Sorry αλλά z4 δεν είναι στο PC.....??
Νίκο η εικόνα δεν φαίνεται.
Καλά να πάθουν για να ΜΗΝ σηκωνουν τοσο ψηλα τον αμανε και να θεωρουν οτι ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ προιον βγαζουν θα πρεπει να ειναι ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ και τελειο......
ΝΑ καταλαβουν επιτελους και οι καταναλωτες οτι ΔΕΝ υπαρχει κοτα που να κανει "χρυσα αυγα" και οτι ΟΛΕΣ οι εταιριες εχουν και πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα....
Και επισης να καταλαβει η ΙΔΙΑ η Apple και μαλιστα σε περιοδο παγκοσμιας οικονομικης κρισης οτι ΔΕΝ πρεπει να παιζει με τα λεφτα των καταναλωτων.... Να κανει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ερευνα στα προιοντα της πρωτου τα κυκλοφορησει στην μαζικη αγορα, και να ΜΗΝ στηριζεται ΜΟΝΟ στο ονομα της και πουθενα αλλου....
ΔΕΝ εχω κατι εναντιον της εταιριας, ουτε και σνομπαρω τα πριοντα της αλλα η λογικη της και ο τροπος με τον οποιο "εχει τραβηξει τον δρομο της" στην παγκοσμια αγορά τα τελευταια 4-5 χρονια με εκνευριζουν ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ !!!
( Να μαθουν επιτελους να ειναι "κοινοι θνητοι" οπως ολοι μας, και οτι ΟΥΔΕΙΣ αναντικαταστατος ...... Εδικα οταν μιλαμε για προιοντα τεχνολογιας που εξελισσονται συνεχως !!! )
Θα ειναι καλο για ΟΛΟΥΣ μας και περισσοτερο για εμας τους καταναλωτες που χαλαμε καθε λιγο και λιγακι τα λεφτακια μας για να αγοραζουμε το καθε προιον "τελευταιας " τεχνολογιας που κυκλοφορει .....![]()
Αν μη τι άλλο, καταιγιστικός...
Δεν μπορώ βέβαια να γνωρίζω ακριβώς το σκεπτικό σου, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο "μίσος"...
Κ όσον αφορά την κρίση...δεν νομίζω ότι είναι παγκόσμια...μάλιστα την θεωρώ συγκεκριμένη...αλλά αυτό αφορά το θέμα μας στην Εκτός κ όχι εδώ. :a0210:
Κ φυσικά ο καθένας 'σκορπά' τα χρήματα του όπου θέλει...![]()
ΔΕΝ εχω κατι εναντιον της εταιριας, ουτε και σνομπαρω τα πριοντα της αλλα η λογικη της και ο τροπος με τον οποιο "εχει τραβηξει τον δρομο της" στην παγκοσμια αγορά τα τελευταια 4-5 χρονια με εκνευριζει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ !!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.