Αποτελέσματα τυφλής δοκιμής καλωδίων ρεύματος!

καλωδια ασημενια,θωρακισμενα,με ειδικη επιστρωση καουτσουκ για να μη γλυστρανε,με 100 ινες ασημιου 0,01 mm μπλα μπλα μπλα.1000 ευρω,2000 ευρω κλπ κλπ κλπ.κ μεσα στη συσκευη,πλακετες,χαλκουλης,καλαι,καλωδιακια απο καρουλια χιλιομετρων,εξαρτηματα διαλογης,κ παει λεγοντας.βρηκα τι δουλεια θα κανω.''ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ''.Πως λεμε χειροποιητα χαλια περσιας?ενα τετοιο πραμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αποτελέσματα τυφλής δοκιμής καλωδίων ρεύματος!

Και σε αυτό το στρατόπεδο υπάρχουν οπαδοί και εχθροί.
Δεν έχω ακούσει κάποιο αλλά λένε ότι κόβει δυναμικά.

Το επομενο τεστ λοιπον θα ειναι αυτο. Εγω βαζω το δικο μου PS AUDIO P500 Power regenerator.:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Αποτελέσματα τυφλής δοκιμής καλωδίων ρεύματος!

άσε ,,,, ξέρω και απο ιταλικά που κοστίζουν κάνα τετραχιλιαρο και βάλε και ανάβουν και καίγονται όντως ! σαν θερμάστρα :FSGSFGS4:

και οχι μονο ιταλικα :BDGBGDB55:. Το ps audio που εχω οταν αναψει ..... τυφλα να εχει το καλοριφερ :damnyou:.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αποτελέσματα τυφλής δοκιμής καλωδίων ρεύματος!

Το επομενο τεστ λοιπον θα ειναι αυτο. Εγω βαζω το δικο μου PS AUDIO P500 Power regenerator.:ernaehrung004:

Σου υπόσχομαο ότι το επόμενο Double Blind test θα γίνει μεταξύ :

A= Βρώμικη (όπως την λέτε εσείς) παροχή ρεύματος
Β= Καθαρή (απευθείας από την κολώνα της ΔΕΗ ) παροχή ρεύματος

Β= Παροχή από PS AUDIO P500 Power Regenerator

A= Καθαρή (απευθείας από την κολώνα της ΔΕΗ ) παροχή ρεύματος

Υ.Γ. 1 Τα καλώδια διασύνδεσης των συσκευών θα είναι αυτά που ήδη διαθέτει ο ιδιοκτήτης ή οποιοδήποτε άλλο καλώδιο ρεύματος θέλετε να μας φέρετε.

Υ.Γ. 2 Σε κάθε περίπτωση η παροχή Α ή Β θα τροφοδοτεί το σύνολο των συσκευών του συστήματος.

Last edited:
Θα ετοιμάσω τα σχετικά "εργαλεία" μετρήσεων καθώς και τον μηχανισμό μεταγωγής.

Από δω και πέρα ότι λέμε θα πρέπει και να το τεκμηριώνουμε, αλλιώς θα γυρνάμε συνεχώς γύρω από τα ίδια και τα ίδια θέματα. Νομίζω ότι η ενημέρωση είναι δικαίωμα όλων μας.

Last edited:
Χωρίς να έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα το αποτέλεσμα δεν αποτελεί καμιά απόδειξη και είναι τελείως στα πλαίσια τα αναμενόμενα. Είναι σαν να παίζεις κορώνα γράμματα και μαντεύεις. Μιλάμε για 6/10 7/10 και 4/10.
Συνολικά οι επιτυχίες ήταν 24/40 , δηλαδή κοντά στο 60%, τρίχες δηλαδή.
Ρίχτε κορώνα γράμματα 100 φορές και είναι πάρα πολύ πιθανό να έρθουν 60-40.

Αν πραγματικά θέλατε μια απάντηση καταρχήν χρειάζονταν μεγαλύτερος δειγματοχώρος (ποιό πολλές αλλαγές δηλαδή), επανάληψη της διαδικασίας και άλλη φορα κλπ κλπ.

Χωρίς να έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα το αποτέλεσμα δεν αποτελεί καμιά απόδειξη και είναι τελείως στα πλαίσια τα αναμενόμενα. Είναι σαν να παίζεις κορώνα γράμματα και μαντεύεις. Μιλάμε για 6/10 7/10 και 4/10.
Συνολικά οι επιτυχίες ήταν 24/40 , δηλαδή κοντά στο 60%, τρίχες δηλαδή.
Ρίχτε κορώνα γράμματα 100 φορές και είναι πάρα πολύ πιθανό να έρθουν 60-40.

Αν πραγματικά θέλατε μια απάντηση καταρχήν χρειάζονταν μεγαλύτερος δειγματοχώρος (ποιό πολλές αλλαγές δηλαδή), επανάληψη της διαδικασίας και άλλη φορα κλπ κλπ.
μην φοβάσαι ότι θέλαμε να καταλάβουμε το καταλάβαμε 1:operator:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αποτελέσματα τυφλής δοκιμής καλωδίων ρεύματος!

Σου υπόσχομαο ότι το επόμενο Double Blind test θα γίνει μεταξύ :

Β= Καθαρή (απευθείας από την κολώνα της ΔΕΗ ) παροχή ρεύματος

A= Καθαρή (απευθείας από την κολώνα της ΔΕΗ ) παροχή ρεύματος

Υ.Γ. 1 Τα καλώδια διασύνδεσης των συσκευών θα είναι αυτά που ήδη διαθέτει ο ιδιοκτήτης ή οποιοδήποτε άλλο καλώδιο ρεύματος θέλετε να μας φέρετε.

Υ.Γ. 2 Σε κάθε περίπτωση η παροχή Α ή Β θα τροφοδοτεί το σύνολο των συσκευών του συστήματος.

Τώρα που πήρες φόρα αλλά ιδιαίτερα μετά την έξυπνη ομολογουμένως πατέντα του διακλαδωτήρα για το τεστ καλωδίων, σε εμπιστεύομαι να αναλάβεις μας κάνεις και ένα mp3 test!.!.!.!.! :firstprize: :firstprize: :firstprize:

Τώρα που αποκτήσαμε εμπειρία;
Θα κάνουμε τυφλή δοκιμή να βρούμε τον τρόπο με τον οποίο στρώνεται καλύτερα ένα καλώδιο ρεύματος!
Είναι να μη πάρουμε φόρα εμείς! :flipout:

Ναι αλλά να έρθει και ο ARGI,και όχι να τρώει μόνο SUSHI !!!

Θα εισαι και εσυ????
Ωχ παλι δεν θα μεινει κανενα :popcorn:τυροπιτακι..............
:flipout::flipout::flipout:

Σήμερα μας την έκανε!
Κάποιος θα πρέπει να τον προσέχει την επόμενη φορά να μην πετάει άκυρα στη κάλπη! :flipout:

Σήμερα μας την έκανε!
Κάποιος θα πρέπει να τον προσέχει την επόμενη φορά να μην πετάει άκυρα στη κάλπη! :flipout:

Για τιμωρια στο επομενο blind test οχι μονο δεν θα του δωσουμε τριποδο αλλα θα τον βαλουμε να βιντεοσκοπει με το ενα ποδι ορθιο :BDGBGDB55:
:flipout::flipout:

Όσο είχα εγώ το σπαθί στο χέρι το έπαιζε παναγίτσα!
Για λίγο άφησα το λουρί για να συμπληρώσω το χαρτί μου και την έκανε τη σκατιά του!
Όχι τίποτα άλλο, τι να κάνω; Να του ταΐσω τις πιπεριές του; Δεν καταλαβαίνει από τέτοια!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αποτελέσματα τυφλής δοκιμής καλωδίων ρεύματος!

Τώρα που πήρες φόρα αλλά ιδιαίτερα μετά την έξυπνη ομολογουμένως πατέντα του διακλαδωτήρα για το τεστ καλωδίων, σε εμπιστεύομαι να αναλάβεις μας κάνεις και ένα mp3 test!.!.!.!.! :firstprize: :firstprize: :firstprize:

mp3 test έγινε στο avsite και τα αποτελέσματα τα γνωρίζετε.

Αυτό που θα ήθελα να δοκιμάσουμε για πρώτη φορά είναι τα AUDIOPHILE υλικά και συγκεκριμένα τις αντιστάσεις και τους πυκνωτές.

Ετοιμάζω ένα test που θα περιλαμβάνει δοκιμές μεταξύ πολύ φτηνών και πολύ ακριβών υλικών. Τα υλικά θα συνδέονται σε σειρά με το σήμα και ο στόχος μας θα είναι να εντοπίσουμε ακουστές διαφορες. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η υποκειμενική αξιολόγηση των υλικών.

Θα ξεκινήσουμε από το μηδέν .

Παράδειγμα:

A= Φτηνός ηλεκτρολυτικός (non-polarized ή δύο πυκνωτές συνδεδεμένοι εν σειρά).

Β= Ακριβός ΜΚP ή ελαίου

Last edited:
Προτείνω να πάρουμε τα κολλητήρια μας και να σκάσουμε μύτη στον Kharmacoma και να αλλάζουμε πυκνωτές στον Diablo του!
Χαρές που θα κάνει!!! :ADFADF1:

Προτείνω να πάρουμε τα κολλητήρια μας και να σκάσουμε μύτη στον Kharmacoma και να αλλάζουμε πυκνωτές στον Diablo του!
Χαρές που θα κάνει!!! :ADFADF1:

'Οχι ακόμη. Τώρα χαίρεται την πηγή του...
Μετά για να χαρεί κι άλλο θα πρέπει να αλλάξει τα ηχεία :smile: