Απορίες και συμβουλές για αγορά LCD

Pi Epsilon

New member
25 January 2008
44
Είναι το 1ο μου ποστ και αν και έψαξα δεν βρήκα απαντήσεις σε κάποιες απορίες μου, γι’ αυτό σας παρακαλώ ανεχθείτε με.

Στο σύντομο μέλλον θα προβώ σε αγορά τηλεόρασης lcd (δεν με ενδιαφέρουν οι plasma) μεγέθους 40” (απόσταση θέασης ~ 2.5 μέτρα) και θέλω τα φώτα σας αναφορικά με:
1) Αν παίζει κανένα ρόλο η χώρα κατασκευής της lcd, (σκέφτομαι για Samsung ή sony).
2) Να προτιμήσω HD ή fullHD, (θα αγοράσω αργότερα και το ps3 για τον μικρό, επίσης εκτός από dvd που βλέπουμε συχνά με τη σύζυγο η χρήση της tv είναι η κλασσική των αναλογικών καναλιών).
3) Θα ήθελα π.χ την f86 αλλά με άσπρο πλαίσιο για να ικανοποιήσω και τις διακοσμητικές προτιμήσεις της συζύγου μου (υπάρχουν lcd σε άλλα χρώματα εκτός από το άσπρο – αλήθεια γιατί είναι όλες μαύρες?).

Αυτά τα ολίγα και ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Kατ αρχας καλως ηλθες , κατα δευτερον ειναι σχεδον αδυνατον να μην βρηκες απαντηση σ αυτα που ζητας .
Παρολα αυτα

1) οχι τωρα ποια
2) και να θες δεν βρισκεις κατι αλλο απο Full σε LCD
3) Υπαρχουν και ειδικα η samy εχει πολλες κοσμετολογικες διαφορες και πολυ πιθανον και αυτη που σε ενδιαφερει να υπαρχει ...........αν την εισαγουν εδω.

4) Δεν αγοραζουμε ποτε με βαση την εμφανιση αλλα κυριως ..............................με βαση το τι εμφανιζετε μεσα σ αυτες

5) Δεν επιτρεπουμε στη συζυγο να ανακατευετε σε θεματα τεχνολογιας παρα μονο σε κινητα clamshell που ειναι και της αρεσκειας τους .

Αφου δεν βγάλαν και προϊόν με ενσωματωμένο σεμεδάκι πάλι καλα !! (Πλάκα κανω :))

Να προτιμήσω τελικά HD ή fullHD, (θα αγοράσω αργότερα και το ps3 για τον μικρό, επίσης εκτός από dvd που βλέπουμε συχνά με τη σύζυγο η χρήση της tv είναι η κλασσική των αναλογικών καναλιών).

Καμμία συμβουλή εδώ?

Re: Απάντηση: Απορίες και συμβουλές για αγορά LCD

για τηλεοπτικο σημα HD READY
akren σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, η HD READY όμως κατάλαβα πως είναι μόνο για τηλεοπτικό σήμα, τι θα γίνει όταν πάρω και το ps3 (σε περίπου ένα μήνα μετά) θα με καλύπτει η HD?

Μια χαρα ειναι και η HD-ready για το PS3!

Στις 40 ιντζες ΔΕΝ θα δεις καμια διαφορά! Αν πας απο 46 και πανω τοτε ναι...:ernaehrung004:

Αλλα όπως σου απαντησε και ο smooth στο δευτερο post, ειναι λιγο δυσκολο αυτη την περιοδο να βρεις κατι που να ΜΗΝ ειναι Full HD σε LCD τηλεοραση...

Κοιτα κατα Samsung R-86 πλευρά...

Υ.Γ. Καλώς ήρθες στο φόρουμ! :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες και συμβουλές για αγορά LCD

akren σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, η HD READY όμως κατάλαβα πως είναι μόνο για τηλεοπτικό σήμα, τι θα γίνει όταν πάρω και το ps3 (σε περίπου ένα μήνα μετά) θα με καλύπτει η HD?

