Apple Event - 9 Σεπ. (iPhone 18)

Πολύ ωραίο το Duo, super polished με ωραίο interface αλλά η τιμή του είναι απαγορευτική (συν του ότι δεν έχει το camera system του 18pro).
Ακριβώς αυτό, αν είχε τις κάμερες του 18pro λες άντε τα δίνω. Αλλά με αυτές κάμερες όσο ωραία συσκευή και να είναι όχι από εμένα.

Επίσης, ελπίζω να μην έκαναν καμιά ζαβολιά και να βλέπαμε πραγματικό τηλέφωνο στα βίντεο. Γιατί σε όλη την παρουσίαση δεν έβλεπες ούτε ίχνος crease, αλλά στην αφήγηση έλεγε minimal crease.

Τέλος, πολύ awkward σχήμα όταν είναι κλειστό.

Επίσης, ελπίζω να μην έκαναν καμιά ζαβολιά και να βλέπαμε πραγματικό τηλέφωνο στα βίντεο. Γιατί σε όλη την παρουσίαση δεν έβλεπες ούτε ίχνος crease, αλλά στην αφήγηση έλεγε minimal crease.

Τέλος, πολύ awkward σχήμα όταν είναι κλειστό.
Η τεχνολογία fold ειναι αρκετά ώριμη. Αλλιώς δεν θα έβγαζε και η apple . Στα Samsung φτάσαμε την 8η γενιά...

Το crease θα εμφανιστεί μετά από μερικά άνοιξε κλεισε όπως σε ολα τα fold .

Οι νέοι επεξεργαστές φαίνονται υπερτουμπανο και πολύ efficient. Ανυπομονώ για τη νέα variable aperture κάμερα του 18pro το οποίο προφανώς θα αγοράσω.
Επίσης το ultra 4 φαίνεται πολύ ώριμο και έχει εξαιρετικά health capabilities που δυστυχώς μετά τα 50 είναι απαραίτητα...

Τίποτα δεν είναι απαραίτητο ..μόνο άγχος φέρνει . Εγώ πέταξα το apple watch εδώ και 3 μήνες και ησύχασα ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τo Αudio intelligence μόνο στα ρολόγια θα λειτουργεί;
λόγω δήθεν του τσιπ που τα κρυπτογραφεί;
κανονικά και ολα τα iphone μπορούν να το πάρουν.

Το ωραίο με το duo στις κάμερες ότι ο άλλος βλέπει τον εαυτό του και τραβάς με τις καλές κάμερες.
Θέλω να δω το 18pm silver από κοντά πως φαίνεται, και ίσως το χτυπήσω.

10/10 φίλους που έχουν fold κινητό δεν ξαναπήγαν σε fold ή δε θα αγόραζαν ξανά.
Τυχαίο;
Η σύζυγος και η αδερφή μου είναι χρόνια με Samsung Flip και τα λατρεύουν και οι 2. Το άλλαξαν και οι 2 πέρυσι και πάλι το πιο φρέσκο flip πήραν. Για γυναίκες είναι ίσως το πιο όμορφο κινητό και χωράει και σε μικρή τσαντούλα…όσες το έχουν δοκιμάσει δεν πάνε σε άλλο κινητό μετά.

Η τεχνολογία fold ειναι αρκετά ώριμη. Αλλιώς δεν θα έβγαζε και η apple . Στα Samsung φτάσαμε την 8η γενιά...

Το crease θα εμφανιστεί μετά από μερικά άνοιξε κλεισε όπως σε ολα τα fold .

Δεν είναι ώριμη εννοώ στο περιβάλλον Apple, το πότε θα ξαναγραφτούν τόσες δεκάδες χιλιάδες apps ώστε να το εκμεταλλεύονται κλπ.

Για το crease δεν το'ξερα ότι έρχεται μετά, άλλος ένας λόγος να περιμένει κανείς...

Πραγματικά, μόλις τσέκαρα το διαβατήριο να δω (αφού είπε στην παρουσίαση ότι αυτό είναι το μέγεθος) και είναι λίγο χάλια στο χέρι. Τη χρήση με το ένα χέρι δηλαδή την ξεχνάμε δια παντός (που με το 18PM όλο και κάτι ψιλοέκανες).

Τίποτα δεν είναι απαραίτητο ..μόνο άγχος φέρνει . Εγώ πέταξα το apple watch εδώ και 3 μήνες και ησύχασα ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Διαφωνώ τελείως. Για εμένα που θέλω να παρακολουθώ διαρκώς τα metrics μου για λόγους υγείας και αθλητισμού , είναι super απαραίτητο.

Πραγματικά, μόλις τσέκαρα το διαβατήριο να δω (αφού είπε στην παρουσίαση ότι αυτό είναι το μέγεθος) και είναι λίγο χάλια στο χέρι. Τη χρήση με το ένα χέρι δηλαδή την ξεχνάμε δια παντός (που με το 18PM όλο και κάτι ψιλοέκανες).

Έχουν φέρει την control bar στα δεξιά αντί κάτω, οπότε είναι ίσως οκ για δεξιόχειρες. Για εμάς τους αριστερόχειρες βέβαια, δεν έχω ιδέα…

10/10 φίλους που έχουν fold κινητό δεν ξαναπήγαν σε fold ή δε θα αγόραζαν ξανά.
Τυχαίο;

Πάντως από αυτά που είδα στην παρουσίαση ίσως λύθηκαν αρκετά από τα παιδικά προβλήματα που ταλάνιζαν άλλα μοντέλα. Και εγώ έχω δει σε φίλο μου ξεφλουδισμένη οθόνη, τεράστιο crease κλπ και εννοείται ότι αν είναι έτσι ξαναγοράζεις ποτέ.

Διαφωνώ τελείως. Για εμένα που θέλω να παρακολουθώ διαρκώς τα metrics μου για λόγους υγείας και αθλητισμού , είναι super απαραίτητο.
βρε ναι αν σε βολευει δεν προσπαθω να σε πεισω. Λεω για μενα...κατεγραφα και εγω καθε αθλητικη δραστηριοτητα και πιο πολυ αγχος μου δημιουργουσε . και γενικα και στην καθημερινη ρουτινα. Το εβγαλα και μετα απο ενα μηνα ησυχασα κυριολεκτικα. Ουτε να κοιταω συνεχεια ουτε α γιατι ανεβασα παλμους ξαφνικα και πολλα αλλα.

Δεν είναι ώριμη εννοώ στο περιβάλλον Apple, το πότε θα ξαναγραφτούν τόσες δεκάδες χιλιάδες apps ώστε να το εκμεταλλεύονται κλπ.

Για το crease δεν το'ξερα ότι έρχεται μετά, άλλος ένας λόγος να περιμένει κανείς...
Η εσωτερική και εξωτερική οθόνη παρα την διαφορετική ανάλυση έχουν το ίδιο aspect ratio στ 1:1.4 . Οπότε αυτό που βλέπεις έξω μέσα θα μεταφερθεί άψογα.

Επίσης πάντα θυμάμαι η apple να έχει δώσει χρόνο στους developers να προσαρμοστουν πριν το λανσάρισμα των συσκευών.

Πάντως την αναλογία την θεωρώ κακή στο χέρι όπως και στο samsung fold 8 . Παλαιότερα είχαμε το blackberry passport που δεν βόλευε σε χρήση με το ένα χέρι...

Φοβερή παρουσίαση! Η apple αφήνει Κινέζους και Κορεάτες πολύ πίσω πλέον.
Το Fold φαίνετια ήδη προϊστορική μπακατέλα.
Είναι πολλά τα λεφτά βέβαια για DUO, του χρόνου θα έχουμε πιθανώς και επετειακό.