Απωθητικό για γάτες.....

μα ακριβώς εκεί ειναι το θέμα .....επειδή είναι έξυπνες και πονηρές
μυρίζουν με προσοχή πριν κάνουν το σάλτο......

Προσωπικά χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον λόγω σχετικής συγκατοίκησης και εμπερίας θα πρότεινα τα εξής:
- Αποθήκευση των σκηνοθετικών πολυθρόνων μιας και το επιτρέπουν, σε άλλο σημείο. Νομίζω ότι είναι πτυσσόμενες
- 2 ή 3 κούτες με παλιά βαμβακερά μάλλινα ρούχα θα τους φανούν "πολυτέλεια τύπου Spa και Χαμαμ" και θα προτιμούνται έναντι των πολυθρόνων

Κάποτε είχε πάρει γάτα ο διπλανός μου και ερχόταν στο μπαλκόνι μου και γινότανε πανηγύρι με τη δική μου.
Για να μην ξεμαλλιάζονται και τις τρέχουμε κάθε λίγο και λιγάκι στους γιατρούς είχαμε δοκιμάσει διάφορα.

Σχετική επιτυχία είχαν το απλωμένο ρυζόχαρτο και το αεροπλάστ (για κάποιο λόγο το σιχαίνονται και δεν το πατάνε).
Παταγώδης αποτυχία είχαν τα καρυδότσουφλα.
Σε αυτή την περίπτωση είχαμε απλά ένα γατί με κολλημένα καρυδότσουφλα κάτω από τις πατούσες να πατινάρει σαν τρελό στην βεράντα.

Οπότε θα συμβούλευα να απλώσεις ρυζόχαρτο πάνω στις καρέκλες...

Σίγουρα kosh??
τα ματάκια τους δεν τα επηρεάζει το πιπέρι ή οι καυτερές πιπεριές??
Για τα σκυλάκια πάντως ξέρω ότι δεν κάνει καλό..

Οι γατες δεν ειναι ηλιθια ζωα.....σαν τα σκυλια. Ειναι ισως τα πιο αξιοζηλευτα ημερα ζωα.
Αν μυριστουν το παραμικρο ξυνιζουν μουτρα και την κανουν δεν πανε με τα χιλια να δουνε τι ειναι ...

Οι γατες δεν ειναι ηλιθια ζωα.....σαν τα σκυλια. Ειναι ισως τα πιο αξιοζηλευτα ημερα ζωα.
Αν μυριστουν το παραμικρο ξυνιζουν μουτρα και την κανουν δεν πανε με τα χιλια να δουνε τι ειναι ...

Ηλίθια ζώα τα σκυλιά????????????
Οι άνθρωποι κατέχουν τον χαρακτηρισμό αυτό και όχι τα ζώα...

Οι σκύλοι είναι ζώα ευφυέστατα, αλλά θύματα του φιλότιμου τους.
Έτσι ο κάθε κομπλεξικός παίρνει ένα σκυλάκι και το παίζει μάγκας, αφεντικό κλπ, ότι δλδ δεν μπορούσε να κάνει στην ζωή του. Το αιχμαλωτίζει και επειδή του δίνει ένα φαΐ, νομίζει ότι είναι και ο κυρίαρχος της ζωής του.
Ελάχιστους πραγματικούς ζωόφιλους με σκυλιά έχω δει.

Ναθ, να σου φέρω το δικό μου μια μέρα να δεις πόσο βλάκας είναι !!!! Σε πουλάει και σε αγοράζει για πλάκα......:D

Προσωπικά χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον λόγω σχετικής συγκατοίκησης και εμπερίας θα πρότεινα τα εξής:
- Αποθήκευση των σκηνοθετικών πολυθρόνων μιας και το επιτρέπουν, σε άλλο σημείο. Νομίζω ότι είναι πτυσσόμενες
- 2 ή 3 κούτες με παλιά βαμβακερά μάλλινα ρούχα θα τους φανούν "πολυτέλεια τύπου Spa και Χαμαμ" και θα προτιμούνται έναντι των πολυθρόνων

τώρα που ειναι χειμώνας πες οτι βρίσκω ενα μέρος και τις στριμώχνω....
το καλοκαίρι όμως τι γίνετε ?
λες οι γάτες να φεύγουν για διακοπές ?

Γ(ι)ατι δεν τις σκεπαζεις με διαφανες πλαστικο απο χρωματοπωλείο? Ακομα κι αν καθονται πανω στις καρεκλες δεν θα μενει τριχα...

Ακόμη και με μεγάλες σακούλες σκουπιδιών μπορείς να τις καλύψεις.
Όσο για τις γάτες δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Είχα μια 3 χρόνια που κάθε βράδυ κοιμόταν στο καπό του αυτοκινήτου μου. Φρεσκοπλυμένο αυτοκίνητο γεμάτο χωμάτινα πατουσάκια πάνω :P . Προφανώς δεν έκανα τίποτα για να τη διώξω γιατί δεν είχε κανένα νόημα. Ευτυχώς δεν έκανε γρατζουνιές...
Γρατζουνιές κάνει όμως το γατοαποθητικό σκυλάκι που έχουμε από το καλοκαίρι, που ναι μεν δεν έχει αφήσει να ξαναπεράσει γάτα, αλλά επειδή του αρέσει να σηκώνεται στα 2 πόδια έχει γεμίσει το αυτοκίνητο με γρατζουνιές :P

Κωστα βρηκα λυση....και με ενδιαφερει και εμενα μιας και ειναι αρκετα ....φιλοζωη.

Εχει και κατι αλλες ιδεες αλλα αυτη ειναι νομιζω η καλυτερη.

Βαζεις μια υπερηχητικη σειρηνα που ενεργοποιειται με αισθητηρα κινησης. Με το που σκασει μυτη την κραζεις με αλλα λογια.

Που το βρισκεις αυτο τωρα....παντως αν το βρω το πηρα κι εγω....Σημερα μονο ειχα επισκεψεις στην αυλη μου απο 5-6 αρσενικα που ειναι ειναι σε τρανς χειμερινης σεξουαλικης πεινας.

ρε τι τραβανε οι καυμενοι οι γατσουνιδες...χα χα..
10 χρονια αγκαλια με την renee μου κοιμομουνα...

Κι εγω Σηφη μου αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει τα υπολοιπα μου χρονια να κοιμαμαι σε κατουρημενα σκεπασματα τιμης ενεκεν :D

Χα χα χα... Ρεεεεεε τους κακομοιρηδες τους γατσουνιδες ρεεεεεεε... Τι τρελοπαμπονηρα ζωα ειναι ρε!! Σε κατουρανε και κλαιν μαιν!!!

Το πιο ενδιαφέρον ποστ του φόρουμ, μετά τη διαμάχη Plasma vs LCD TV!

Σε "φιλοζωική" εκπομπή συμβούλευαν για να μάθει το γατί να μην κάθετε στον καναπέ, να απλώνεις αλουμινόχαρτο σε εκείνο το σημείο.
Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι στο μπαλκόνι...

Θα δοκιμασω ενα απο αυτα να δω αν εχουν αποτελεσμα αν και πολυ αμφιβαλλω.

Η επομενη λυση ειναι ενα απολυμαντικο γενικης χρησης σε βαζακια που η μυρωδια του και μονο ενοχλει τις γατες αλλα με χημικα εστω και σκευασμενα δεν θελω να μπλεξω.