app για Εκτύπωση από το iPhone

Re: Απάντηση: app για Εκτύπωση από το iPhone

Εφτιαξα account στο αμερικάνικο iTunes και το κατέβασα μια χαρά.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή ΔΕΝ είναι σπασμένη διότι απλά ΕΙΝΑΙ FREE.

Εχεις κι εσύ δικτυακό Canon εκτυπωτή και σου δούλεψε ΟΚ;

Να ρωτησω κατι,πως εφτιαξες account στο αμερικανικο store,αφου εγω που προσπαθησα να φτιαξω,μου ζηταει στοιχεια billing address,και φυσικα δεν εχω τετοια,ακομα και αν βαλεις αντι για καρτα το paypal,οταν σε παει στο paypal και επιβεβαιωση πεταει σφαλμα.
Πως τα καταφερες εσυ γιατι θα ηθελα να κατεβασω μια εφαρμογη η οποια δεν υπαρχει στο Greek apple store.

ευχαριστω Μπαμπης.

βαλε μονο ενα οποιοδηποτε post code που να αντιστοιχεί όμως σε σωστό state - town. Εγω έτσι έκανα

βαλε μονο ενα οποιοδηποτε post code που να αντιστοιχεί όμως σε σωστό state - town. Εγω έτσι έκανα

Διευθυνση στην Αμερικη εχω σωστη να βαλω (απο συγγενη) το θεμα ειναι μετα που σου ζηταει καρτα π.χ visa,or paypal α στοιχεια μου (σαν billing address) ειτε της καρτας ειτε του paypal (που εχω φυσικα και εκει) ειναι για Ελλαδα και ετσι δεν γινετε να τελειωσει η διαδικασια του register το αμερικανικο store.Πρεπει η καρτα που βαζεις να εχει σαν διευθυνση αμερικη και τετοια δεν εχω φυσικα.τελως παντων ευχαριστω για την προσπαθεια.

Τέρμα δεξιά υπάρχει και η επιλογή None που δεν χρειάζεται κάρτα. Για να σου εμφανίσει όμως αυτή την επιλογή πρέπει να έχεις επιλέξει ένα Free app π.χ. google earth ;)

Ετσι ακριβώς

Για να μην μπερδευτεί ο φίλος τονίζω οτι πρωτα χτυπάμε ενα free app και μετα φτιάχνουμε το account

Τέρμα δεξιά υπάρχει και η επιλογή None που δεν χρειάζεται κάρτα. Για να σου εμφανίσει όμως αυτή την επιλογή πρέπει να έχεις επιλέξει ένα Free app π.χ. google earth ;)

Η εφαρμογη που θελω δεν ειναι free οποτε δεν γινεται,θα πρεπει να περιμενω αν και ποτε την βαλουν στο greek store.
Την εχω βρει βεβαια και την εχω κατεβασει στο pc,αλλα οταν παω να τη εγκαταστησω μεσω itunes, πριν τελειωσει η εγκατασταση πεταει μηνυμα με κωδικο λαθους.Jailbreak δεν γινεται προς το παρον γιατι εχω την τελευταια βερσιον 4,1,αλλα και να μπορουσε να γινει δεν θελω να το κανω.
Εκτος και αν υπαρχει αλλο προγραμμα μεσω windows εκτος itunes με το οποιο να μπορεις να βαλεις μια εφαρμογη στο iphone,αλλα δεν εχω βρει κατι τετοιο.
Ευχαριστω παντως για την απαντηση.

Payed εφαρμογή χρειάζεται οπωσδήποτε credit card ή paypal με διεύθυνση ΗΠΑ.

Ενταξει μολις εφτιαξα τον λογαριασμο στο us store,αλλα ειναι κουταμαρα τελικα να μην μπορεις να αγορασεις κατι απο εκει μεσω paypal γιατι δεν εχεις διευθυνση εκει,ενω εγω που εχω συγγενη εκει πολες φορες εχω αγορασει πραγματα απο ebay και επειδη δεν τα στελνουνε ελλαδα,τα στελνω στο συγγενη μου στο N.J,και μου τα στελνει αυτος με ταχυδρομειο.
Εκει το paypal σε αφηνει να δηλωσεις διευθυνση αμερικης ενω η καρτα σου ειναι απο εδω και το billing address ειναι εδω,το shipping μπορεις να το αλλαξεις.
Θα επρεπε να γινεται και στο itunes store το ιδιο οταν δηλωνεις αγορα μεσω paypal.τελως παντων κατεβαζουμε μονο τα ελευθερα και βλεπουμε.