Αποστάτες ή τι άλλο;

stonec

Established Member
23 September 2008
124
Καλημέρα, μπορείτε να μου προτείνετε καμμιά λύση (αισθητικά όμορφη) για να βγάλω την οθόνη προς τα έξω γύρω στα 5 εκ. ούτως ώστε να μην βρίσκει όταν την ανοίγω στην υποκείμενη τηλεόραση; Σκέφτομαι τίποτα αποστάτες αλλά δεν ξέρω ποιους και ούτε από που. Για πείτε καμιά ιδέα...
Ευχαριστώ

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την μονη διαφορα ότι εγώ θέλω προς τα έξω 20cm.
Αυτό σκέφτηκα και εγώ να βάλω γωνιές.

Ανάλογα και το βάρος της οθόνης.
Εγώ που ήθελα να βγει στους 25+ πόντους έφτιαξα γωνιά ξύλινη 7χ14
Αν θέλεις το βράδυ μπορώ να σου ανεβάσω φωτο.

Re: Απάντηση: Αποστάτες ή τι άλλο;

Ανάλογα και το βάρος της οθόνης.
Εγώ που ήθελα να βγει στους 25+ πόντους έφτιαξα γωνιά ξύλινη 7χ14
Αν θέλεις το βράδυ μπορώ να σου ανεβάσω φωτο.

Αν δεν κάνω λάθος η δικιά μου είναι γύρω στα 13 Kg. Βάλε αν δεν σου κάνει κόπο κάποια φωτογραφία για να δω πως φαίνεται...:ernaehrung004:

Λοιπόν οι φωτο είναι αυτές

Ξύλο 7x14 κομμένο στους 25 πόντους(ανάλογα πόσο θέλεις να βγεις προς τα έξω) βάση ανάλογη και αν είχα κάνει ποιο σωστό υπολογισμό :D δεν θα χρειαζόταν το δοκάρι από την μια άκρη στην άλλη,αν και έτσι μου βγήκε η όλη κατασκευή...μπετόν.

Δε φαίνεται τίποτα γιατί τα έβαψα στο χρώμα του τοίχου μαζί με τις βάσεις,και αν δεν θέλεις να βάλεις το οριζόντιο δοκάρι,μετράς ακριβώς και βιδώνεις πρόσωπο στο ξύλο που βγαίνει από την βάση.

Όντως φαίνεται πολύ γερό. Μάλλον θα πάρω 2 γωνιές μεταλλικές και θα φτιάξω και 2 τάκους σαν τους δικούς σου και θα τους δοκιμάσω. Όποιο μου φαίνεται πιο ωραίο αυτό θα βάλω...Ευχαριστώ πάντως για τις φώτο:ernaehrung004:

Μιας και βλεπω grandview στις φωτογραφιες ηθελα να ρωτησω πιο μοντελο ειναι και αν εισαι ευχαριστημενος.

Ευχαριστω

Η cnv m-120 είναι,αλλά την έχω 2 βδομάδες μόνο στημένη και όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να σου πω κάτι περισσότερο.

Γιατί δεν την στερεώνεις στο ταβάνι?
Αν αναφέρεσαι σε μένα Παναγιώτη θα έβγαινε ψηλά μετά η οθόνη γιατί δεν θέλω να πάω σε λύσεις τύπου "κρέμασμα με σύρμα κ.λ.π" γιατί δεν μου πολυαρέσουν αισθητικά