Apple event 15/09/2020 "Time Flies"

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Apple event 15/09/2020 "Time Flies"

Μια χαρά είναι η οθόνη, ειδικά στα λεφτά που βγαίνει. Δεν υπάρχει μοντέρνο iPad με χάλια οθόνη, ασε που είναι όλες εξαιρετικά καλιμπραρισμενες.

Έλα τώρα μην τα ισοπεδώνουμε, βλέπεις το κενό από κάτω στην οθόνη και θυμίζει κινεζικό tablet πριν 10 χρόνια, ούτε υψηλή φωτεινότητα έχει, ούτε αντανακλαστική επιφάνεια, ούτε το True Tone...σε αυτά τα λεφτά έπρεπε και όφειλε να έχει κάτι καλύτερο. Μέχρι και τα πιτσιρίκια μου το βλέπουν και με ρωτάνε αν έχει χαλάσει....Και πάλι βασική έκδοση με 32gb που δεν πας πουθενά....λατρεύουμε τα ipads αλλά στο απλό μας τα χάλασε, περίμενα περισσότερα τόσο στην οθόνη όσο και στον αποθηκευτικό χώρο....για τα παιδιά που το έχω είναι οκ αλλά δεν θα το είχα με τίποτα για δικό μου tablet με τέτοια οθόνη. Ο καθένας φυσικά έχει αλλά Στάνταρντ....γνώμες είναι αυτές.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Apple event 15/09/2020 "Time Flies"

Έλα τώρα μην τα ισοπεδώνουμε, βλέπεις το κενό από κάτω στην οθόνη και θυμίζει κινεζικό tablet πριν 10 χρόνια, ούτε υψηλή φωτεινότητα έχει, ούτε αντανακλαστική επιφάνεια, ούτε το True Tone...σε αυτά τα λεφτά έπρεπε και όφειλε να έχει κάτι καλύτερο. Μέχρι και τα πιτσιρίκια μου το βλέπουν και με ρωτάνε αν έχει χαλάσει....Και πάλι βασική έκδοση με 32gb που δεν πας πουθενά....λατρεύουμε τα ipads αλλά στο απλό μας τα χάλασε, περίμενα περισσότερα τόσο στην οθόνη όσο και στον αποθηκευτικό χώρο....για τα παιδιά που το έχω είναι οκ αλλά δεν θα το είχα με τίποτα για δικό μου tablet με τέτοια οθόνη. Ο καθένας φυσικά έχει αλλά Στάνταρντ....γνώμες είναι αυτές.

βασικά εσύ τα ισοπεδώνεις με ατάκες τύπου «χάλια οθόνη». Δεν είναι καθόλου χάλια οθόνη, το αντίθετο, ειδικά στα λεφτά του. Και αυτά στα γράφει κάποιος που έχει «κόλλημα» με την πιστότητα στην απεικόνιση.

Και εκει που κοιτουσα για νεο Ipad . Το Air 2019 ηταν μια απο τα ιδια αλλα αναγκαστικη επιλογη λογο τιμης γιατι το pro οπως το ηθελα πηγαινε 1300. Και σκαει το νεο Air . Ευχαριστω Apple.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Apple event 15/09/2020 "Time Flies"

βασικά εσύ τα ισοπεδώνεις με ατάκες τύπου «χάλια οθόνη». Δεν είναι καθόλου χάλια οθόνη, το αντίθετο, ειδικά στα λεφτά του. Και αυτά στα γράφει κάποιος που έχει «κόλλημα» με την πιστότητα στην απεικόνιση.

Ποιος μίλησε για πιστότητα; Ήμουν ξεκάθαρος, το κενό κάτω από την οθόνη την κάνει να θυμίζει οθόνη δεκαετίας και ενοχλεί, αν δεν θες να το καταλάβεις δεν μπορώ να κάνω κάτι. Στο είπα και πριν μέχρι και η 8χρονη κόρη μου καταλαβαίνει άμεσα την διαφορά στην οθόνη ανάμεσα στο απλό και το air 3 που έχω και με ρωτάει αν έχει χαλάσει η οθόνη.....μην μιλήσω για αντανακλάσεις κλπ. Ειδικά έξω που δεν βλέπεις και πολλά με αυτή την οθόνη.

Υ.Γ. Φαντάζομαι ούτε με τα 32gb της βασικής έκδοσης θα έχεις θέμα είναι μια χαρά και αυτά για τα λεφτά του;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Apple event 15/09/2020 "Time

Ποιος μίλησε για πιστότητα; Ήμουν ξεκάθαρος, το κενό κάτω από την οθόνη την κάνει να θυμίζει οθόνη δεκαετίας και ενοχλεί, αν δεν θες να το καταλάβεις δεν μπορώ να κάνω κάτι. Στο είπα και πριν μέχρι και η 8χρονη κόρη μου καταλαβαίνει άμεσα την διαφορά στην οθόνη ανάμεσα στο απλό και το air 3 που έχω και με ρωτάει αν έχει χαλάσει η οθόνη.....μην μιλήσω για αντανακλάσεις κλπ. Ειδικά έξω που δεν βλέπεις και πολλά με αυτή την οθόνη.

Υ.Γ. Φαντάζομαι ούτε με τα 32gb της βασικής έκδοσης θα έχεις θέμα είναι μια χαρά και αυτά για τα λεφτά του;;;

Μίλησες για την οθόνη και την χαρακτήρισες «χάλια». Αυτό είναι παντελώς ανακριβές από όπου και να το πιάσεις. Προφανώς δεν θα έχει αντίστοιχο πάνελ σαν του Pro η ακόμα και του air, αλλά κοστίζει μόνο 329 usd και αυτό δικαιολογεί κάποιες εκπτώσεις σε κάποιους τομείς.
Πάμε παρακάτω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Apple event 15/09/2020 "T

Μίλησες για την οθόνη και την χαρακτήρισες «χάλια». Αυτό είναι παντελώς ανακριβές από όπου και να το πιάσεις. Προφανώς δεν θα έχει αντίστοιχο πάνελ σαν του Pro η ακόμα και του air, αλλά κοστίζει μόνο 329 usd και αυτό δικαιολογεί κάποιες εκπτώσεις σε κάποιους τομείς.
Πάμε παρακάτω.

Μόνο που το κενό κάτω από την οθόνη τεχνολογίας 10ετιας και τα 32gb δεν είναι εκπτώσεις είναι εκπτωσαρα επιπέδου Black Friday. Πάμε παρακάτω.

Κατα τα αλλά, συμμπαθες το μπλεδακι στο ρολόι.

Όντως. Επειδή δεν είδα καθόλου το πανηγύρι χθες, είπανε τίποτα για βελτίωση στην μπαταρία; Έστω κάτι σαν το κλασσικό "n times longer than Apple Watch 1"? :flipout:

Apple event 15/09/2020 "Time Flies"

λαθος σχολιο (δικο μου).

YG... τωρα ειδα το σχολιο σου , αφορουσε το ρολοι ... τιποτα για εκει , καθε μερα φορτιση θελει.

Κάθε μέρα όταν το πάρεις. Μετά από ένα-ενάμιση χρόνο δε μου βγάζει ούτε τη μέρα όμως, σβήνει στο 12ωρο. Το 4αρι το μικρό.

οκ... εγω διαβασα λαθος το σχολιο, που αφορουσε το ρολοι.

Μην περιμενεις τιποτα καλυτερο εκει.

ΥΓ... σιγα μη κραταμε τοσο ενα gadjet! Κλεφτες θα γινουνε εκει στην Apple ? :p

Απάντηση: Apple event 15/09/2020 "Time Flies"

Κάθε μέρα όταν το πάρεις. Μετά από ένα-ενάμιση χρόνο δε μου βγάζει ούτε τη μέρα όμως, σβήνει στο 12ωρο. Το 4αρι το μικρό.

Το μεγάλο 4ρι μου πάντως βγάζει άνετα 1 με 1,5 μέρα ακόμα και 2 χρόνια μετά.

Re: Απάντηση: Apple event 15/09/2020 "Time Flies"

Το μεγάλο 4ρι μου πάντως βγάζει άνετα 1 με 1,5 μέρα ακόμα και 2 χρόνια μετά.

Κι εγώ σκέφτομαι να πάω πάλι σε μεγάλο λόγω μπαταρίας.

Εν τω μεταξύ, το τιτανιακι είναι και ωραίο, αλλά τόσα λεφτά για ρολόι που σε ένα χρόνο θα είναι ήδη «παλιο» δεν αξίζουν...

763089aaa4a770d5cf291caa5c9e2a97.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple event 15/09/2020 "Time Flies"

Εν τω μεταξύ, το τιτανιακι είναι και ωραίο, αλλά τόσα λεφτά για ρολόι που σε ένα χρόνο θα είναι ήδη «παλιο» δεν αξίζουν...

Κοιτα, από εσένα εξαρτάται πόσο θα το κρατήσεις για να κανείς απόσβεση. Έτσι και αλλιώς από ταχύτητα είναι σφαίρα όποτε και 10 χρόνια να το κρατήσεις δεν θα επηρεαστεί η λειτουργία του.
Εγώ φαντάσου κράτησα το πρώτο αργό Apple Watch 4 χρόνια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple event 15/09/2020 "Time Flies"

Κοιτα, από εσένα εξαρτάται πόσο θα το κρατήσεις για να κανείς απόσβεση. Έτσι και αλλιώς από ταχύτητα είναι σφαίρα όποτε και 10 χρόνια να το κρατήσεις δεν θα επηρεαστεί η λειτουργία του.

