Δεν έχει επιλογή να προσθέσεις δεύτερη οθόνη ταυτόχροναΕρωτηση...γνωριζει καποιος/καποια αν η μεγαλη οθονη στους δορυφορικους, μετα την προσθηκη της, πρεπει να ειναι η ιδια μια για ενα τουλαχιστο μηνα...??? ή μπορει να προστεθει και δευτερη και να χρησιμοποιεις οποια θες καθε φορα...???
Σε Nvidia shield tv pro αλλάζουν στιγμιαία.Έχω παρατηρήσει εδώ και 3 ημέρες τα κανάλια της EON αργούν να αλλάξουν. Έχει κανείς το ίδιο θέμα? Η αλλαγή γίνεται μέσω samsung application
κι εγώ σε samsung βλεπω, δεν εχω δει διαφορά.Έχω παρατηρήσει εδώ και 3 ημέρες τα κανάλια της EON αργούν να αλλάξουν. Έχει κανείς το ίδιο θέμα? Η αλλαγή γίνεται μέσω samsung application
Το ιδιο και σε εμενα σε samsung. Νομιζα πως εφταιγε το ρουτερ και το πλακωσα στα restart k resetΈχω παρατηρήσει εδώ και 3 ημέρες τα κανάλια της EON αργούν να αλλάξουν. Έχει κανείς το ίδιο θέμα? Η αλλαγή γίνεται μέσω samsung application
Ναι,το ιδιο πρόβλημα και σε μένα.Έχω παρατηρήσει εδώ και 3 ημέρες τα κανάλια της EON αργούν να αλλάξουν. Έχει κανείς το ίδιο θέμα? Η αλλαγή γίνεται μέσω samsung application
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.