H UE75H6470 αν και δυσεύρετη είναι μια πολύ καλή λύση. Δε βάζω στη συζήτηση τις 4Κ των 70 ιντσών του 2016, παρότι είναι αρκετά φθηνότερες, γιατί δεν έχουν γραφτεί και τα καλύτερα. Παρότι προσωπικά, αν ήμουν στα 4+ μέτρα, θα έπαιρνα πάνω από 70" και ας ήταν και 50 Ηz.
Μα αυτό λέμε...δεν χρειαζεται να κλείσεις τα φώτα όταν εχεις ανοιχτό το προβολέα για "χαβαλέ" χρήση....μια χαρά δείχνει....όταν θα βάλεις να δεις ταινία το βράδυ όμως και tv να εχεις θα τα σβήσεις τα φώτα (εκτός αν είσαι από αυτούς που δεν πηγαίνουν σινεμά επειδή φοβούνται το σκοτάδι)
ένας προβολέας 700-1000ευρω μονο hi end δεν είναι.....και ξεφτιλίζει πάρα πολλές lcd στα αντίστοιχα χρήματα.
Είπαμε οι oled είναι απίστευτες και αν εχεις μια και η απόσταση θέασης είναι κάτω από 3μ είσαι από τους πολύ τυχερούς!!!...αλλα για lcd δεν αλλαζω τον προβολεα ουτε για αστειο...
120" στα 3,5μ.
και αν ειχα χωρο απο δεξια, αριστερα και πίσω,
θα πήγαινα για 130" ή και 150" στα 4-4,5μ.
και την οθόνη όχι πάνω απο 50cm απο το πάτωμα. ολα αυτα για 1080p
το 4k προς το παρον το βρίσκω αδιάφορο.
Είπαμε οι oled είναι απίστευτες και αν εχεις μια και η απόσταση θέασης είναι κάτω από 3μ είσαι από τους πολύ τυχερούς!!!
...αλλα για lcd δεν αλλαζω τον προβολεα ουτε για αστειο...
Στα 2,7 την έχω την 55άρα κοντά 1,5 χρόνο, αλλά ταινία ολόκληρη δεν έχω δει ακόμα σε αυτή... :silly:
Γιατι αραγε. ?
Γιατί η διαφορά μεγέθους είναι πολύ μεγάλη. Δεν μιλάμε για 5 και 10 ίντσες, αλλά για παραπάνω από τετραπλάσια επιφάνεια από την ίδια περίπου απόσταση...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.