ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ

margas ioannis

Senior Member
5 January 2009
489
florina
1/Μπορω να συνδεσω ενα Blu-ray με HDMI Kαι συνχρονος αναλογικα. 2/Μπορω να συνδεσω εναν τελικο με xlr και συνχρονος με rca Υ.Γ. Ενοητε οτι δεν γιναιτε να πεζουν ταυτοχρονα.-bye-

1. ναι αλλα καθε φορα πρεπει να επιλεγεις τι παιζει.
2. τουλαχιστον στον δικο μου τελικο (που εχει διακοπτες επιλογης για το αν τα xlr ή τα rca παιζουν) ναι. Αλλα γιατι να το κανεις αυτο?

Θελω να το κανω το 1 οταν θελω να ακουω μουσικη να ακουω αναλογικα και το 2 οταν ακουω δικαναλα να εχω σαν προ τον forseti ΝΑ εχω 2 προ στον ιδιο τελικο.

θελω να συνδεσω τον τελικο forseti με xlr με τον προ του forseti και με rca τον προ ΟΝΚΥΟ αρα ο τελικος θα εχει 2 προ οταν πεζω στερεο θα πεζει με τον forseti kαι h .cinema με τον ΟΝΚΥΟ.

να περασεις την αναλογικη εξοδο του av η την εξοδο του πλευερ σε μια εισοδο του προ σου
αν θελεις βαλε μια φωτο πισω οψεων

Aπλα θελω στον προ να συνδεσω το Blu ray kαι με hdmi και αναλογικα,οταν ακουω μουσικη να πεζει αναλογικα ,και οταν βλεπω dvd hdmi .

παιδια εχω συνδεσει το usb στην lcd τηλεοραση μου και θελω να βλεπω τις ταινιες με τους υποτιτλους οι οποιοι δεν ειναι ενσωματωμενοι..
Τι πρεπει να κανω για να τους δειχνει ?