η χρυση τομη για τηλεοπτικο σημα και HD και φυσικα στις 40" δεν θα δεις καποια διαφορα,αξιοσημειωτη τουλαχιστον.

Εσεις καλα τα λετε .................για πεστε ομως μια μη plasmaτουχα HD ready , γιατι εγω δεν ξερω καμμια μετα την καταργηση της D3000 . :AFADF0:
Και πλην της R86 βεβαια ,που κανει και ακριβα .........λογο εκπτωσεων:flipout:
Ααα και μην ξεχασω ο ανθρωπος δινει κοντα στο 2χιλιαρο που κανει η F 86 .........

Ναι καλα ...........τωρα μας επεισες :flipout::flipout:
Αν ειναι δυνατον να βαλουμε ισα κι ομοια την S με μια W η την F86 η και την XF355 ακομα ?
Ο ανθρωπος ρωταει πως ειναι η διαβιωση με την Αντζελινα Ζολι και συ του λες:
Ποια Αντζελινα ? Ξερεις τι κρεβατι κανει και τι νοικοκυρα ειναι η ......... Βασια Λοη ?:flipout::flipout:

ΥΣ
Πως δεν εγραψες και καμμια AOC ?

Απάντηση: Re: Απορίες και συμβουλές για αγορά LCD

Ναι καλα ...........τωρα μας επεισες :flipout::flipout:
Αν ειναι δυνατον να βαλουμε ισα κι ομοια την S με μια W η την F86 η και την XF355 ακομα ?
Ο ανθρωπος ρωταει πως ειναι η διαβιωση με την Αντζελινα Ζολι και συ του λες:
Ποια Αντζελινα ? Ξερεις τι κρεβατι κανει και τι νοικοκυρα ειναι η ......... Βασια Λοη ?:flipout::flipout:

ΥΣ
Πως δεν εγραψες και καμμια AOC ?

υπαρχει και συμβιβασμος που λεγεται Ευη Θωδη(προς Θεου ομως ,προτιμηστε την εκδοση χωρις καλτσον με αστρακια) που τα κανει ολα και συμφερει.:fahne90:

Pi epsilon μην τον ακους , εχει παθει παρακρουση γιατι δεν μπορει με τιποτα να βαλει μια LX 508 στο σπιτι του :afro:

Η F86 που σ αρεσει ειναι μια παρα πολυ καλη τηλεοραση και σε καλυπτει ανετα σε αυτα που ζητας και σε ορισμενα μαλιστα και με το παραπανω .

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τον καταιγισμό απαντήσεων καθώς επίσης και για το ζεστό καλοσώρισμα.

Για να ξεδιαλύνω λίγο το τοπίο μπορείτε να μου πείτε για ποιούς λόγους να μην πάρω FULL HD?

Δλδ ανάμεσα σε LE40R86B - LE40F86B - KDL40W3000, αξίζει η παραπάνω διαφορά των ~ 500 ευρώ και γιατί?

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τον καταιγισμό απαντήσεων καθώς επίσης και για το ζεστό καλοσώρισμα.

Για να ξεδιαλύνω λίγο το τοπίο μπορείτε να μου πείτε για ποιούς λόγους να μην πάρω FULL HD?

Δλδ ανάμεσα σε LE40R86B - LE40F86B - KDL40W3000, αξίζει η παραπάνω διαφορά των ~ 500 ευρώ και γιατί?

Γιατι απλα ...........δεν μπορεις να βρεις :flipout::flipout:
Με την W αμα την παρεις απο το γνωστο μαγαζι , η διαφορα ειναι πολυ μικροτερη απο την R και φυσικα αξιζουν το εξτρα που ζητανε .

Με την W αμα την παρεις απο το γνωστο μαγαζι , η διαφορα ειναι πολυ μικροτερη απο την R και φυσικα αξιζουν το εξτρα που ζητανε.

Ποιό είναι το γνωστό μαγαζί?