Maestro Moderator Staff member 29 November 2006 26,912 Επιστημονικός μετανάστης στην Omaha, NE 9 September 2025 #201 Εντάξει, το Air είναι ειδική περίπτωση για ειδικό κοινό, θα πουλήσει σαν τρελό πάντως. Reactions: dimitris777 and takisot
B bujinkan AVClub Addicted Member 24 March 2009 2,798 9 September 2025 #202 1 περτικαλι και μαλιστα θα το εχω ανευ θηκης...τωρα ποσο θα αντεξει στα κουλα μου χερια ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο
1 περτικαλι και μαλιστα θα το εχω ανευ θηκης...τωρα ποσο θα αντεξει στα κουλα μου χερια ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο
L Looter AVClub Addicted Member 20 July 2008 1,836 9 September 2025 #203 Maestro said: Εντάξει, το Air είναι ειδική περίπτωση για ειδικό κοινό, θα πουλήσει σαν τρελό πάντως. Click to expand... Από τη στιγμή που καταργήθηκε το Plus δεν υπάρχει άλλη επιλογή , οπότε δε μιλάμε για ειδική περίπτωση αλλά για τη ΜΟΝΗ λύση.
Maestro said: Εντάξει, το Air είναι ειδική περίπτωση για ειδικό κοινό, θα πουλήσει σαν τρελό πάντως. Click to expand... Από τη στιγμή που καταργήθηκε το Plus δεν υπάρχει άλλη επιλογή , οπότε δε μιλάμε για ειδική περίπτωση αλλά για τη ΜΟΝΗ λύση.
Maestro Moderator Staff member 29 November 2006 26,912 Επιστημονικός μετανάστης στην Omaha, NE 9 September 2025 #204 Τελικά κατάλαβα καλά ότι φυσική SIM γιόκ για όλους; Ή μόνο για το Air;
chocbhed AVClub Enthusiast 26 August 2007 742 9 September 2025 #205 Hypertension alerts are coming to these existing Apple Watch models - 9to5Mac Apple Watch Series 11 and Ultra 3 come with a new hypertension notifications feature, but it turns out some older models gain support too. 9to5mac.com Reactions: dimitris777
Hypertension alerts are coming to these existing Apple Watch models - 9to5Mac Apple Watch Series 11 and Ultra 3 come with a new hypertension notifications feature, but it turns out some older models gain support too. 9to5mac.com
Pleo AVClub Fanatic 14 March 2008 23,082 Αθήνα 9 September 2025 #206 Maestro said: Εντάξει, το Air είναι ειδική περίπτωση για ειδικό κοινό, θα πουλήσει σαν τρελό πάντως. Click to expand... Στις γυναίκες, στάνταρ. Παρ' όλο που έχει μόνο μία κάμερα η οποία έχει μεγάλη διαφορά από το συνολικό πάχος και μάλλον θα είναι και ενοχλητική η αίσθηση αν το έχεις στην τσέπη. Δείξ'τα και τα τρία σε γυναίκα και θα πει το Air θέλω.
Maestro said: Εντάξει, το Air είναι ειδική περίπτωση για ειδικό κοινό, θα πουλήσει σαν τρελό πάντως. Click to expand... Στις γυναίκες, στάνταρ. Παρ' όλο που έχει μόνο μία κάμερα η οποία έχει μεγάλη διαφορά από το συνολικό πάχος και μάλλον θα είναι και ενοχλητική η αίσθηση αν το έχεις στην τσέπη. Δείξ'τα και τα τρία σε γυναίκα και θα πει το Air θέλω.
airb Super Moderator Staff member 25 May 2008 16,157 Λιβαδειά 10 September 2025 #207 iPhone 17 Pro | 17 Pro Max iPhone 17 Air iPhone 17 Watch Ultra 3 Watch Series 11 Watch SE 3 AirPods Pro 3 MagSafe Charger (Qi 2.2 / 25W) iPhone Air MagSafe Battery To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies Catch up quick | Apple September event highlights Apple Last edited: 10 September 2025 Reactions: dimitris777
iPhone 17 Pro | 17 Pro Max iPhone 17 Air iPhone 17 Watch Ultra 3 Watch Series 11 Watch SE 3 AirPods Pro 3 MagSafe Charger (Qi 2.2 / 25W) iPhone Air MagSafe Battery To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies Catch up quick | Apple September event highlights Apple