Re: Apple event 15/09/2020 "Time Flies"

Αυτό είναι το πρόβλημα με όλα αυτά τα ρολόγια, η μπαταρία, που ουσιαστικά τα αχρηστεύει για μένα τουλάχιστον. Φορτίζουμε που φορτίζουμε το κινητό κάθε μέρα να φορτίζουμε και το ρολόι? Για αυτό για μένα εδώ και χρόνια βρήκα την υγειά μου με τα Garmin, τώρα έχω το Garmin 5X saphire και η μπαταρία βγάζει άνετα 15 μέρες χρήσης, προφανώς δεν κάνει όσα κάνει το Apple Watch άλλα με καλύπτει απόλυτα για τις ανάγκες μου και με το παραπάνω. Καλές οι ευκολίες κλπ. άλλα θα ασχοληθώ με τα Apple Watch κλπ. όταν και εφόσον βάλουν μπαταρίες που να βγάζουν άνετα 4-5 μέρες minimum.

Y.Γ. Έχω στην δουλειά μπόλικους συναδέλφους που βγάζουν τα ρολόγια και τα βάζουν στον φορτιστή την ώρα του γραφείου για να αντέξει η μπαταρία επειδή π.χ. ξέχασαν να το φορτίσουν το βράδυ ή δεν τους έβγαλε την μέρα, τραγικό για μένα και ακυρώνει κάθε λογική του να έχεις smartwatch. Προτιμώ χίλιες φορές να έχω ένα φτηνό band που τουλάχιστον εκει αντέχει μέρες η μπαταρία. Βέβαια γούστα και ανάγκες είναι αυτά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple event 15/09/2020 "Time Flies"

Καλά και το iPhone από ταχύτητα σφαίρα είναι για 5-6 χρόνια, αλλά κάθε χρόνο λυσσάμε για το καινούριο. :BDGBGDB55: Αυτό εννοώ, ότι δεν είναι σαν πχ ένα Tag Heuer κλπ, που ναι, βγαίνει κάθε χρόνο το επόμενο, αλλά δε σε απασχολεί τόσο, αφού κρατάει για 30 χρόνια άμα λάχει, και γίνεται και κλασσικό.

First world problems...

Καλά και το iPhone από ταχύτητα σφαίρα είναι για 5-6 χρόνια, αλλά κάθε χρόνο λυσσάμε για το καινούριο. :BDGBGDB55: Αυτό εννοώ, ότι δεν είναι σαν πχ ένα Tag Heuer κλπ, που ναι, βγαίνει κάθε χρόνο το επόμενο, αλλά δε σε απασχολεί τόσο, αφού κρατάει για 30 χρόνια άμα λάχει, και γίνεται και κλασσικό.

First world problems...

Απλά συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, το Apple Watch είναι απλά ένα κομψό και ποιοτικό γκατζετάκι, μέχρι εκει, το Tag Heuer είναι ρολογάρα, και ρολόι για μια ζωή που θα το δώσεις και κληρονομιά στα παιδιά σου και θα σε θυμούνται!!!:award:

Υ.Γ. Λυσάμε για τα καινούρια Iphones γιατί βγαίνουν και νέα πράγματα, τεχνολογίες, δεν είναι μόνο η ταχύτητα, π.χ. έχω στο σπίτι ένα παλιό iphone 7, ναι πάει γρήγορα άλλα σαν συσκευή θυμίζει κινητά 5-6ετίας με τρανταχτές ελλείψεις, μόνο την οθόνη να δεις ή την μετριότατη στην καλύτερη κάμερα δεν θες κάτι άλλο, φυσικά δεν μιλάμε καν για μπαταρία που είναι τραγική. Δεν μπορεί να σταθεί πλέον σαν ολοκληρωμένη συσκευή. Από εκει και πέρα για 1-2 γενιές πίσω δεν χρειάζεται κάποιος να αλλάζει συσκευές συνεχώς, π.χ. ένα Iphone XS μια χαρά στέκεται και σήμερα ανεξάρτητα του τι θα έχουν τα Iphone 12.

Απλά συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, το Apple Watch είναι απλά ένα κομψό και ποιοτικό γκατζετάκι, μέχρι εκει, το Tag Heuer είναι ρολογάρα, και ρολόι για μια ζωή που θα το δώσεις και κληρονομιά στα παιδιά σου και θα σε θυμούνται!!!:award:

Ε αυτό ακριβώς, όταν λοιπόν φτάνεις στο 1000ρικο, μάλλον θες το δεύτερο. Γι'αυτό και με βλέπω πάλι να μένω στο φτηνιάρικο, ο,τι παίρνεις με τη βασική τιμή (που καθόλου φθηνή δεν είναι, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα).