app για Εκτύπωση από το iPhone

17 June 2006
25,419
Αθήνα
Παιδιά μιάς και αγόρασα έναν δικτυακό εκτυπωτή (Canon) λέω να εκμεταλλευτώ αυτή την δυνατότητα και να μπορώ να τυπώνω με wifi κατευθείαν από το iPhone.

Γνωρίζω ότι υπάρχουν διάφορες εφαρμογές , δοκίμασα μερικές αλλά δεν μπόρεσαν να συνδεθούν με τον συγκεκριμένο εκτυπωτή.
Εχει βγάλει η Canon δική της εφαρμογή για iPhone http://itunes.apple.com/us/app/canon-easy-photoprint-for/id331269951?mt=8
αλλά το μεγαλοφυές appstore δεν μ' αφήνει να την κατεβάσω γιατί λέει είναι για το US store. :rifle:

Χρησιμοποιεί κανένας σας καμιά εφαρμογή καλή για printing για Canon;

Δεν μ' ενδιαφέρει να τυπώνω κατευθείαν με wifi στον εκτυπωτή. Ο εκτυπωτής είναι συνδεδεμένος καλωδιακά στο router και έχει πάρει κανονικά IP. εφόσον είμαι στο δίκτυο με wifi δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην τον "βλέπει".

εκτός αν όλα αυτά τα προγράμματα για το iphone απαιτούν κατυεθείαν σύνδεση με wifi με τους εκτυπωτές και όχι μέσω δικτύου (δεν νομίζω).

Παντως, με wifi, εγω χρησιμοποιω το ePrint σε εναν HP που εχω χωρις προβλημα.. Δοκιμασε το.

αλλά το μεγαλοφυές appstore δεν μ' αφήνει να την κατεβάσω γιατί λέει είναι για το US store. :rifle:

ή αλλιώς η Canon μας έχει γραμμένους... (διάβασε το licence agreement, όπου by the way έχει και Ελληνικά )-bye-

Last edited:
Το κατέβασες τελικά η θες να μιλήσουμε με πμ ;

Σχόλιο από Μιχάλη Κορ.: συζήτηση για σπασμένες εφαρμογές δεν είναι καλό να γίνεται...-bye-

Last edited by a moderator:
Εφτιαξα account στο αμερικάνικο iTunes και το κατέβασα μια χαρά.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή ΔΕΝ είναι σπασμένη διότι απλά ΕΙΝΑΙ FREE.

Εχεις κι εσύ δικτυακό Canon εκτυπωτή και σου δούλεψε ΟΚ;

Δε μιλαμε για σπασμενα Μιχαλη!!!!

Δεν εχω καταλάβει ακόμα εαν μπορει να παιξει σε Shared printer σε δικτυο οπου υπαρχει και wifi. Μου φαινεται τσαμπα το κατέβασα αλλα θα το δοκιμασω οταν παω σπίτι.

Εχω την εντύπωση ότι και καλά πρέπει να "μιλάει" κατευθείαν με τον εκτυπωτή μέσω WiFi και όχι μέσω δικτύου που υπάρχει wifi....

Δεν ξέρω...

Ποιόν Canon έχεις;

Δικτυακά εκτύπωσες απο αλλες συσκευες το δοκίμασες? Μηπως έχεις κάποιο θεμα με το router και θελει κάποια ρύθμιση ας πουμε.

Απάντηση: Re: app για Εκτύπωση από το iPhone

Δικτυακά εκτύπωσες απο αλλες συσκευες το δοκίμασες? Μηπως έχεις κάποιο θεμα με το router και θελει κάποια ρύθμιση ας πουμε.

Οχι καμιά ρύθμιση. Τζάμι παίζει δικτυακά από άλλα pcιά και με laptop μέσω wifi.

Με το iPhone κόλλησα.

Τασο τζαμπα ασχολεισαι με το app της canon γιατι ειναι για τα μπαζα που λενε. Αμα διαβασεις τα σχολια στο itunes απο κατω θα καταλαβεις.

ναι τα έχω διαβάσει τα σχόλια αλλά έλεγα μήπως....
Τελικά χτες σε κάποια προσπάθεια για άγνωστο λόγο τον "είδε" τον εκτυπωτή, μέσω δικτύου με wifi (το wifi του εκτυπωτή είναι κλειστό) και έδωσα μια φωτογραφία για εκτύπωση αλλά στο τέλος έβγαλε μήνυμα Cannot communicate with the printer και φυσικά δεν τύπωσε τίποτα.

Το ePrint που δοκίμασα, "βλέπει" τον canon μέσω του bonjour αλλά δεν συνδέεται μόλις κάνω connect. Μέσω ip ούτε κάν τον "βλέπει".