Απόσταση θέασης 2,8-3 μέτρα? Ίντσες?

stefangpa

New member
13 March 2015
4
Χαιρετώ τα μέλη του forum. Αναμένεται άμεσα μετακόμιση και από τις 42 ίντσες στα 2+ μετρα που είμαι τώρα στο νέο σπίτι η απόσταση μεγαλώνει στα 2,8+ μέτρα και ήρθε η ώρα για να ανέβω σε ίντσες.
50 η 55?
Έχω οτε tv και βλέπω ταινίες, μπάλα κυρίως και λιγότερο εκπομπες ειδησεις κτλ.
Εχω lg και γενικά ειμαι πολύ ευχαριστημενος (δεν εχω θεμα με ελλειψη μαύρου η κάτι άλλο)και γιαυτό κοιτούσα την 650v 50" αλλά βλέπω λίγο κράξιμο προς την εταιρεία και αρχισα να βλέπω και την Samsung 6400.
Τι λέτε για μάρκα, ιντσες? Ευχαριστώ

Χαιρετώ τα μέλη του forum. Αναμένεται άμεσα μετακόμιση και από τις 42 ίντσες στα 2+ μετρα που είμαι τώρα στο νέο σπίτι η απόσταση μεγαλώνει στα 2,8+ μέτρα και ήρθε η ώρα για να ανέβω σε ίντσες.
50 η 55?
Εχω lg και γενικά ειμαι πολύ ευχαριστημενος (δεν εχω θεμα με ελλειψη μαύρου η κάτι άλλο)και γιαυτό κοιτούσα την 650v 50" αλλά βλέπω λίγο κράξιμο προς την εταιρεία και αρχισα να βλέπω και την Samsung 6400.

πας σε 55 ιντσες και επιλογες ειναι σονυ w8**b samsung h6*** h7000

50 η 55?

Επειδή είμαι και γω στην ιδια περ'ιπου κατασταση με σένα θα σου πρότεινα να δεις και την LG 60PB5600 με πολύ καλη τιμή αγοράς

Στα τρία μέτρα οι 50 ίντσες είναι λίγες για hd υλικό. Κοίτα για 55 ή ακόμα καλύτερα για 60.

Φοβάμαι το 60 θα μου πέσει βαρύ στη τσέπη (μπατζετ βαριά 950)και σαν αλλαγη απο τις 42 στις 60!!Προσανατολιζομαι λοιπον στις 55" και μαλλον για samsung 6400.
Στα μαγαζιά που εχω δει και η sony μου αρεσει πολυ σαν εικονα και design αλλα ειναι και η πιο ακριβή συν το οτι δεν εχει και smart remote.

Παιδιά μια ερώτηση να μην ανοίγω νέο θέμα.Υπάρχει διαφορά στις τηλεοράσεις Samsung 6200 στις 48 κ 50 ίντσες αντίστοιχα?ίδια πάνελ ίδιες λειτουργίες ?