Απόσταση και ανάλυση

Δεν θέλω να ανέβω πάνω από 500. Βασικά βλέπω πως αν λυθεί η απόρία μου για τα 1080ρ24 της 6030 μάλλον θα πάω σ'αυτή λόγω των 100hz.
Άλλη ερώτηση πάλι σε σχέση με την συχνότητα, σε LH37ls5600 φίλου προβάλαμε εικόνες jpg και τις έδειχνε τρεμουλιαστά (με φλασάκι στη usb), τις ίδιες εικόνες με το ίδιο φλασάκι μια panasonic L42e30e άλλου φίλου τις έδειχνε τέλεια, χαρτί, σαν αφίσσα. Αυτό φαντάζομαι είναι θέμα του ρυθμού ανανέωσης της οθόνης, κάνω λάθος. Αυτός είναι ο λόγος που μάλλον θα προτιμήσω την 40eh6030 (αν τα καταφέρω στο μέγεθος), ότι είναι η πιο φθηνή στα 100hz απο τις lcd αυτή τη στιγμή. Αν δεν κάτσει το μέγεθος βλέπουμε.
Υ.Γ Αν κατάφερνα να πάω σε πλάσμα η πρώτη μου επιλογή θα ήταν, http://www.skroutz.gr/s/445187/Panasonic-TX-P42UT50E.html , δαγκωτό (και πιο φθηνή απο την 6030), αλλά δύσκολα.

Last edited:
Η EH6030 μέσω του ενσωματωμένου της player δεν παίζει σωστά υλικό 24 Hz. Ρυθμίζοντας κάπως το motion plus μπορείς να τη φέρεις κοντά στη κίνηση αυτή, αλλά και πάλι καλύτερα να πάρεις εξωτερικό player αν βλέπεις αρκετές ταινίες. Αν ισχύει αυτό, μην πάρεις με τίποτα κάτω από 40". Η καλύτερη επιλογή για εσένα θεωρώ πως είναι η Samsung E450. Αν μπορούσες να ανέβεις σε budget θα έπρεπε να κοιτάζεις ιδανικά για 46"-51". ;)

Αν μπορούσες να ανέβεις σε budget θα έπρεπε να κοιτάζεις ιδανικά για 46"-51"

Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει ότι κάθε φορά που μου το λέτε αυτό παίζετε με τον πόνο μου:smile: Ευχαριστώ πολύ πάντως γιατί ξέρω ότι έχετε δίκαιο.
Αυτό με τον ενσωματωμένο player δεν με πειράζει, αυτό που "φοβάμαι" είναι τι γίνεται με εξωτερικό πχ wd tvlive gen3 που θα πάρω μαζί με την tv. Θα τα παίζει καλά τα 1080ρ24 που θα δίνει το player ή το blueray ?
Αν όχι που πρέπει να κοιτάξω?

Re: Απάντηση: Απόσταση και ανάλυση

Η καλύτερη επιλογή για εσένα θεωρώ πως είναι η Samsung E450.

Δεν υποστηρίζει σωστή αναπαράσταση των 24p η Ε450...

Αυτό με τον ενσωματωμένο player δεν με πειράζει, αυτό που "φοβάμαι" είναι τι γίνεται με εξωτερικό πχ wd tvlive gen3 που θα πάρω μαζί με την tv. Θα τα παίζει καλά τα 1080ρ24 που θα δίνει το player ή το blueray ?

Θα περίμενε κανείς μία LCD τηλεόραση των 100Hz να μην έχει κάποιο θέμα κλειδώματος της σωστής αναπαράστασης των 24p με εξωτερικές πηγές, αλλά μιας και έχουν δει πολλά τα μάτια μας, χωρίς δοκιμή δεν μπορείς να είσαι βέβαιος...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απόσταση και ανάλυση

Δεν υποστηρίζει σωστή αναπαράσταση των 24p η Ε450...

Σαφώς, αλλά η πρόταση είχε να κάνει κυρίως με το χαμηλό της κόστος σε σχέση με το μέγεθός της.

...Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει ότι κάθε φορά που μου το λέτε αυτό παίζετε με τον πόνο μου:smile: Ευχαριστώ πολύ πάντως γιατί ξέρω ότι έχετε δίκαιο...

Είπαμε, ιδανικά... :smile:

Επαναφέρω το θέμα αυτό μετά από καιρό γιατί τελικά "κατάφερα" και πήγα στις 40'.
Συμβουλή λοιπόν προς όσους είχαν ή έχουν το ίδιο θέμα με εμένα ( το ξέρω ότι είμαστε πολλοί ) : παιδιά μη μασάτε και επιμείνετε. Ούτε ίντσα υποχώρηση. Δεν θα το μετανοίωσετε.
Εγώ βλέπω από τα 2.7μέτρα και μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει μόνο 720 και τηλεοπτικό (καλά στο τηλεοπτικό και 22' δεν θα με χαλούσαν), αλλά με 720 αρχεία στα 16/9 ήθελα 5-6' παραπάνω και στα 2.35/1 τώρα καταλαβαίνω πως μια 60άρα θα ήταν ότι έπρεπε. (δεν θεωρώ πως την πάτησα βέβαια γιατί από κει και πάνω έμπαινε θέμα χρημάτων που δεν είχα).
Τα παιδιά εδώ μέσα ξέρουν τι λένε. Το ξέρω πως είναι λίγο άσχετο αυτό το ποστ αλλά ήθελα να τα πω. Όσο μεγαλύτερη αντέχει η τσέπη σας._