Μια χαρά είναι η οθόνη, ειδικά στα λεφτά που βγαίνει. Δεν υπάρχει μοντέρνο iPad με χάλια οθόνη, ασε που είναι όλες εξαιρετικά καλιμπραρισμενες.
Έλα τώρα μην τα ισοπεδώνουμε, βλέπεις το κενό από κάτω στην οθόνη και θυμίζει κινεζικό tablet πριν 10 χρόνια, ούτε υψηλή φωτεινότητα έχει, ούτε αντανακλαστική επιφάνεια, ούτε το True Tone...σε αυτά τα λεφτά έπρεπε και όφειλε να έχει κάτι καλύτερο. Μέχρι και τα πιτσιρίκια μου το βλέπουν και με ρωτάνε αν έχει χαλάσει....Και πάλι βασική έκδοση με 32gb που δεν πας πουθενά....λατρεύουμε τα ipads αλλά στο απλό μας τα χάλασε, περίμενα περισσότερα τόσο στην οθόνη όσο και στον αποθηκευτικό χώρο....για τα παιδιά που το έχω είναι οκ αλλά δεν θα το είχα με τίποτα για δικό μου tablet με τέτοια οθόνη. Ο καθένας φυσικά έχει αλλά Στάνταρντ....γνώμες είναι αυτές.
βασικά εσύ τα ισοπεδώνεις με ατάκες τύπου «χάλια οθόνη». Δεν είναι καθόλου χάλια οθόνη, το αντίθετο, ειδικά στα λεφτά του. Και αυτά στα γράφει κάποιος που έχει «κόλλημα» με την πιστότητα στην απεικόνιση.
Ποιος μίλησε για πιστότητα; Ήμουν ξεκάθαρος, το κενό κάτω από την οθόνη την κάνει να θυμίζει οθόνη δεκαετίας και ενοχλεί, αν δεν θες να το καταλάβεις δεν μπορώ να κάνω κάτι. Στο είπα και πριν μέχρι και η 8χρονη κόρη μου καταλαβαίνει άμεσα την διαφορά στην οθόνη ανάμεσα στο απλό και το air 3 που έχω και με ρωτάει αν έχει χαλάσει η οθόνη.....μην μιλήσω για αντανακλάσεις κλπ. Ειδικά έξω που δεν βλέπεις και πολλά με αυτή την οθόνη.
Υ.Γ. Φαντάζομαι ούτε με τα 32gb της βασικής έκδοσης θα έχεις θέμα είναι μια χαρά και αυτά για τα λεφτά του;;;
Μίλησες για την οθόνη και την χαρακτήρισες «χάλια». Αυτό είναι παντελώς ανακριβές από όπου και να το πιάσεις. Προφανώς δεν θα έχει αντίστοιχο πάνελ σαν του Pro η ακόμα και του air, αλλά κοστίζει μόνο 329 usd και αυτό δικαιολογεί κάποιες εκπτώσεις σε κάποιους τομείς.
Πάμε παρακάτω.
Κατα τα αλλά, συμμπαθες το μπλεδακι στο ρολόι.
αυτο βρηκες να ρωτησεις ?
Το μονο θεμα που δεν εχει το ipad ειναι η μπαταρια....![]()
λαθος σχολιο (δικο μου).
YG... τωρα ειδα το σχολιο σου , αφορουσε το ρολοι ... τιποτα για εκει , καθε μερα φορτιση θελει.
Κάθε μέρα όταν το πάρεις. Μετά από ένα-ενάμιση χρόνο δε μου βγάζει ούτε τη μέρα όμως, σβήνει στο 12ωρο. Το 4αρι το μικρό.
Το μεγάλο 4ρι μου πάντως βγάζει άνετα 1 με 1,5 μέρα ακόμα και 2 χρόνια μετά.
Κι εγώ σκέφτομαι να πάω πάλι σε μεγάλο λόγω μπαταρίας.
Εν τω μεταξύ, το τιτανιακι είναι και ωραίο, αλλά τόσα λεφτά για ρολόι που σε ένα χρόνο θα είναι ήδη «παλιο» δεν αξίζουν...
![]()
Κι εγώ σκέφτομαι να πάω πάλι σε μεγάλο λόγω μπαταρίας.
Εν τω μεταξύ, το τιτανιακι είναι και ωραίο, αλλά τόσα λεφτά για ρολόι που σε ένα χρόνο θα είναι ήδη «παλιο» δεν αξίζουν...
![]()
Κάθε μέρα όταν το πάρεις. Μετά από ένα-ενάμιση χρόνο δε μου βγάζει ούτε τη μέρα όμως, σβήνει στο 12ωρο. Το 4αρι το μικρό.
Κοιτα, από εσένα εξαρτάται πόσο θα το κρατήσεις για να κανείς απόσβεση. Έτσι και αλλιώς από ταχύτητα είναι σφαίρα όποτε και 10 χρόνια να το κρατήσεις δεν θα επηρεαστεί η λειτουργία του.
Εγώ φαντάσου κράτησα το πρώτο αργό Apple Watch 4 χρόνια...
Καλά και το iPhone από ταχύτητα σφαίρα είναι για 5-6 χρόνια, αλλά κάθε χρόνο λυσσάμε για το καινούριο. :BDGBGDB55: Αυτό εννοώ, ότι δεν είναι σαν πχ ένα Tag Heuer κλπ, που ναι, βγαίνει κάθε χρόνο το επόμενο, αλλά δε σε απασχολεί τόσο, αφού κρατάει για 30 χρόνια άμα λάχει, και γίνεται και κλασσικό.
First world problems...
Απλά συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, το Apple Watch είναι απλά ένα κομψό και ποιοτικό γκατζετάκι, μέχρι εκει, το Tag Heuer είναι ρολογάρα, και ρολόι για μια ζωή που θα το δώσεις και κληρονομιά στα παιδιά σου και θα σε θυμούνται!!!:award:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.