητά, είτε έχει κάποια λεπτά έως λίγες ώρες.

Καλά κάνεις και το αναφέρεις φίλε, όμως οι κλήσεις προς κινητά είναι κάτι που δεν μ ενδιαφέρει

καλησπερα. Αλλη μια ερωτηση για να είμαι προετοιμασμένος.
κανω μεταφορα καθως αλλαξα σπίτι.
Στα 50 ευρω της μεταφοράς που πληρωνω είναι μέσα και η δορυφορική κεραια; Η εγκατασταση; Εχω νοβα τηλέφωνο και ιντερνετ μαζί.

Δε μου χρειαζεται καθώς εχουμε κεντρικη δορυφορική κεραία. Αλλα λεω αν είναι πληρωμένη να την παρω μπας και χρειαστει τελικα σε αυτό ή σε αλλο σπίτι (πχ χωριο)
Ευχαριστω

καλησπερα. Αλλη μια ερωτηση για να είμαι προετοιμασμένος.
κανω μεταφορα καθως αλλαξα σπίτι.
Στα 50 ευρω της μεταφοράς που πληρωνω είναι μέσα και η δορυφορική κεραια; Η εγκατασταση; Εχω νοβα τηλέφωνο και ιντερνετ μαζί.

Δε μου χρειαζεται καθώς εχουμε κεντρικη δορυφορική κεραία. Αλλα λεω αν είναι πληρωμένη να την παρω μπας και χρειαστει τελικα σε αυτό ή σε αλλο σπίτι (πχ χωριο)
Ευχαριστω

Σε έχασα λίγο. Αφού εκεί που πας έχει δορυφορική κεραία τι σε νοιάζει η μεταφορά της κεραίας; Τσέκαρε πάντως ότι σίγουρα έχει στόχευση στις 13ο (ή και τις 13ο) που είναι οι Hotbird δορυφόροι από τους οποίους εκπέμπει η Nova, όπως και το ότι έχει ανεξάρτητη λήψη στην κάθε πρίζα.
Το κάτοπτρο και το LNB και ότι καλώδιο έβαλες σου ανήκει πλέον, το κάνεις ότι θέλεις. Δεν ξέρω κι εγώ για την μεταφορά, εννοείς αποξήλωση και στήσιμο σε άλλο μέρος;
Έκανα κι εγώ μετακόμιση σε άλλο σπίτι πριν 1,5 χρόνο, αλλά επειδή είχα δικό μου μεγάλο κάτοπτρο με αρκετά LNBs, έβαλα στο παλιά εγκατάσταση το κάτοπτρο της Nova και πήρα υπό μάλης το δικό μου που θέλει ειδική εγκατάσταση. Δεν νομίζω πάντως ότι κάλυπταν τη μεταφορά, μην σε πάρω όμως στο λαιμό μου.

καλημερα

Δεν εννοω αποξηλωση. Εφυγα απο το παλιο και την παρατησα.
Μου είχαν πει οτι θα βαλουν νεα κεραια. Για αυτη αναφερομαι. Οντως θα φερουν νεα και θα μου τη βαλουν δωρεαν ή θα την πληρωσω; Αν φερουν νεα στο κουτι της σκεφτομαι να την κρατησω (αν είναι δωρεαν) Αλλιως να τους πω οτι εχω κεντρικη και δεν τη θελω...
Ο ανθρωπος που μας εβαλε τη δορυφορική και ολα τα υπολοιπα (συναγερμους κλπ) είπε οτι θα τα ρυθμίσει αυτος ολα.

Ευχαριστω για το ενδιαφέρον

ναι πραγματι με πηραν τηλέφωνο για ραντεβου
οντως δωρεαν τοποθετηση. Πιατο 10 ευρω απο 20 που εχει κανονικα.
Οποτε δε θα το παρω...
Ευχαριστω

Απορία όταν βάζουν μια εκπομπή όπως τα κινηματογραφικα νέα η action zone ας πούμε γιατί δεν βάζουν πρώτη προβολή όταν έχουν νέο επεισόδιο; πάω και κάνω εγράφη και πέφτω σε επαναλήψεις γιατί δεν ξέρω πότε έχει καινούργιο επεισόδιο

Καλημερα, δεχτηκα χτες τηλεφωνικη προσφορα 2 play για 2 χρονια (τωρα ειμαι 3play) , ποσο χρονο εχουμε αν χρειαστει για να κανω την ακυρωση;

Καλημερα, δεχτηκα χτες τηλεφωνικη προσφορα 2 play για 2 χρονια (τωρα ειμαι 3play) , ποσο χρονο εχουμε αν χρειαστει για να κανω την ακυρωση;
Νομιζω 14 μέρες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

Σ ευχαριστω φιλε, γνωριζεις την διαδικασια; πχ αν παω σε αλλη εταιρια το κανουν αυτοι;