speedman_27
Supreme Member
Εκεί έχεις δίκαιο. Νομίζω όλα είναι ανάλογα τι χρήση κάνεις.Δεν αναφερόμουν στις επιδόσεις αλλά στην επαφή με την πλατφόρμα. Άλλωστε οι επιδόσεις των επεξεργαστών μετρούνται με cross platform benchmarks.
Εκεί έχεις δίκαιο. Νομίζω όλα είναι ανάλογα τι χρήση κάνεις.Δεν αναφερόμουν στις επιδόσεις αλλά στην επαφή με την πλατφόρμα. Άλλωστε οι επιδόσεις των επεξεργαστών μετρούνται με cross platform benchmarks.
πολυ απο οτι φαινεται!Λίγο ελεύθερο χρόνο
Καλημέρα και καλό μήνα!
Προκαταβολικά για αύριο
Ελπίζω να μην παρεξηγήσες.πολυ απο οτι φαινεται!
Καλη εβδομαδα
Μπαααα.Υπάρχουν προβλήματα στο macbook air m1 ?
Παρατηρώ πολλές αγγελίες πώλησης τους ,όταν τα περισσότερα απ αυτά δεν έχουν κλείσει ούτε 6μηνο λειτουργίας .
Σε αντίθεση τα macbbok pro M1 ,δεν έχουν τέτοια εικόνα .
Πάντως μου κάνει εντύπωση ,το ότι υπάρχουν αρκετά για πώληση .Το δεύτερο το βλέπω λογικό ,αλλά να το κρατάς 2 έως 5 μήνες και να το πουλάς ,δεν κολλάει στη δεύτερη περίπτωση ,αλλά μάλλον στη πρώτη .Μπαααα.
Μάλλον επιπόλαιες αγορές ή "φτηνές" αγορές που αποφέρουν κέρδος.
Μακάρι να δούμε κάτι αντίστοιχο και για την επαγγελματική σειρά επεξεργαστών της που θα ανακοινώσει στο άμεσο μέλλον αλλά να είναι και σε λογικές τιμές. Βέβαια λογική τιμή και apple στην ίδια πρόταση δεν πάνε. Αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, λέει μια ανόητη παροιμία.
Αν παρατηρήσες δεν γράφω χαμηλές τιμές αλλά λογικές. Δεν περιμένω χαμηλή τιμή σε καμία περίπτωση.Δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να δεις χαμηλές τιμές ειδικά σε επαγγελματική σειρά από την Apple και μεταξύ μας καλά κάνει πλέον με τέτοιο επεξεργαστή που έφτιαξε.....θα περιμένουμε....από εβδομάδα θα έχω ένα Mac Mini με τον Μ1 και θα δω από πρώτο χέρι τι μπορεί να κάνει...
Δίκιο έχεις, άλλα για την Apple και λογική τιμή είναι σχετικό, εδώ μέχρι πρόσφατα πουλούσε τα σάπια imac με i3 τρεις γενιές πίσω και ζητούσε χιλιάρικο+ οπότε καταλαβαίνεις....Αν παρατηρήσες δεν γράφω χαμηλές τιμές αλλά λογικές. Δεν περιμένω χαμηλή τιμή σε καμία περίπτωση.
Σκοπεύεις να κινηθείς για την απόκτηση του 14 η 16 αριΑφού τιμολόγησε λογικά τους Μ1 , αντίστοιχα θα τιμολογήσει και τους επόμενους.
Υπολογίζω για 1800$ περίπου το βασικό 14αρι και 2500 το 16αρι.
Για αυτά που θα προσφέρουν θα είναι λογικές τιμές.
Εκτός απροόπτου βέβαια….
Για σένα είναι αυτόΑφού τιμολόγησε λογικά τους Μ1 , αντίστοιχα θα τιμολογήσει και τους επόμενους.
Υπολογίζω για 1800$ περίπου το βασικό 14αρι και 2500 το 16αρι.
Για αυτά που θα προσφέρουν θα είναι λογικές τιμές.
Εκτός απροόπτου βέβαια….
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.