Απόσταση gaming tv

tolko

New member
6 January 2011
8
Θέλω να πάρω τηλεόραση για ps5. Θα βλέπω και αρκετό ποδόσφαιρο, μπάσκετ αλλά βασικά gaming. Το θέμα είναι ότι απόσταση είναι 1,8-1,9 μέτρα. Πόσες ίντσες προτείνετε και ποια τηλεόραση; μπάτζετ μέχρι 1000 ευρώ

Θέλω να πάρω τηλεόραση για ps5. Θα βλέπω και αρκετό ποδόσφαιρο, μπάσκετ αλλά βασικά gaming. Το θέμα είναι ότι απόσταση είναι 1,8-1,9 μέτρα. Πόσες ίντσες προτείνετε και ποια τηλεόραση; μπάτζετ μέχρι 1000 ευρώ
LG 55BX

Σκεφτόμουν για την Sony LED TV 55XH9096 55" που είναι και πιο κοντά στο μπάτζετ μου αλλά δεν είναι μεγάλη για 1,8 μέτρα απόσταση; Μην πάθω όπως στο σινεμά που στην πρώτη σειρά είναι κουραστικό να είσαι τόσο κοντά. Υπάρχει κάποιος με εμπειρία από τέτοια απόσταση;

Σκεφτόμουν για την Sony LED TV 55XH9096 55" που είναι και πιο κοντά στο μπάτζετ μου αλλά δεν είναι μεγάλη για 1,8 μέτρα απόσταση; Μην πάθω όπως στο σινεμά που στην πρώτη σειρά είναι κουραστικό να είσαι τόσο κοντά. Υπάρχει κάποιος με εμπειρία από τέτοια απόσταση;
2 μέτρα είσαι για 55 ίντσες, μία oled σε σχέση με μια lcd είναι η μέρα με τη νύχτα..

100 διαφορά έχουν.. Η διαφορά στην ποιότητα εικόνας δεν περιγράφεται..

Είμαι στα 2,80m με 65αρα και μου φαίνεται πλέον μικρή..

Είμαι 1,5μ από μια 55".....και δεν είναι όσο κοντά φαντάζεσαι...είναι μια χαρά.

Μολις δεις πόσο μικρα ειναι τα εικονίδια χωρίς scaling στο 4Κ θα καταλάβεις κατευθείαν πόσο κοντά πρέπει να την εχεις.

Βλέπω τα πάντα εκτός από αθλητικά. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατι να έχει διαφορά από μια ταινία δράσης πχ. Καθόλου κουραστικό δεν είναι.

110" στα 3μ ακριβώς.
Και παλιότερα είχα 125" στα ίδια ακριβώς μέτρα...

Και μικρή την λες την 55αρα για 2μ.

110" στα 3μ ακριβώς.
Και παλιότερα είχα 125" στα ίδια ακριβώς μέτρα...

Και μικρή την λες την 55αρα για 2μ.
Δεν ακούει.. θέλει κάποιον που βλέπει στο 1,80..

Χαχαχαχα ακούω μόνα όσα με συμφέρουν! Οκ το κρίμα στον λαιμό σας αν κουβαλησω την κουμουτσα και στραβωθω

Το ύψος είναι όντως το πιο σημαντικό. Το ύψος τον ματιών σου περίπου στο κέντρο της οθόνης ή ένα κλικ πιο πάνω αν διαβάζεις πολύ υπότιτλο.