APPLE MAC OS X TIGER - ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ!!!

Ελα μπερδευτικα:slapface: Τελοσπαντων καταλαβατε τι ηθελα να πω.:antlers:

Ας κανει 1 edit το post o Μιχαλης να μην μπερδευομαστε

Re: Απάντηση: APPLE MAC OS X TIGER - ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ!!!

Silent νομίζω ήρθε η ώρα να πάρεις mac να μπεις καλύτερα στο κλίμα..

Ναι πρεπει. Ασε και αμα παρω Mac βλεπω να πεφτει πολυ γελιο εδω μεσα. Θα σας χαζεψω με τις βλακειες που θα ρωταω.

10.4.10 λοιπόν. Ελπίζω σε λίγο καιρό να μην χρειάζεται να κάνουμε software update όπως ενημερώνουμε τα antivirus στα win. Αν θυμάμαι καλά το 10.4.9 πρέπει να είναι πολύ πρόσφατο. (μήνας ίσως?)
Ίσως και να είχαμε καλομάθει βέβαια ή ίσως ακόμα να χρειάζεται να ξεπεραστούν οι «παιδικές» ασθένειες της ανάπτυξης στην καινούρια (σχετικά πλέον) πλατφόρμα των Intel based συστημάτων.
Για να δούμε τι θα δούμε…

Last edited:
Παίδες, τις αναβαθμίσεις έχουμε ειδικό sticky θέμα στην υποκατηγορία για να τις ανακοινώνουμε. Το έχει κάνει ήδη ο συνδιαχειριστής μου ο Νίκος. Αν θέλετε να συζητήσουμε μια αναβάθμιση τότε αλλάζει το πράμα αλλά και το θέμα πρέπει να ανοιχτεί αναλόγως. Μην ανοίγουμε θέματα χωρίς λόγο γιατί θα μπερδέψουμε τους χρήστες.

@τ Θάνος:

Θάνο αυτές οι αναβαθμίζεις από την Apple δεν κάνουν ιδιαίτερο κακό. Μάλλον καθιστούν την έκδοση του λειτουργικού πιο σταθερή. Μην περιμένουμε πως ένα λειτουργικό με το που βγαίνει θα είναι πλήρως bug free μέχρι την επόμενη έκδοσή του. Χρειάζονται οι αναβαθμίσεις αφού στην πορεία με την χρήση εκατομμυρίων χρηστών πιά προκύπτουν θέματα. Εν ολίγοις, δεν πρόκειται να γλιτώσουμε από τα updates.

Sorry αλλα δεν καταλαβα οτι προκειται περι αναβαθμησης. Νομιζα οτι ειναι καινουργιο λειτουργικο.

Μιχάλη, συμφωνώ 100% μαζί σου και δεν λέω ότι οι αναβαθμίσεις του λειτουργικού είναι κάτι κακό. Τουναντίον, όπως λες είναι κάτι απόλυτα θεμιτό και ευπρόσδεκτο. (Αν εξαιρέσεις βέβαια το γεγονός ότι πρέπει να κατεβάζεις 165MB για ακόμα μια φορά)
Είναι κάτι όμως σε αυτές τις τελευταίες – συχνές- αναβαθμίσεις που δείχνει μια σχετική προχειρότητα από την μεριά της Apple, θέλεις το σύντομο διάστημα μεταξύ των αναβαθμίσεων, θέλεις ότι βγήκε update για quick time και τις αμέσως επόμενες ημέρες καινούριο συμπληρωματικό update, θέλεις ότι πολλοί παραπονέθηκαν για προβλήματα μετά την εγκατάσταση.

Δεν ξέρω, κάτι «μυρίζει» προχειρότητα και βιασύνη και δεν ήμουν συνηθισμένος έτσι.
Ίσως είναι που είμαι και εγώ περίσργος και ψάχνω λόγο να γκρινιάζω, δεν ξέρω.

@t =silent= Σχωρεμένος!:ernaehrung004:

@t Θάνος

Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου στην διάσταση που το θέτεις. Και όχι μόνον φαίνεται μια προχειρότητα από πλευράς Apple αλλά έχουν αρχίσει και με εκνευρίζουν ιδιαίτερα τα συχνά πυκνά reboot τώρα τελευταία με την παραμικρή αναβάθμιση... μυρωδιά.... windows....:furious3:

Μπορεί μεν να κάνουμε αρκετά Reboot, κανένα όμως δεν προέρχεται από κόλλημα του λειτουργικού ή κάποιου προγράμματος...!!! :grinning-smiley-043 :BDGBDGB53:

Απάντηση:APPLE MAC OS X TIGER Νέο Update (10.4.10)

Αλλο να κάνεις 1 reboot την μέρα και άλλο 1 τον μήνα έχει διαφορά.
Και επίσης αυτό που οδηγεί να βγαίνουν νέα updates στα mac είναι η εξέλιξη και όχι τρύπες και ιοί.:2thumb22sup:
Silent κουκούλωσα και τον τίτλο..Μην μασάς.-bye-

Last edited: