Αποθήκη Ανταλλακτικών

Ελπιζω να βελτιωσανε τα παχυμετρα στο DX παιδια γιατι ενα που πηρα πριν εναμιση χρονο βγηκε εντελως μαπα, εξ'αρχης DOA. Ο κινητος αξονας εχανε στο μετρημα..
Πηρα ενα ψηφιακο απο το Lidl στην ιδια τιμη και μου ειναι μια χαρα. Στο FastTech εχει και πλαστικο παχυμετρο για οσους το χρειαζονται.

Πολυ καλα εκανες.
Παντως εγω οταν προκειται για σοβαρη δουλεια, δεν αλλαζω το παραδοσιακο, μηχανικο παχυμετρο ..made in Japan... Αμα ξερεις και μετρας και τις υποδιαιρεσεις σωστα, η ακριβεια ειναι δεδομενη.

Καλα κανεις εαν τα ματια σου δουλευουν σωστα ακομα..
Και εγω δεν εχω προβλημα με το να διαβαζω το απλο παχυμετρο αλλα ξερεις τι παθαινω?
Πρεπει να το φερω πολυ κοντα στα ματια μου για να διαβασω καλα τον Βερνιερο προσπαθωντας και να μην το κουνησω και χρειαστει να μετρησω ξανα.
Εαν σταζω και στον ιδρωτα την ωρα που το διαβαζω (ξερεις εσυ) να μου πεφτει και στα ματια συνεχεια εκει ειναι ταλαιπωρια!!
Ενω με αυτη την οθονη τσακ μπαμ εχω ορατη ενδειξη κατευθειαν χωρις πολλες φορες να χρειαστει να βγαλω το αντικειμενο που μετραω!!

Καλα κανεις εαν τα ματια σου δουλευουν σωστα ακομα..
Και εγω δεν εχω προβλημα με το να διαβαζω το απλο παχυμετρο αλλα ξερεις τι παθαινω?
Πρεπει να το φερω πολυ κοντα στα ματια μου για να διαβασω καλα τον Βερνιερο προσπαθωντας και να μην το κουνησω και χρειαστει να μετρησω ξανα.
Εαν σταζω και στον ιδρωτα την ωρα που το διαβαζω (ξερεις εσυ) να μου πεφτει και στα ματια συνεχεια εκει ειναι ταλαιπωρια!!
Ενω με αυτη την οθονη τσακ μπαμ εχω ορατη ενδειξη κατευθειαν χωρις πολλες φορες να χρειαστει να βγαλω το αντικειμενο που μετραω!!

Καταλαβαινω καλα και εχεις δικιο. Σε αυτη την περιπτωση το ψηφιακο ειναι μονοδρομος.
Εχω ακουσει ομως απο ανθρωπους της 'πιατσας' οτι τα αδιαβροχα δεν ειναι τοσο αδιαβροχα εκτος και αν παρεις κορυφαιο ψηφιακο παχυμετρο. Οποτε προσεχε το σε αυτο το θεμα.

Ελπίζω να μην είναι εκτός συζήτησης...

Ωραίο το ή τα εργαστήρια αλλά,

υπάρχει φίλος από εδώ που να ξέρει και να του αρέσουν οι μόντες σε φακούς και να αναλαμβάνει να κάνει σε άλλους φακούς φίλων ότι μπορεί; (επί πληρωμή εννοείται)

Πχ έχω έναν maglite 5D με το crupton λαμπάκι και δεν θα έλεγα όχι για κάποιο led.

Το κακό είναι ότι δεν έχω ιδέα τι να κάνω και πως και δεν έχω και τα απαραίτητα εργαλεία και ανταλλακτικά.

Είχα πεί σε κάποιον από εδώ αλλά δεν είχε χρόνο και μετά ξεχάστηκε πάλι το θέμα.

μια τετοια εμτατροπη ειανι χονδρη δουελια να ξερεις...ειδικα στον 5D θα πρεπει κανεις να δει τι θα κανει με τις μπαταριες. Θα βαλει 5 επαναφορτιζομενες, θα κατασεκυασει/αγορασει φορεα για αλλους τυπους κτλ.
Ειναι βαρβατη δουελια κια ακριβη και πρεπει κανεις να ξερει τι θελει.

απο την αλλη αν θες μιa απλη μετατροπη παρε ενα λαμπακι της terralux.

Χρησιμοποιείται στους STL V2 & V6, εκτός από αυτούς που έχουν 2 γκρουπ modes.
Το βρήκα από taobao, χρησιμοποιώντας το mistertao.com, ως agent (μεσάζοντα), αφού δεν μπορείς να ψωνίσεις απ' ευθείας από το taobao αν δεν είσαι κάτοικος Κίνας.

εχεις κανενα λινκ ή εστω τον τυπο (πχ LD-33) γιατι εχω γαλει τα ματια μου στο ψαξιμο

Ελπίζω να μην είναι εκτός συζήτησης...

Ωραίο το ή τα εργαστήρια αλλά,

υπάρχει φίλος από εδώ που να ξέρει και να του αρέσουν οι μόντες σε φακούς και να αναλαμβάνει να κάνει σε άλλους φακούς φίλων ότι μπορεί; (επί πληρωμή εννοείται)

Πχ έχω έναν maglite 5D με το crupton λαμπάκι και δεν θα έλεγα όχι για κάποιο led.

Το κακό είναι ότι δεν έχω ιδέα τι να κάνω και πως και δεν έχω και τα απαραίτητα εργαλεία και ανταλλακτικά.

Είχα πεί σε κάποιον από εδώ αλλά δεν είχε χρόνο και μετά ξεχάστηκε πάλι το θέμα.

Σου προτείνω την πιο εύκολη & φθηνή λύση για Maglite D size.
Αγόρασε ένα σποτάκι MR16 3x3w, δύο θήκες που παίρνουν 2 ΑΑ μπατερίες και τις κάνουν D, καθώς και μία τετράδα dummy AA cells.
Θα χρειαστείς επίσης ένα dremell με ρούτερ κεφαλή, ένα κολλητίρι, καλάι & λίγο καλώδιο.
Το αποτελεσμα:
IMG_1416_zpsb970dc00.jpg

Περισσότερες οδηγίες εδώ: http://budgetlightforum.com/node/16042

αυτο που κανει ειναι να χαλασει την ενωση των LED μεταξυ τους γιατι ηταν σε σειρα και να τα ενωσει απραλληλα. Μετα παιρνει σκετο ρευμα απο τις μπαταριες (το κανει direct drive)

Μια αλλη λυση ειναι κατι σαν αυτο
http://dx.com/p/3-cree-p4-wc-3-mode...drop-in-led-module-52-5mm-42mm-8-4v-max-14333

Καλημέρα, μπάς και κάποιος μπορεί να βοηθήσει να βρεθεί αυτό:
Face Cap - 201-157.jpg
Αφορά maglite 4D μαύρου χρώματος.
Σε κάποια παραγγελία του να το προσθέσει και να με ενημερώσει για να πληρωθεί?

δεν ρωτας τον εισαγωγεα για εγγυηση?..καλυπτεται

νομιζω ειναι/ηταν η cartotechnica