αποσυγχρονίζει...

ωραία. έκανα αυτά που είπες. δεν βρήκα όμως τον core avc pro. παραμένει μόνο αυτός που είχα και πριν και τον επέλεξα.

Attachments

• filt.jpg
    filt.jpg
    108.7 KB · Views: 10
Απάντηση: Re: αποσυγχρονίζει...

Πρέπει να κάνεις block τα φίλτρα που ενοχλούν, στην περίπτωση του γραφείου σου της Cyberlink. Πηγαίνεις στα external filters, το επιλέγεις, και το κάνεις block.

Όσο θα είσαι εκεί, κάνεις και prefer τον CoreAVC Pro.

Ποιοι είναι οι πιθανοί φταίχτες; Ο cyberlink και ποιος άλλος;

Ουσιαστικά μόνο ο Cyberlink.

Ο CoreAVC που βλέπω πρέπει να είναι ο απλός, και όχι ο Pro, με αποτέλεσμα να μην αξιοποιεί τους δυο επεξεργαστές / πυρήνες. Χρειάζεσαι τον Pro, αλλιώς κάνε και αυτόν block μήπως και ενεργοποιηθεί ο εσωτερικός decoder του MPC HC.

να... αυτόν τον είχα και πριν κάνω την εγκατάσταση του pro. Αυτός είναι;

Πήγα στα settings του pro και τον έκανα prefer, ενώ πριν είχα κάνει blog τον "υποτιθέμενο" απλό, όπως μου είπες. όμως, αμέσως μετά τσέκαρα και είδα πως αυτός ο ίδιος έγινε και πάλι prefer, άλλα μάλλον ένας πρέπει να είναι. Μήπως αντικαταστάθηκε...

Last edited:
αυτός είναι! Πατάω πάνω του στα filters και με πάει στα settings του pro. Άρα ένας είναι.

Οκ, κάνω τα ίδια και στο σπίτι και τεστάρω με ταινίες και σας λέω...

thanks Δημήτρη...

Με τα avi τι γίνεται; Βλέπω πως παίζει ο ffdshow, αν και 1280X720. Αυτό πως το επηρεάζω; Πρέπει να το επηρεάσω; Ο core avc pro ήταν μόνο για τα mkv;

Συνεχίζω λέγοντας πως όλα καλά αλλά παρατήρησα πως σε 720 έχω 70% cpu util ενώ σε 1080 100% (δεν τα καταφέρνω). Τελικά οι 2 Χ Xeon 2.8 GHZ αποδεικνύονται λίγοι; Έχει ο καθένας και HyperThreading και θυμάμαι πως μου είχε πει ο Δημητρακούδης να μην το χρησιμοποιήσω (θα βλέπω 4 cpu). Μήπως το δοκιμάσω; Μήπως να ψαχτώ για hardware acceleration; Νομίζω πως πρέπει να βάλω τον MPC hc, να βγάλω τον coreavc pro και να βάλω τον cyberlink, σωστά;

Τελικά δοκιμάζω τώρα αφού έχω ενεργοποιήσει το hyper threading και έχει κατέβει το cpu usage αρκετά, περίπου 15-20% και στα 720 και στα 1080, οπότε μάλλον θα μείνω έτσι. Επίσης, δοκίμασα και με hardware acceleration, όντως σε ένα τεστ αρχείο που κυκλοφορεί πήγε καλά (6% σε 1080), αλλά νομίζω πως ακόμη είμαστε σε beta φάση. Στα πιο πολλά δε δουλεύει, κολλάει κτλ, οπότε το θεωρώ δύσχρηστο, αν απλώς θες να δεις μια ταινία.