Απάντηση: Παρουσίαση Pro Studio Series 2010
Φίλοι μου καλησπέρα....
λοιπόν δήλωσα συμμετοχή και πήγα σε αυτή την παρουσίαση και έμεινα τόσο ικανοποιημένος που αποφάσισα να σας την παρουσιάσω για να πάρετε και σεις μια ιδέα για το τι έγινε..
Ξεκινώντας σας λέω ότι παραβρέθηκα στο δεύτερο session που αφορούσε το Final Cut Studio...το έχω εγκαταστήσει στον iMac και το δουλεύω( το παλεύω τουλάχιστον...τρομάρα μου..)...
Ήμουν στο χώρο της εκδήλωσης στις 6.00 μμ και αφού έγινε το Registration, περιηγήθηκα στους χώρους των συνεργατών της iSquare και πίνοντας ένα αναψυκτικό-τρώγοντας κάτι από τον μπουφέ που υπήρχε είδα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα..
Κάποιοι από τους συνεργάτες που συμμετείχαν ήταν: η Sony, η Panasonic, η JVC, η Nikon, η Bon Studio, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, η Systemgraph , η Document και άλλοι...
Ο χώρος ήταν ένας πολύ όμορφος χώρος στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ στο Γκάζι ,ο οποίος στις 7.00 μ.μ είχε γεμίσει ασφυκτικά από κόσμο...πρέπει να ήμασταν,υπολογίζω,γύρω στα 200 άτομα...από αυτά που κατάλαβα ήταν επαγγελματίες όπως: φωτογράφοι,μοντέρ, εικονολήπτες,άνθρωποι των media,χομπίστες κλπ...
Η παρουσίαση ξεκίνησε στις 7.10 μμ και οι ομιλητές ήταν οι κύριοι Mark Porter και Marcello Oliviera από την Apple Europe...και διήρκεσε μέχρι τις 9.00μ.μ οπότε τέλειωσε και το event...στο τέλος της εκδήλωσης έκανε παρέμβαση kai ο Κος Βισκαδουράκης-Διευθυντής Φωτογραφίας-για το πως δουλεύει με το Final Cut..
Η παρουσίαση έγινε στα αγγλικά...
Σημείωση 1: φωτογραφίες της εκδήλωσης τράβηξα με το iPhone 3GS και σας ζητώ συγνώμη για την μέτρια ποιότητα τους...δεν είχα μαζί μου την Nikon οπότε με ξελάσπωσε το iPhone...πιστεύω όμως ότι θα πάρετε μια ιδέα από το τι έγινε..
Σημείωση 2: τόσα iphone μαζεμένα-ταυτόχρονα-στον ίδιο χώρο την ίδια στιγμή δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου και πιθανότατα να μην ξαναδώ ποτέ (ίσως σε μια άλλη εκδήλωση της Apple..)!!!! :firstprize:
Λοιπόν ξεκινώ...