Το Action Button η μόνη ουσιαστική αναβάθμιση, στα υπόλοιπα μία από τα ίδια. Μετά απορούν κάποιοι γιατί στην Κίνα σαρώνει η Huawei και όχι μόνο. Στο βάρος και στο μέγεθος του 16 Pro Max άλλοι έχουν αναδιπλούμενα κινητά ήδη. Και επιτέλους ανακάλυψε και την ταχύτατη φόρτιση των 45w.
Της βγάζω το καπέλο τόσα χρόνια πουλάει το χαλκό για χρυσάφι.
Με μεγαλύτερη οθόνη (φέτος), εννοείται ότι πάντα είναι αναβάθμιση.
S year ήταν περυσι (που πρακτικά δεν έδωσε απολύτως τπτ).
Με μεγαλύτερη οθόνη (φέτος), εννοείται ότι πάντα είναι αναβάθμιση.
Εγω θυμαμαι τα τελευταια χρονια, ολοι να λενε οτι φτανει πλεον με το hardware, ας κοιταξουν το software. Και τωρα που ριχνουν το βαρος εκει -βεβαια αρχιζει και γινεται πολυπλοκο με ολα αυτα τα προσθετα σε καθε native εφαρμογη- παλι υπαρχουν γκρινιες.Πέρσι έβαλαν νέο σασί τιτανίου με δραματική μείωση στο βάρος, usbc κλπ
Πάντως τώρα που το σκέφτομαι, όλες οι χρονιές θα είναι πλέον S εφεξής μιας που ως προϊόν είναι υπερώριμο. Η διαφορά θα έρχεται κυρίως από το software.
Εγω θυμαμαι τα τελευταια χρονια, ολοι να λενε οτι φτανει πλεον με το hardware, ας κοιταξουν το software. Και τωρα που ριχνουν το βαρος εκει -βεβαια αρχιζει και γινεται πολυπλοκο με ολα αυτα τα προσθετα σε καθε native εφαρμογη- παλι υπαρχουν γκρινιες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.