Αποστολή λαθών @ Apple Maps

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,652
Πειραιάς
Τρόπος διόρθωσης των λαθών των χαρτών της Apple μπορεί να γίνει κ από τους χρήστες, όπως γίνεται σε όλους τους χάρτες δλδ.

Παράδειγμα :

applemapscorrectionan.jpg

Στο παραπάνω παράδειγμα όταν επιλέγουμε το report a problem, αναφέρουμε γενικά το πρόβλημα και ανάλογα μπορούμε να βάλουμε και περαιτέρω πληροφορίες κτλ.

Εχουμε πολυ ποιο σοβαρα πραγματα να κανουμε απο το να φτιαχνουμε τους χαρτες τους...

replace "apple maps" with "google maps"

ΟΚ λύθηκε το πρόβλημα... :

(σόρι Μιχάλη, αλλά δεν κρατήθηκα... :ernaehrung004: )

Εγω έχω κάνει πάντως αποστολή σε χάρτες πλοηγων... Έτσι άλλωστε διορθώθηκαν οι πρώτες εκδόσεις των χαρτών όλων των εταιρειών. Διορθώστε γιατι χανόμαστε!!!! Χαχαχαχαχα

Απάντηση: Re: Αποστολή λαθών @ Apple Maps

LOL, καλο αυτό , αντι να διορθωνουν αυτοί, βαζουν τους χρήστες ...

Εγω έχω κάνει πάντως αποστολή σε χάρτες πλοηγων... Έτσι άλλωστε διορθώθηκαν οι πρώτες εκδόσεις των χαρτών όλων των εταιρειών. Διορθώστε γιατι χανόμαστε!!!! Χαχαχαχαχα

Μπράβο Μιχάλη,
Και εγώ κάνω διάφορες 'αποστολές χαρτογράφησης'

Φυσικά δε το κάνω για καμία εταιρία, αλλά για τους χρήστες

Αν και τσαντίζομαι που μεταξύ τους οι βάσεις δε συγχρονίζουν λόγο ανταγωνιστικών συμφερόντων και εισπρακτικών πολιτικών εταιριών
Πάντα ο ‛πελάτης’ την πληρώνει

Και φυσικά δε πρέπει να περιοριζόμαστε καν στη γη
Το 2001 η NASA ‛ζήτησε τη βοήθεια του κοινού’ για να χαρτογραφήσει τους κρατήρες του Αρη… φυσικά και δώρισα μπόλικα κλικς :-)

Αυτή τη στιγμή τρέχει το Be a Martian http://beamartian.jpl.nasa.gov :music-smiley-005: