Απόσταση Θέασης-Μέγεθος TV

gmars

New member
21 October 2007
4
Καλησπέρα και από εμένα στην παρέα,
θα ήθελα την γνώμη σας για το μέγεθος της TV που θα είναι καλή και όχι υπερβολική για απόσταση θέασης 3-3.5m. Ενώ αρχικά είχα καταλήξει σε 42'' Plasma, τώρα λιγουρεύομαι και τις 46" LCD και ακόμη χειρότερα τις 50'' Plasma!!! Καθώς κατά 90% θα την χρησιμοποιώ για τηλεοπτικό σήμα και SD dvd, τι γνώμη έχετε? Size does matter, αλλά μέχρι ποιο σημείο??

Απάντηση: Re: Απόσταση Θέασης-Μέγεθος TV

Στα 3.5 μετρα ανετα μπορεις να παρεις 50αρα. Αλλα και 46 να παρεις δεν θα ειναι μικρη.

Οπως ακριβως λεει κι ο Γιαννης (-bye-). Τουλαχιστον 46", αλλα με 50-52" θα εχεις περισσοτερο κινηματογραφικη απολαυση οταν βλεπεις μια ταινια! :grandpa:

το budget πόσο θα είναι ?

Άν παίζεις με χαμηλό θα πάρεις ΣΙΓΟΥΡΑ plasma...είναι ότι καλύτερο σε SD και χωρίς καμία θυσία σε DVD FULL HD.....

Τελικά ρε γαμώτο, οι Plasma συμφέρουν ποιά και έχουν χρόνο ζωής ΊΔΙΟ με αυτόν των LCD !

Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Το budget μου είναι γύρω στις 2000e και απ' ότι έχω δει εκεί παίζουν οι Samsung c96 & q96, Panasonic P7, LG PC1RR & PT81. Παρέλειψα καμία καλή πρόταση? Από τα σχόλια που έχω διαβάσει προσανατολίζομαι στην q96 ή c96.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απόσταση Θέασης-Μέγεθος TV

Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Το budget μου είναι γύρω στις 2000e και απ' ότι έχω δει εκεί παίζουν οι Samsung c96 & q96, Panasonic P7, LG PC1RR & PT81. Παρέλειψα καμία καλή πρόταση? Από τα σχόλια που έχω διαβάσει προσανατολίζομαι στην q96 ή c96.

Πηγαινε για την Panasonic 50PZ70 και θα εισαι "best value and SIZE for money"!! :2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Re: Απόσταση Θέασης-Μέγεθος TV

Για την χρήση που λες οι Samsung κατά την γνώμη μου έχουν την καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης. Και η PZ70 είναι αξιόλογο κομμάτι αλλά θα πληρώσεις παραπάνω για κάτι που δεν θα χρησιμοποιείς (μεγαλύτερη ανάλυση).