Αποσταση 5,50 μετρα!!

lakispro

New member
27 December 2006
12
Μια ερωτηση παιδια,η αποσταση απο τον φακο μεχρι το πανι,οταν και αν βαλω,(εννοω προβολεα και πανι) ειναι περιπου στα 5,50 μετρα.
Οι επιλογες μου μειωνονται παρα πολυ στην αγορα προβολεα?
Και αν ναι σε ποιους καταληγω?
Μπορω να ξοδεψω μεχρι 1500ευρο.
Ευχαριστω.

Εξαρταται απο πολλους παραγοντες.
α) Τι ιντζες θελεις να βλεπεις ?(απο αυτην την αποσταση μπορεις να δεις 120 ανετα).
β) Πρεπει να εχει Long throw φακο και αν θυμαμαι καλα ολοι οι οικονομικοι προβολεις ειναι κατασκευασμενοι για να βγαζουν 100 ιντζες ακομα και απο τα 3 μετρα οποτε μαλλον δεν σου κανουν.
γ) Πρεπει να μας δωσεις επισης την αποσταση θεασης.
δ) Επισης η φωτεινοτητα παιζει μεγαλο ρολο γιατι απο αυτην την αποσταση θα πεφτει αρκετα, πως ειναι ο χωρος σου απο αποψη εξωτερικου φωτισμου, μπορεις να εχεις πληρη σκοταδια οταν χρειαστει?
ε) Μαλλον πρεπει να κοιταξεις προς Optoma μερια που ειναι κανονια στο φως αλλα φευγει απο τα οικονομικα σου.

Αυτα αρχικα μου ερχονται στο μυαλο.

Σ'ευχαριστω Σταθη,1ον αποσταση θεασης 5,30 2ον Πληρες σκοταδι αν θελω.
Τωρα οσο αναφορα τις ιντζες,επειδη εχω ακουσει οτι η αποσταση αυτη ειναι ανασταλτικος παραγων για πολλους προβολεις,αν καποιος ταιριαζει μ'αυτα τα δεδομενα θα αρκεστω με τις ιντζες που μπορει να μου δωσει.
Και επειδη ειμαι ολιγον ασχετος με τα προβολικα μεσα και οτι ακολουθει,παρακαλω ρωτηστε με οτιδηποτε που εγω δεν αναφερω.
Ευχαριστω.

Νομιζω ο Panasonic 200πρεπει να σου κανει αλλα δεν ξερω αν εχει ερθει στην ελλαδα.

Με μία τέτοια απόσταση και με φωτεινό προβολέα ανοίγεις και 200 ίντσες ... Αρκεί να είναι φωτεινός , και να βοηθάει και το πανί ... Ο συνδυασμός είναι όμως ακριβός ...