αποσταση & μεγεθος...Help!

skaios

New member
10 August 2008
86
0
Αθήνα
Γεια χαρα! H αποσταση θεασης ειναι 1.8 με 2 μετρα τι μεγεθος να προτιμησω; με δεδομενο μια μεση αποδεκτη λυση χρησης τηλεοπτικης... ταινιες, games.

Σ' ευχαριστω! Βασικα σκεφτομουν για 40αρα αλλα μ οσα εχω διαβασει λεω μηπως αργοτερα μου φανει μικρη...

Βασικα αν μιλαμε για HD ανετα μπορεις να παρεις 40-42".

Σε SD θα πρεπει να κανεις καποιες υποχωρησεις ειδικα αν δεν εχεις καλο σημα στα αναλογικα καναλια. Σε DVD δεν θα εχεις προβλημα.

Απάντηση: Re: αποσταση & μεγεθος...Help!

Σ' ευχαριστω! Βασικα σκεφτομουν για 40αρα αλλα μ οσα εχω διαβασει λεω μηπως αργοτερα μου φανει μικρη...

Καλώς τον!
Δικός μας είσαι εσύ! :a0210:(ως αναφορά το μέγεθος λέω)

Εγώ θα έπαιρνα μια 40-42 ιντσών και θα το σκεφτόμουν και για 46 αν είχα καλή λήψη των καναλιών.
Αν δεν έχεις καλή λήψη (είσαι σε δύσκολη περιοχή; )τότε μπορεί να είναι πρόβλημα όπως λέει και ο Γιάννης γιατί θα βλέπεις πιο έντονα τις ατέλειες του κακού σήματος.

Last edited:
100 Ηz κοίτα να είναι αν πάρεις πάνω από 40". Είναι πιο ξεκούραστες.

100 Ηz κοίτα να είναι αν πάρεις πάνω από 40". Είναι πιο ξεκούραστες.

Αυτο ισχυε στις CRT που εχουν flicker.

Στις LCD τα 100 Hz βελτιωνουν την κινηση κυριως ομως σε SD γιατι σε HD δεν πρεπει να ειναι σε λειτουργια γιατι χαλανε την κινηματογραφικη αισθηση των ταινιων (24p).

Εμενα η 60αρα αρχιζει και μου φενεται μικρη στα 3,7 μετρα. Την συνηθισα και ολας. Οταν πρωτο ηρθε, μου φαινοταν σαν δεινοσαυρος. Τωρα...........:speechless-smiley-0